Сом на кльонк

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
vazlan
новобранец
новобранец

Сом на кльонк

Мнение от vazlan »

Здравейте колеги,
Моля за вашите съвети относно подходящите марки и модели мултипликатори и пръчки за тях,понеже нямам понятие от тези такъми.Разглеждах всякакви марки и модели но за мен
всички са добри,много ще ми помогнете ако ме насочите към някои конкретно.Като бюджет
съм отделил от 150-200лв.комплект.
Последният излет по празниците рибата ми счупи и скъса досегашният такъм,конкретно сом
на кльонк на язовир край Плевен,та заради това съм се насочил четяйки от форума към този вид оборудване.
Благодаря ви предварително :D
vazlan
новобранец
новобранец

Re: Сом на кльонк

Мнение от vazlan »

vazlan написа:Здравейте колеги,
Моля за вашите съвети относно подходящите марки и модели мултипликатори и пръчки за тях,понеже нямам понятие от тези такъми.Разглеждах всякакви марки и модели но за мен
всички са добри,много ще ми помогнете ако ме насочите към някои конкретно.Като бюджет
съм отделил от 150-200лв.комплект.
Последният излет по празниците рибата ми счупи и скъса досегашният такъм,конкретно сом
на кльонк на язовир край Плевен,та заради това съм се насочил четяйки от форума към този вид оборудване.
Благодаря ви предварително :D
Хайде бе колеги,няма ли професионалисти в областа :D
stanislav mir4ev
новобранец
новобранец

Re: Сом на кльонк

Мнение от stanislav mir4ev »

Колега ,обади ми се на този тел.да ти продам моя сомски комплект тъй като аз вече не го практикувам този риболов 0895311844 Станислав.Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”