Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Сом на кльонк
Модератор: sapuna
Сом на кльонк
Здравейте колеги,
Моля за вашите съвети относно подходящите марки и модели мултипликатори и пръчки за тях,понеже нямам понятие от тези такъми.Разглеждах всякакви марки и модели но за мен
всички са добри,много ще ми помогнете ако ме насочите към някои конкретно.Като бюджет
съм отделил от 150-200лв.комплект.
Последният излет по празниците рибата ми счупи и скъса досегашният такъм,конкретно сом
на кльонк на язовир край Плевен,та заради това съм се насочил четяйки от форума към този вид оборудване.
Благодаря ви предварително
Моля за вашите съвети относно подходящите марки и модели мултипликатори и пръчки за тях,понеже нямам понятие от тези такъми.Разглеждах всякакви марки и модели но за мен
всички са добри,много ще ми помогнете ако ме насочите към някои конкретно.Като бюджет
Последният излет по празниците рибата ми счупи и скъса досегашният такъм,конкретно сом
на кльонк на язовир край Плевен,та заради това съм се насочил четяйки от форума към този вид оборудване.

Re: Сом на кльонк
Хайде бе колеги,няма ли професионалисти в областаvazlan написа:Здравейте колеги,

-
- новобранец
Re: Сом на кльонк
Колега ,обади ми се на този тел.да ти продам моя сомски комплект тъй като аз вече не го практикувам този риболов 0895311844 Станислав.Поздрави