Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЗА ЦАРИМИР
Модератор: sapuna
- Mitaka1
- научил се да хвърля
ЗА ЦАРИМИР
ЗА ЦАРИМИР някой нешто да може да ми каже???Благодаря предварително!!!
Царимир е на 25 км от Пловдив, тръгва се по карловско шосе, подминаваш Труд и Графа и гледаш за отбивка вляво, има и табелки.
Като наближиш селото, се оглеждай наляво, има и табелки спортен риболов, ама недей завива веднага на първата, щото отива в един стопански двор, дето ще те изгонят, псувайки тъпите арендатори, дето слагали грешни табели.Истинската отбивка е на около 100 метра по нататък, има пак табела, завиваш наляво и си там. Има канал и плитък язовир, такса 5лв, каракуда до 5кг ти влиза в таксата, шарана е 3,50килото. Каракуда ще хванеш бая, шаран съм виждал да вадят на дъно. Там дето ти разправям за табелките, има и табела надясно, но не знам за какво става въпрос и какви са условията, ако някой колега знае.............
Като наближиш селото, се оглеждай наляво, има и табелки спортен риболов, ама недей завива веднага на първата, щото отива в един стопански двор, дето ще те изгонят, псувайки тъпите арендатори, дето слагали грешни табели.Истинската отбивка е на около 100 метра по нататък, има пак табела, завиваш наляво и си там. Има канал и плитък язовир, такса 5лв, каракуда до 5кг ти влиза в таксата, шарана е 3,50килото. Каракуда ще хванеш бая, шаран съм виждал да вадят на дъно. Там дето ти разправям за табелките, има и табела надясно, но не знам за какво става въпрос и какви са условията, ако някой колега знае.............
на Царимир е смешна работа ! Събрали си на целия свят гадните каракауди за един ден съм правил десет кила каракуда ! Дребна е направо ми се развинтва ръката от хващане ! На всичкото отгоре ти искат 5 лева вход във тези пари ти влиза 5 кила каракуда безплатно
! Не си струва да се ходи там не е сериозно , шарани обаждат много рядко и той се плаща отделно има добри екземпляри 3-4 кг ! Отсрещния водоем няма нищо само ще си загубите времето ако ходите там !
ПО ТЕМАТА ЩУКА ТАМ НЯМА!

ПО ТЕМАТА ЩУКА ТАМ НЯМА!
ПО МАГИСТЛАТА ЗА СТ.ЗАГОРА ИМАЛО НЯКАКВИ СВИНАРНЦИ СЛЕД ОМВ-ТО ТАМ ИМА ПЛАТЕН ГЪОЛ КЪДЕТО ИМАЛО ШАРАН И ЩУКА! ТАКА ПОДОЧУХ НЕ СЪМ ХОДИЛ ТАМ ЛИЧНО НИКОГА!Mitaka1 написа:МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ!!!![]()
СЕГА ЩЕ СЕ НАДЯВАМ И НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ КАДЕ ДА ГИ ТЪРСЯ ПУСТИТЕ МУ ЩУКИ![]()
Наистина обиколил съм почти всеки канал и гьол,около Пловдив и несмея вече за никъде да кажа-да ,идете там щото има със сигурност!