ИЗБОР НА МАКАРА ДО -300лв.

Модератори: Павел Иванов, sestrata

stradik
новобранец
новобранец

ИЗБОР НА МАКАРА ДО -300лв.

Мнение от stradik »

Здравейте доиде време да заменя старата макара (DAIWA EXELER) с нова и малко по читава защото тази вече ми лази по нервите.МАКАРАТА ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА СПИНИНГ предимно с големи и средноголеми воблери в силно течение за съжаление мога да отделя само около 300 левчета ако някой от вас знае някое свесно макаре (ново или втора ръка) за тези пари размер 3000-4000 моля да ме посъветва.Предварително благодаря и наслука....
Защо винаги когато съм на кеф ще се намери някой тапанар да ми развали настроението
kameti
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ИЗБОР НА МАКАРА ДО -300лв.

Мнение от kameti »

едно и също постоянно - риоби заубер е макарата. Следващата по цена, ако има кой да ти я прати от щатите е дайва сертейт около 450 лв без митници и други
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

stradik написа:Здравейте доиде време да заменя старата макара (DAIWA EXELER) с нова и малко по читава защото тази вече ми лази по нервите.МАКАРАТА ЩЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА СПИНИНГ предимно с големи и средноголеми воблери в силно течение за съжаление мога да отделя само около 300 левчета ако някой от вас знае някое свесно макаре (ново или втора ръка) за тези пари размер 3000-4000 моля да ме посъветва.Предварително благодаря и наслука....

За 300 кинта от Майсторски риболов (а от нета и по-евтино) можеш да си купиш новата Exceler Z, която е с нива над твоята Еxceler E (каквато имам и аз, и от който засега не се оплаквам). Кое да е Риоби не превъзхожда с нищо макарата, от която искаш да се освободиш.

Освен това, виж Abu Garcia Soron STX, която е много класна макара също, и е под 300 кинта. А пък модела им Revo Neos e маргинално над 300-те кинта, и е нещо неописуемо (за парите си)... помисли!

ПП малко съм се объркал, Revo Neos e 500 кинта, сори! :oops:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62

Ако бях на твое место бих взел това от БГ!!!!
Поздрави!!!!
Във почти всеки магазин го има!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=8167 Аз наскоро си закупих размер 4000 и съм много доволен. Иначе за малко повече от 300 лв. съм твърдо за това http://www.ribibg.com/shop/index.php?p= ... ubgroup=62
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
kameti
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kameti »

пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
Умният човек се учи от грешките на другите, упорития от такива на свой гръб, глупавия...той не се учи.
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Здравей Колега,

аз продавам тази

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=51571
Ilian70
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ilian70 »

Напълно подкрепям мнението на Андрей (д-р Флекс), от първия абзац, относно качествата на Exceler за щатския пазар. Съпоставено с Рьоби Ексия макарата не отстъпва с нищо, дори има предимството от по-малко тегло и по-голям диаметър на шпулата за един и същи размер.
Все пак всеки решава за себе си!
Поздрави и успех с избора!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
stradik
новобранец
новобранец

Мнение от stradik »

Е сега вече съм яко объркан 7 съвета и всичките разногласни :rolleyes:
колеги даваите съвети и за нещо по скъпо като гледам за тези пари няма да взема нищо свясно
Защо винаги когато съм на кеф ще се намери някой тапанар да ми развали настроението
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

kameti написа:пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
Умният човек се учи от грешките на другите, упорития от такива на свой гръб, глупавия...той не се учи.

Това е едно доста претенциозно и амбициозно заявление, колега. Сигурен ли си, към коя от трите групи, всъщност, спадаш?
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

kameti написа:пак ти заявявам личното си мнение, че макарите на дайва под сертейт и на шимано под туин паура, не си заслужават парите. Доказаното решение е риоби заубер.
А бе колега, ти за Сертейт сигорен ли си, щото аз продадох един за 700лв. 3-ма ми казаха че евтино я давам и оделно имаше и опашка кой първи да я купи.
Май нещо са те излъгали или твоя е бъл от малайзия.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
ЖАБИ-2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ЖАБИ-2 »

Здравей !
Аз се включвам с едно малко нестандартно мнение относно макара до 300лв.
Моя избор е Quantum CABO 40 - макарата е типично морско изпълнение ,което гарантира на риболовеца ,че в сладка вода ще го надживее.
Аз лично е позлвам за тролинг и на нея ми се хващат най-добрите риби :)
Трета година я ползвам и смятам да си купя още една такава.
Не съм сигурен че в БГ може да се намери сега , но цената и е твърде приемлива 180$ ( 250лв ) без доставка.
Ако си я поръчаш и евентуално не ти хареса , в което се съмнявам бих я закупил аз.
Просто е уникална за цената си . Пробвал съм модели на макрите които се дискутират по-горе за подобни цени , но дори и външния вид те грабва.
Ето ги и линка :
http://www.quantumfishing.com/products/ ... nning.aspx

Ако решиш да я поръчаш , мога да оставя кординати , за да направим обща заявка -2 макари, тъй като не знам колко би струвал транспорта.А ако поръчаш една и не я харесаш ще я купя.
И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Айде за последно:
Всеки да лови с каквото и както му харесва :idea:

За тежък спинингов риболов има ШИМАНО и Пауър про, за всичко останало Дайва и Супер пе-икг, вариваси мариваси и т.н.

Учете се от каквото и както си искате :idea:
Села ви, и адио маре :wink:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
kameti
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kameti »

Д-р Флекс написа:

Това е едно доста претенциозно и амбициозно заявление, колега. Сигурен ли си, към коя от трите групи, всъщност, спадаш?
Андрей, спадам към групата, която няма да развали духовния ти мир. Сега спокоен ли си? :lol:
Моят сертейт, произведен в Япония, ми бе изпратен от САЩ (от приятел, като пакет под 30 $)и с транспорта, барабар с таксата от 2.40 лв, в пощата, ми легна на 448 лева. Март месец 2011 г. Съжалявам, че съм го намерил толкова евтино. :lol: Твоят да не е бил хипер къстъм? Щото те са на тази цена.
Човека пита, казал съм си личното мнение, той да си решава. А, че то не допада на някой, си е изцяло и само негов проблем. И затова панталоните ми имат два крачола. Отдавна не си купувам макари от България, поради факта, че тук са доста по-скъпи.
Petur60
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Petur60 »

...СПИНИНГ предимно с големи и средноголеми воблери в силно течение...
Колега, малко встрани, но : Това място някъде в бг ли е ?
Не се сещам от първи път и да помоля за жокер.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”