ЗА ЦАРИМИР

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ЗА ЦАРИМИР

Мнение от Mitaka1 »

ЗА ЦАРИМИР някой нешто да може да ми каже???Благодаря предварително!!!
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

Абе Митак, какво точно имаш впредвид с Царимир???

Ако е това за което се сещам (язовирите преди него отляво и отдясно на пътя) мисля, че бъркаш мястото на темата!!!! А иначе там не съм ходил от миналата година март някъде май! След студовете там първо започва да дава риба!
Изображение
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Не става въпрос за тях и аз там съм бил за каракуди и дребни шаранчета ,но имало някакъв след тях ,пак преди селото в дясно но къде е и какво дава и аз незнам та за това питам :roll:
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Знам че има там и едни канали дали пък да няма някоя хищна риба? :roll:
Ако някой е наясно помагаите!!! :prayer:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

бихте ли ми дали инфо къде се намира Царимир ако е в Пловдивска област разбира се..
То риба има ама водата е повече.
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

Царимир е на 25 км от Пловдив, тръгва се по карловско шосе, подминаваш Труд и Графа и гледаш за отбивка вляво, има и табелки.
Като наближиш селото, се оглеждай наляво, има и табелки спортен риболов, ама недей завива веднага на първата, щото отива в един стопански двор, дето ще те изгонят, псувайки тъпите арендатори, дето слагали грешни табели.Истинската отбивка е на около 100 метра по нататък, има пак табела, завиваш наляво и си там. Има канал и плитък язовир, такса 5лв, каракуда до 5кг ти влиза в таксата, шарана е 3,50килото. Каракуда ще хванеш бая, шаран съм виждал да вадят на дъно. Там дето ти разправям за табелките, има и табела надясно, но не знам за какво става въпрос и какви са условията, ако някой колега знае.............
xenohack

Мнение от xenohack »

на Царимир е смешна работа ! Събрали си на целия свят гадните каракауди за един ден съм правил десет кила каракуда ! Дребна е направо ми се развинтва ръката от хващане ! На всичкото отгоре ти искат 5 лева вход във тези пари ти влиза 5 кила каракуда безплатно :lol: ! Не си струва да се ходи там не е сериозно , шарани обаждат много рядко и той се плаща отделно има добри екземпляри 3-4 кг ! Отсрещния водоем няма нищо само ще си загубите времето ако ходите там !
ПО ТЕМАТА ЩУКА ТАМ НЯМА!
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ!!! :smt006
СЕГА ЩЕ СЕ НАДЯВАМ И НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ КАДЕ ДА ГИ ТЪРСЯ ПУСТИТЕ МУ ЩУКИ :lol:
Наистина обиколил съм почти всеки канал и гьол,около Пловдив и несмея вече за никъде да кажа-да ,идете там щото има със сигурност
!
xenohack

Мнение от xenohack »

Mitaka1 написа:МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ!!! :smt006
СЕГА ЩЕ СЕ НАДЯВАМ И НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ КАДЕ ДА ГИ ТЪРСЯ ПУСТИТЕ МУ ЩУКИ :lol:
Наистина обиколил съм почти всеки канал и гьол,около Пловдив и несмея вече за никъде да кажа-да ,идете там щото има със сигурност
!
ПО МАГИСТЛАТА ЗА СТ.ЗАГОРА ИМАЛО НЯКАКВИ СВИНАРНЦИ СЛЕД ОМВ-ТО ТАМ ИМА ПЛАТЕН ГЪОЛ КЪДЕТО ИМАЛО ШАРАН И ЩУКА! ТАКА ПОДОЧУХ НЕ СЪМ ХОДИЛ ТАМ ЛИЧНО НИКОГА!
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Благодаря ще го проверя!До там несъм стигал!
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Надявам се че ми говориш за пътя който минава през садово и се раздвоява за Ст.Загора и за Хасково?За това ОМВ става въпрос нали? :roll:
xenohack

Мнение от xenohack »

Mitaka1 написа:Надявам се че ми говориш за пътя който минава през садово и се раздвоява за Ст.Загора и за Хасково?За това ОМВ става въпрос нали? :roll:
говоря за магистрала тракия
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

знЕш ли колко се плаща и дали може да се пуска щуката?!
Изображение
xenohack

Мнение от xenohack »

bankera написа:знЕш ли колко се плаща и дали може да се пуска щуката?!
Незнам имам само някакво голо инфо за там повече не незнам ! В неделя ще ходя на едно място за Н-ти път като се прибера ще ви кажа как е - щука няма там!
Аватар
Mitaka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mitaka1 »

Благодаря за упътването че щях да го търся по другия път!!! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”