Добро място за момента около София ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

mafia
новобранец
новобранец

Добро място за момента около София ?

Мнение от mafia »

Здравейте на всички "зарибени" :D Днес след много отчайващ неуспех , реших да потърся рибарски форум...токувиж попдна на полезно инфо...и ето , че намерих вашия :D
Днеска от рано рано отидохме на "Арката" , резултата :arrow: ниско ниво на реката , яко тиня и задължително...никакви признаци за риба - поседяхме час и половина и тръгнахме в обратната посока...на Струма пробвахме на няколко тихи места , но и там нямаше никой :? Отново ниско ниво , изсечени дървета...срещнахме няколко местни рибари и те не ни се похвалиха с успехи :? Решихме да отидем до Лобуш по някакъ пряк пт през съседното село...карахме около 10км. по яко офроуд пътища и стигнахме до язовира , но от тази част , в която е устието на реката...и там яко тиня и доста плитко а посредата обикаляха селяни с лодки и мрежи :( Преминахме през планината от другата страна и стигнахме до едни стръмнини...там пробвахме на 3 различни места с дълбочина около 4-5 метра и доста захранка...отново абсолютно нищо :cry:

Молбата ми е да ми кажете за някое друго място , около София , на което да отидем през уикенда :idea: :wink: Някъде , където в близките дни ви е кълвало...не искаме много , аматьори сме , но чак до такива провали не бяхме стигали :? Чух за Щъркелово гнездо в друга тема...но не знам какво да правим :? Моля за лека подсказка и помощ от вас :) Благодаря ви предварително :D
ivo626
новобранец
новобранец

Мнение от ivo626 »

Пробвай на Ярджеловци аз ще ходя там.5лв. на пръчка но си заслужава. Каракуда костур и шаран
mafia
новобранец
новобранец

Мнение от mafia »

Не ми се ходи на платен :roll: :wink: Губи се удоволствието от намирането на готино място , дебненето и моралното удовлетворение , че си хванал , а не че са ти я сложили на кукичката :wink:
Двоумя се между 2 нови за мен места :roll: Едното е до град Годеч , а другото до Елин Пелин (уж имало добри Амурчета там) :D Вашето мнение какво е :D :?:
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

На Щъркела още мако студ му трябва за да влезе рибата в залива. Ако си с лодка-ще хванеш доволно костур(на рибе и зимна блесна) и уклей(пинки,бял).
ivo626
новобранец
новобранец

Мнение от ivo626 »

благодаря ти,тази година въобще не съм ходил там.
mafia
новобранец
новобранец

Мнение от mafia »

toshe68 написа:На Щъркела още мако студ му трябва за да влезе рибата в залива. Ако си с лодка-ще хванеш доволно костур(на рибе и зимна блесна) и уклей(пинки,бял).
Мерси за инфото :) Не сме с лодка (и тва го имаме като идея в преспектива да си вземем пролетта една)...кога е най-удачно да отидем , ако не сме с лодка :roll: :) :?:

Мерси предварително :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”