Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Добро място за момента около София ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Добро място за момента около София ?
Здравейте на всички "зарибени"
Днес след много отчайващ неуспех , реших да потърся рибарски форум...токувиж попдна на полезно инфо...и ето , че намерих вашия
Днеска от рано рано отидохме на "Арката" , резултата
ниско ниво на реката , яко тиня и задължително...никакви признаци за риба - поседяхме час и половина и тръгнахме в обратната посока...на Струма пробвахме на няколко тихи места , но и там нямаше никой
Отново ниско ниво , изсечени дървета...срещнахме няколко местни рибари и те не ни се похвалиха с успехи
Решихме да отидем до Лобуш по някакъ пряк пт през съседното село...карахме около 10км. по яко офроуд пътища и стигнахме до язовира , но от тази част , в която е устието на реката...и там яко тиня и доста плитко а посредата обикаляха селяни с лодки и мрежи
Преминахме през планината от другата страна и стигнахме до едни стръмнини...там пробвахме на 3 различни места с дълбочина около 4-5 метра и доста захранка...отново абсолютно нищо
Молбата ми е да ми кажете за някое друго място , около София , на което да отидем през уикенда
Някъде , където в близките дни ви е кълвало...не искаме много , аматьори сме , но чак до такива провали не бяхме стигали
Чух за Щъркелово гнездо в друга тема...но не знам какво да правим
Моля за лека подсказка и помощ от вас
Благодаря ви предварително 

Днеска от рано рано отидохме на "Арката" , резултата

Молбата ми е да ми кажете за някое друго място , около София , на което да отидем през уикенда

Не ми се ходи на платен
Губи се удоволствието от намирането на готино място , дебненето и моралното удовлетворение , че си хванал , а не че са ти я сложили на кукичката 
Двоумя се между 2 нови за мен места
Едното е до град Годеч , а другото до Елин Пелин (уж имало добри Амурчета там)
Вашето мнение какво е

Двоумя се между 2 нови за мен места

Мерси за инфотоtoshe68 написа:На Щъркела още мако студ му трябва за да влезе рибата в залива. Ако си с лодка-ще хванеш доволно костур(на рибе и зимна блесна) и уклей(пинки,бял).

Мерси предварително