Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Клипчета за риболов на щука:
Модератор: sapuna
ОХХХХХХХХХХХХ
Кога ли ще доиде деня когато и в българия ще има такива езера като в америка пулни с щуки ама немааааааааа нема и да има и по реките ще земе да из4езва докато водоемите в БГ. не минат под опеката на ГРИИНПИИС нема оправия заводите си фърлат маладжата в реките и рибите си мрат или бегат неиде другаде еми тва е деиствителноста братлета поне аз ще хода еи таи знам 4е няма риба ама 6те мятам захранки 4е ималкото дето е останала да я нараним поне аиде МИР ВАМ!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ето едно клипче което си струва да се види: http://www.fion.ru/video/pike_eat_pike.html
- dimitar_
- сериозен играч
По принцип аз съм си "шаранджия" и сезона започваше за мен от април , и свършваше до към средата на ноември . Но откакто преди около седем години "прогледнах" , че в язовирите има и други риби , тъй наречените "хищници" , моите представи за риболов се преобърнаха с главата надолу ,( дето казва жената " вий сте болни ..." ), общо взето вече не ми се събира и месец пауза .
Основно за хищници работя на жива стръв , но съм се убедил , че почти същите резултати ( че и по - добри ) се постигат с блесните и силиконките . Естествено имам набор от "джигита" , някоя и друга блесна , които ми са в "бойната готовност" и е въпрос на време да влязат в употреба , трябва само да си взема спининг , а като се знам...
Та и за мен е удоволствие да гледам тези клипчета , те направо са си като уроци за "непрогледналите" !
Основно за хищници работя на жива стръв , но съм се убедил , че почти същите резултати ( че и по - добри ) се постигат с блесните и силиконките . Естествено имам набор от "джигита" , някоя и друга блесна , които ми са в "бойната готовност" и е въпрос на време да влязат в употреба , трябва само да си взема спининг , а като се знам...
Та и за мен е удоволствие да гледам тези клипчета , те направо са си като уроци за "непрогледналите" !