Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Риба, лодка и риболовни мрежи на бракониери са конфискувани
Модератор: bobopeli
Риба, лодка и риболовни мрежи на бракониери са конфискувани
30 килограма риба-каракуда и шарани, лодка и риболовни мрежи на бракониери са конфискувани заради незаконен риболов в язовир "Пясъчник". Това съобщи Нейчо Анев, началник отдел "Рибарство и контрол" към Изпълнителна агенция рибарство и аквакултури. При съвместната акция с полицията са конфискувани и други риболовни уреди, както и греблото на лодката. Каракудата е дадена на Сирашки дом, тъй като е била омаломощена, а шараните са пуснати отново във водата, каза Анев. На бракониерите е съставен акт. От 200 до 1500 лева е глобата за разполагане на незаконни уреди и за улов над позволеното количество - до 3 кг на човек. Днес на телефон 112 е подаден подобен сигнал, но се оказа фалшив, каза Анев. На посоченото място - в Дупката на яз. "Пясъчник", не са открити бракониери. Затова пък инспекторите са проверили и продължават проверка на останалите риболовци, разположени на язовира, за да се види спазват ли забраните. В събота и неделя язовирите се пълнят с любители риболовци.
Източник:
http://news.plovdiv24.bg/277066.html
Източник:
http://news.plovdiv24.bg/277066.html
- Whassup
- ще става разбирач
Re: Риба, лодка и риболовни мрежи на бракониери са конфискув
Макар и да не знам нищо за този язовир, новината много ме зарадва, все така да се залавят тези б*клуци, в цяла България.
Дано нещата потръгнат малко.
Стига с този прах в очите и биене в гърдите. Как я хванахте тази лодка, с мрежи и дори гребло, пък без хора вътре? Фантоми ли са били или ваши добри познати? Цял Пловдив знае, че всеки божи ден се пускат километри мрежи на този язовир от години. А това най-добре го знаете вие и вашите псевдо инспектори. Защо не искате да ги хванете? Да ви кажа ли колко е простичко-дори не ви трябва лодка. Яз. Пясъчник има 3 входа, респективно изхода. Заставате на тези изходи рано сутрин, но на главното шосе, за да не ви видят гадовете и гаранция за 3 дена всичките са в кюпа, при това с необходимите доказателства-кола, лодка, мрежи с риба, хора- всичко в едно. Никакво мърдане, директно в съда. Ако искате да не бъдете постоянно псувани от всички съвестни рибари и да спрете егидата си над бракониерите НАПРАВЕТЕ ГО
Аз този язовир съм го отписал отпреди 10 години. Прав е колегата в горния пост- там мрежите са повече от въдиците. И няма да се оправят нещата- просто си търсете друго място за риболов...
Който пие няма глисти!
А дано да се поосъзнаят от ИАРА, МИАРА и не знам си какви..ние се мъчим с въдици и всевъзможни методи а те идват и за 4 часа изваждат толкова риба колкото изваждаме ние за 4 излета.. 

Таранка маниак!
- Whassup
- ще става разбирач
Какви 4 излета? Та те с една мрежа вадят повече риба отколкото ние за цяла година.