зарган
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- горан
- ще става разбирач
зарган
колеги ще ме извинявате за тъпия въпрос,ама как се лови зарган.аз не практикуван морски риболов,ама сестра ми с мъжа си са в дубай и той ме помоли за инфо ,щото там имало страшно много от тая риба.той днеска е хванал два по 2кила на 4епаре ама ми иска пове4е инфо.ако можете в най-общи линии да ме насочите ще съм ви много благодарен 

- Михалич
- ще става разбирач
Може да е мутация няква!?
Да тури човека някоя снимка - да се види за кво става въпрос
Горане - кажи му да ти прати картинки на тез заргани или на други подобни.

Да тури човека някоя снимка - да се види за кво става въпрос

Горане - кажи му да ти прати картинки на тез заргани или на други подобни.

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- горан
- ще става разбирач

- vacano
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
връщам си думите назад...те тези гадини бая големи ставали това нещо на пръчката и просто съм ЧАО 
тази снимка е от международния турнир по подводен риболов, ударена е в Мексико миналата година и тежи 7.72кг !!!!
Дай Боже всеки му
Като знам нашите черноморски аверчета колко са бързи този дядка трябва да е бифш шампион по стрелба по порцеланови чинийки

тази снимка е от международния турнир по подводен риболов, ударена е в Мексико миналата година и тежи 7.72кг !!!!
Дай Боже всеки му

Като знам нашите черноморски аверчета колко са бързи този дядка трябва да е бифш шампион по стрелба по порцеланови чинийки

Sooner....or....later everything comes to an END!
-
- учете се от него
АКО ИМА ТАКИВА РИБОЦИ, НАШИТЕ ТАКЪМИ-"ЧЕРНОМОРСКИ" НЕ ВЪРВЯТ ПРИЯТЕЛЮ
ОТ СКРОМНИЯТ МИ ОПИТ ЗНАМ, ЧЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ МОРЕТА,ЧЕ ДОРИ И НА РАЗЛИЧНИТЕ МЕСТА, НАЧИНИТЕ И МЕЗЕТО НА КОЕТО СЕ ЛОВИ ЗАРГАНАТА( И ДРУГИТЕ РИБИ) СА РАЗЛИЧНИ.АКО НЯКОЙ ЗНАЕ И МОЖЕ ДА ТИ БЪДЕ ПОЛЕЗЕН ДА ПИШИ,ТАМЪН И АЗ ДА НАУЧА НЕЩО НОВО.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе, vacano на кое море е Мексико дето е извадена онази ГОЛЯМА ЗИЗИ, бре?
Аз не съм възхитен ама си признавам , че ми текат лигите за такъв трофей .....но пък да ви кажа - покажете ми нещо от нашто море - където сме ний или някой където е ходил по други морета....и тогава ще имате БРАВОто ми на момента.
Какво ми поствате като за Окенски риболов материали.
... а на Батката Милен му казвам тъй, понеже вика да съм гледкал 'ко правели хората: Бате, гледай ти, понеже на пейзажи и импресии си го ударил само вместо да хванеш някой тлъст лефер, което ти пожелавам от сърце

Аз не съм възхитен ама си признавам , че ми текат лигите за такъв трофей .....но пък да ви кажа - покажете ми нещо от нашто море - където сме ний или някой където е ходил по други морета....и тогава ще имате БРАВОто ми на момента.
Какво ми поствате като за Окенски риболов материали.
... а на Батката Милен му казвам тъй, понеже вика да съм гледкал 'ко правели хората: Бате, гледай ти, понеже на пейзажи и импресии си го ударил само вместо да хванеш някой тлъст лефер, което ти пожелавам от сърце

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!