Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

ИЗБОР НА МАКАРА ДО -300лв.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
ИЗБОР НА МАКАРА ДО -300лв.
Здравейте доиде време да заменя старата макара (DAIWA EXELER) с нова и малко по читава защото тази вече ми лази по нервите.МАКАРАТА ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА СПИНИНГ предимно с големи и средноголеми воблери в силно течение за съжаление мога да отделя само около 300 левчета ако някой от вас знае някое свесно макаре (ново или втора ръка) за тези пари размер 3000-4000 моля да ме посъветва.Предварително благодаря и наслука....
Защо винаги когато съм на кеф ще се намери някой тапанар да ми развали настроението
-
- научил се да хвърля
Re: ИЗБОР НА МАКАРА ДО -300лв.
едно и също постоянно - риоби заубер е макарата. Следващата по цена, ако има кой да ти я прати от щатите е дайва сертейт около 450 лв без митници и други
stradik написа:Здравейте доиде време да заменя старата макара (DAIWA EXELER) с нова и малко по читава защото тази вече ми лази по нервите.МАКАРАТА ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА СПИНИНГ предимно с големи и средноголеми воблери в силно течение за съжаление мога да отделя само около 300 левчета ако някой от вас знае някое свесно макаре (ново или втора ръка) за тези пари размер 3000-4000 моля да ме посъветва.Предварително благодаря и наслука....
За 300 кинта от Майсторски риболов (а от нета и по-евтино) можеш да си купиш новата Exceler Z, която е с нива над твоята Еxceler E (каквато имам и аз, и от който засега не се оплаквам). Кое да е Риоби не превъзхожда с нищо макарата, от която искаш да се освободиш.
Освен това, виж Abu Garcia Soron STX, която е много класна макара също, и е под 300 кинта. А пък модела им Revo Neos e маргинално над 300-те кинта, и е нещо неописуемо (за парите си)... помисли!
ПП малко съм се объркал, Revo Neos e 500 кинта, сори!

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62
Ако бях на твое место бих взел това от БГ!!!!
Поздрави!!!!
Във почти всеки магазин го има!!!
Ако бях на твое место бих взел това от БГ!!!!
Поздрави!!!!
Във почти всеки магазин го има!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- danev69
- сериозен играч
http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=8167 Аз наскоро си закупих размер 4000 и съм много доволен. Иначе за малко повече от 300 лв. съм твърдо за това http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- научил се да хвърля
пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
Умният човек се учи от грешките на другите, упорития от такива на свой гръб, глупавия...той не се учи.
Умният човек се учи от грешките на другите, упорития от такива на свой гръб, глупавия...той не се учи.
Напълно подкрепям мнението на Андрей (д-р Флекс), от първия абзац, относно качествата на Exceler за щатския пазар. Съпоставено с Рьоби Ексия макарата не отстъпва с нищо, дори има предимството от по-малко тегло и по-голям диаметър на шпулата за един и същи размер.
Все пак всеки решава за себе си!
Поздрави и успех с избора!
Все пак всеки решава за себе си!
Поздрави и успех с избора!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
-
- новобранец
Е сега вече съм яко объркан 7 съвета и всичките разногласни
колеги даваите съвети и за нещо по скъпо като гледам за тези пари няма да взема нищо свясно

колеги даваите съвети и за нещо по скъпо като гледам за тези пари няма да взема нищо свясно
Защо винаги когато съм на кеф ще се намери някой тапанар да ми развали настроението
kameti написа:пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
Това е едно доста претенциозно и амбициозно заявление, колега. Сигурен ли си, към коя от трите групи, всъщност, спадаш?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А бе колега, ти за Сертейт сигорен ли си, щото аз продадох един за 700лв. 3-ма ми казаха че евтино я давам и оделно имаше и опашка кой първи да я купи.kameti написа:пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
Май нещо са те излъгали или твоя е бъл от малайзия.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравей !
Аз се включвам с едно малко нестандартно мнение относно макара до 300лв.
Моя избор е Quantum CABO 40 - макарата е типично морско изпълнение ,което гарантира на риболовеца ,че в сладка вода ще го надживее.
Аз лично е позлвам за тролинг и на нея ми се хващат най-добрите риби
Трета година я ползвам и смятам да си купя още една такава.
Не съм сигурен че в БГ може да се намери сега , но цената и е твърде приемлива 180$ ( 250лв ) без доставка.
Ако си я поръчаш и евентуално не ти хареса , в което се съмнявам бих я закупил аз.
Просто е уникална за цената си . Пробвал съм модели на макрите които се дискутират по-горе за подобни цени , но дори и външния вид те грабва.
Ето ги и линка :
http://www.quantumfishing.com/products/ ... nning.aspx
Ако решиш да я поръчаш , мога да оставя кординати , за да направим обща заявка -2 макари, тъй като не знам колко би струвал транспорта.А ако поръчаш една и не я харесаш ще я купя.
Аз се включвам с едно малко нестандартно мнение относно макара до 300лв.
Моя избор е Quantum CABO 40 - макарата е типично морско изпълнение ,което гарантира на риболовеца ,че в сладка вода ще го надживее.
Аз лично е позлвам за тролинг и на нея ми се хващат най-добрите риби

Трета година я ползвам и смятам да си купя още една такава.
Не съм сигурен че в БГ може да се намери сега , но цената и е твърде приемлива 180$ ( 250лв ) без доставка.
Ако си я поръчаш и евентуално не ти хареса , в което се съмнявам бих я закупил аз.
Просто е уникална за цената си . Пробвал съм модели на макрите които се дискутират по-горе за подобни цени , но дори и външния вид те грабва.
Ето ги и линка :
http://www.quantumfishing.com/products/ ... nning.aspx
Ако решиш да я поръчаш , мога да оставя кординати , за да направим обща заявка -2 макари, тъй като не знам колко би струвал транспорта.А ако поръчаш една и не я харесаш ще я купя.
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Айде за последно:
Всеки да лови с каквото и както му харесва
За тежък спинингов риболов има ШИМАНО и Пауър про, за всичко останало Дайва и Супер пе-икг, вариваси мариваси и т.н.
Учете се от каквото и както си искате
Села ви, и адио маре
Всеки да лови с каквото и както му харесва

За тежък спинингов риболов има ШИМАНО и Пауър про, за всичко останало Дайва и Супер пе-икг, вариваси мариваси и т.н.
Учете се от каквото и както си искате

Села ви, и адио маре

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
-
- научил се да хвърля
Андрей, спадам към групата, която няма да развали духовния ти мир. Сега спокоен ли си?Д-р Флекс написа:kameti написа:пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
Това е едно доста претенциозно и амбициозно заявление, колега. Сигурен ли си, към коя от трите групи, всъщност, спадаш?

Моят сертейт, произведен в Япония, ми бе изпратен от САЩ (от приятел, като пакет под 30 $)и с транспорта, барабар с таксата от 2.40 лв, в пощата, ми легна на 448 лева. Март месец 2011 г. Съжалявам, че съм го намерил толкова евтино.

Човека пита, казал съм си личното мнение, той да си решава. А, че то не допада на някой, си е изцяло и само негов проблем. И затова панталоните ми имат два крачола. Отдавна не си купувам макари от България, поради факта, че тук са доста по-скъпи.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, малко встрани, но : Това място някъде в бг ли е ?...СПИНИНГ предимно с големи и средноголеми воблери в силно течение...
Не се сещам от първи път и да помоля за жокер.