моля някой да обърне внимание !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

sharanestiq
новобранец
новобранец

моля някой да обърне внимание !!!

Мнение от sharanestiq »

бях добавил няколко обяви заключиха ги ок казаха ми трябва да се обърнеш към еди си кого си и да си платиш ок писах чаках и още колко ще чакам за да си ПЛАТЯ и да си пусна трагчетата ??? значи ! в наша България всички ли сме такива и докато сме такива никога няма да прокопсаме бе хора бъдете точни коректни бързи ... всички сме хора ! няма админ няма протребител или просто гост в сайта или дори и да не е в сайта то и по улиците сме такива ! а една германия 86 милиона хора не се познават по улицата а се усмихват един на друг и живеят по добре казват си здр ! тази е пречината да сме толкова зле толкова на зад да дърпаме толкова защото не ни интересува защо да не си пием бирата и да не гледаме мачове ?! то всеки въпрос ще се оправи сам от самосебеси !? това ли е ? погледнете гърция млади хора протестират спът на палатки по центара на солун атина и колко други градовев а тук нямаме смелост да кажем своето мнение пък камули да направиме нещо свястно е писна ми честно ви казвам !!! а вземете се в ръце бе България ! как може да имаш сериозно семейство като ти не си сериозен ...?! как земята която 90% от денят ти си стъпил на нея да ти даде това което искаш като тя самата те вижда що за човек си !? сигурен съм че ако има други раси или каквото и да е хората само се развиват защо ... еми защото си помагат бе ! ние не можахме даже да направим добър баланс на тази земичка на която сме всеки живее различно а можеше да се направи всеки да живее еднакво не в директният смисъл а в този смисъл нужните удоволствия нещата който са ти необходими да ги имаш задължително !!! имам думи но нямам нерви съжелявам за откровеннието и моето изкривено мислене но мисля така защото виждам нещо гадно което ме изкривява !
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: моля някой да обърне внимание !!!

Мнение от okx »

За съжаление, като цяло си прав за това как стоят нещата в БГ. Конкретно за твоя случай не мога да коментирам, но бяха почивни дни и може това да е причината за забавянето. :):)
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

fixxer е собственик на сайта и като такъв той се занимава с частните реклами. До колкото знам щеше да ходи в отпуска и може би затова нямаш отговор.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

И аз съм съгласен с колегата за почти всичко, но пък да попитам аз, защо всеки си мисли че земята се върти заради него и всичко което поиска трябва да става с щракане на пръсти ВЕДНАГА.
Причини че не е станало много могат да се намерят, къде основателни къде не, но немога да разбера - не ми обръщат внимание няколко дена и айде да надам вой до небето :evil:
Спокойно бе хора, тази енергия е насочете за нещо полезно не да си късате нервите и да изнервяте и околните.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
sharanestiq
новобранец
новобранец

Мнение от sharanestiq »

не става въпрос че си късам нервите ... дразнещо е толкова ли не е вървежен този сайт че чак пък даже и внимание да не обръщате ооо извинете вие си нямате заместник ??? едно ниво на долу ли да го смятам това ? като си плащам ще порачвам ... как виждаш тази картина сядам в ресторант с жена ми ... и чакам три дена за да си порачам и някои си като тебе тарикат които иска сайта да остане така популярен ми говори тука някви неща А ОЩЕ НИКОИ НЕ СЕ Е СВЪРЗАЛ С МЕН ???? АБЕ ХОРА КВО ВИ СТАВА БЕ ... КЕФИТЕ СЕ КАТО СЕДИТЕ ТУК И САМО ПИШЕТЕ И СЕ ДРАЗНИТЕ ДАВАИТЕ ДА ВЪРШИМЕ РАБОТА ЧЕ ЩЕ ПОЧНА ДА ОБИЖДАМ ... НЯМАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДА ПРОДАМ НЯКВИ ГЛУПОСТИ БЕ ... КВО ВИ СТАВА ???? НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ... ? !?!?!?!?!?! А..... И ОЩЕ МИ СЕ ОБЕСНЯВАТЕ ...!? ИЛИ ПРЕЧИНАТА Е ЗАЩОТО СИ ИМАТЕ МАГАЗИНЧЕ МАЙ А ???? КОЛЕГИ ЕДИН НЕКОРЕКТЕН САЙТ СЪЖЕЛЯВАМ НО ЗАПОЧВАМ ДА ПИША ПО ФОРУМИ И В ВСЕКИ САЙТ КОИТО ВЛЯЗА ЗА ТАЗИ ИЗДАНКА ТУК ... ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ПАРИТЕ И ПРОДАЛЖАВАТЕ ТУК ДА МИ МИСЛИТЕ УЖ АМА ТОИ Е ПРАВ НО... КАКВО НО БЕ ... ?!?!?! КАКВО ... ???? КОИ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С МЕН НЕ СЕ ВЪРТИ СВЕТА ОКОЛО МЕН .. А СИ Е МОЯТА РАБОТА !!! РАЗБРА ЛИ МЕ .. ?? КАТО Е ТВОЯТА РАБОТА ЩЕ СИ БЪРКАШ И ОТ ЗАДЕ ЗА ДА СТАНЕ ПО БЪРЗО ... АИДЕ ДА НЕ СИ ПРАВИШ СЕЛСКИТЕ ФАСОНИ РИБАРЧО ... АМ ДА СЕ НАУЧИШ КАК СЕ ПРАВИ БИЗНЕС ... ЕДИН ЧОВЕК НЕ СЕ ОПРАВДАВА АМА БЯХ НА МОРЕ БЯХ ПОЧИВКА БЯХ БОЛЕН ... ИМА СИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ КАКТО ВИЕ НЕ НИ ДАВАТЕ ДА ГИ НАРУШАВАМЕ ТАКА И ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО !!!! АКО Е ДРУГ ЧОВЕК ЩЕ ПОГЛЕДНЕ В ЗЕМЯТА И ЩЕ СЕ ИЗВИНИ А ВИЕ ТУКА МИ ПРАВИТЕ ПАРЧЕТА И ФАСОНИ ... БЪЛГАРСКА РАБОТА ПИСНА МИ !!! ЗА ТОВА ДЕЦАТА НИ ЩЕ ГОВОРЯТ НЕМСКИ И ЩЕ ЗАБРАВЯТ БЪЛГАРСКИ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ !!!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Човече,пишеш много верни неща.Относно твоят проблем - за всичко си има причина,и вероятно забавянето също.
И - един приятелски съвет:
Раздаваш го патриот,а правописа ти е под всякаква критика.Толкова ли не уважаваш родния си БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.
sharanestiq
новобранец
новобранец

Мнение от sharanestiq »

Да защото съм израснал в германиа и тук имам две деца както не само аз а и много други хора ... моята държава не ме е търсила за нищо освен за сметки .. та за какво ми е тя ?!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

А новата ти родина не те ли е научила на дисциплина,толерантност и търпимост.Имаш 5 мнения във форума и всичките са агресивни,негативни ....... да не кажа обидни.Нямам никакво намерение да бъда съдия на постъпките ти,но не знам с това поведение какво очакваш да постигнеш.
От мен :drinkers: ............
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

sharanestiq написа:не става въпрос че си късам нервите ... дразнещо е толкова ли не е вървежен този сайт че чак пък даже и внимание да не обръщате ооо извинете вие си нямате заместник ??? едно ниво на долу ли да го смятам това ? като си плащам ще порачвам ... как виждаш тази картина сядам в ресторант с жена ми ... и чакам три дена за да си порачам и някои си като тебе тарикат които иска сайта да остане така популярен ми говори тука някви неща А ОЩЕ НИКОИ НЕ СЕ Е СВЪРЗАЛ С МЕН ???? АБЕ ХОРА КВО ВИ СТАВА БЕ ... КЕФИТЕ СЕ КАТО СЕДИТЕ ТУК И САМО ПИШЕТЕ И СЕ ДРАЗНИТЕ ДАВАИТЕ ДА ВЪРШИМЕ РАБОТА ЧЕ ЩЕ ПОЧНА ДА ОБИЖДАМ ... НЯМАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДА ПРОДАМ НЯКВИ ГЛУПОСТИ БЕ ... КВО ВИ СТАВА ???? НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ... ? !?!?!?!?!?! А..... И ОЩЕ МИ СЕ ОБЕСНЯВАТЕ ...!? ИЛИ ПРЕЧИНАТА Е ЗАЩОТО СИ ИМАТЕ МАГАЗИНЧЕ МАЙ А ???? КОЛЕГИ ЕДИН НЕКОРЕКТЕН САЙТ СЪЖЕЛЯВАМ НО ЗАПОЧВАМ ДА ПИША ПО ФОРУМИ И В ВСЕКИ САЙТ КОИТО ВЛЯЗА ЗА ТАЗИ ИЗДАНКА ТУК ... ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ПАРИТЕ И ПРОДАЛЖАВАТЕ ТУК ДА МИ МИСЛИТЕ УЖ АМА ТОИ Е ПРАВ НО... КАКВО НО БЕ ... ?!?!?! КАКВО ... ???? КОИ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С МЕН НЕ СЕ ВЪРТИ СВЕТА ОКОЛО МЕН .. А СИ Е МОЯТА РАБОТА !!! РАЗБРА ЛИ МЕ .. ?? КАТО Е ТВОЯТА РАБОТА ЩЕ СИ БЪРКАШ И ОТ ЗАДЕ ЗА ДА СТАНЕ ПО БЪРЗО ... АИДЕ ДА НЕ СИ ПРАВИШ СЕЛСКИТЕ ФАСОНИ РИБАРЧО ... АМ ДА СЕ НАУЧИШ КАК СЕ ПРАВИ БИЗНЕС ... ЕДИН ЧОВЕК НЕ СЕ ОПРАВДАВА АМА БЯХ НА МОРЕ БЯХ ПОЧИВКА БЯХ БОЛЕН ... ИМА СИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ КАКТО ВИЕ НЕ НИ ДАВАТЕ ДА ГИ НАРУШАВАМЕ ТАКА И ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО !!!! АКО Е ДРУГ ЧОВЕК ЩЕ ПОГЛЕДНЕ В ЗЕМЯТА И ЩЕ СЕ ИЗВИНИ А ВИЕ ТУКА МИ ПРАВИТЕ ПАРЧЕТА И ФАСОНИ ... БЪЛГАРСКА РАБОТА ПИСНА МИ !!! ЗА ТОВА ДЕЦАТА НИ ЩЕ ГОВОРЯТ НЕМСКИ И ЩЕ ЗАБРАВЯТ БЪЛГАРСКИ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ !!!

Бате малко по нагоре ти обясних как стоят нещата. Или четеш само твоите постове или имаш проблеми с общуването, па дори и да си отрасъл в Германия. Много лошо възпитание имаш човече. Ей заради такива като теб ще ни броят нацията за Ганьовска, ако въобще знаеш за какво говоря. Та ще ти тегля бана и с това ще се изчерпи свързването с теб. И не се заблуждавай, че като си отрасъл в Германия си нещо повече от българите в България.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Сметнал е за по ТЕЖКО да го пусне и на лични :D

Заглавие: Re: моля някой да обърне внимание !!!
От: sharanestiq
Изпратено на: Пет Сеп 09, 2011 6:53 pm
До: strijok
Съобщение
не става въпрос че си късам нервите ... дразнещо е толкова ли не е вървежен този сайт че чак пък даже и внимание да не обръщате ооо извинете вие си нямате заместник ??? едно ниво на долу ли да го смятам това ? като си плащам ще порачвам ... как виждаш тази картина сядам в ресторант с жена ми ... и чакам три дена за да си порачам и някои си като тебе тарикат които иска сайта да остане така популярен ми говори тука някви неща А ОЩЕ НИКОИ НЕ СЕ Е СВЪРЗАЛ С МЕН ???? АБЕ ХОРА КВО ВИ СТАВА БЕ ... КЕФИТЕ СЕ КАТО СЕДИТЕ ТУК И САМО ПИШЕТЕ И СЕ ДРАЗНИТЕ ДАВАИТЕ ДА ВЪРШИМЕ РАБОТА ЧЕ ЩЕ ПОЧНА ДА ОБИЖДАМ ... НЯМАМ ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДА ПРОДАМ НЯКВИ ГЛУПОСТИ БЕ ... КВО ВИ СТАВА ???? НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ... ? !?!?!?!?!?! А..... И ОЩЕ МИ СЕ ОБЕСНЯВАТЕ ...!? ИЛИ ПРЕЧИНАТА Е ЗАЩОТО СИ ИМАТЕ МАГАЗИНЧЕ МАЙ А ???? КОЛЕГИ ЕДИН НЕКОРЕКТЕН САЙТ СЪЖЕЛЯВАМ НО ЗАПОЧВАМ ДА ПИША ПО ФОРУМИ И В ВСЕКИ САЙТ КОИТО ВЛЯЗА ЗА ТАЗИ ИЗДАНКА ТУК ... ДА ТИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ПАРИТЕ И ПРОДАЛЖАВАТЕ ТУК ДА МИ МИСЛИТЕ УЖ АМА ТОИ Е ПРАВ НО... КАКВО НО БЕ ... ?!?!?! КАКВО ... ???? КОИ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕ С МЕН НЕ СЕ ВЪРТИ СВЕТА ОКОЛО МЕН .. А СИ Е МОЯТА РАБОТА !!! РАЗБРА ЛИ МЕ .. ?? КАТО Е ТВОЯТА РАБОТА ЩЕ СИ БЪРКАШ И ОТ ЗАДЕ ЗА ДА СТАНЕ ПО БЪРЗО ... АИДЕ ДА НЕ СИ ПРАВИШ СЕЛСКИТЕ ФАСОНИ РИБАРЧО ... АМ ДА СЕ НАУЧИШ КАК СЕ ПРАВИ БИЗНЕС ... СЕЛТАКОВ... !!!!!!!!!!!!

Може и да сме СЕЛТАЦИ за теб, но поне не си го слагаме и не си образуваме истерични нерви о ГЕРМАНЕЦО :lol: :lol: :lol:
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

strijok написа: но пък да попитам аз, защо всеки си мисли че земята се върти заради него и всичко което поиска трябва да става с щракане на пръсти ВЕДНАГА.
Защото по "белия свят" е така колега, там всичко става ВЕДНАГА. :wink: Пък ние тука може да си почакаме още век или два, ние все чакаме и чакаме.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

ivelin_1976 написа:
strijok написа: но пък да попитам аз, защо всеки си мисли че земята се върти заради него и всичко което поиска трябва да става с щракане на пръсти ВЕДНАГА.
Защото по "белия свят" е така колега, там всичко става ВЕДНАГА. :wink: Пък ние тука може да си почакаме още век или два, ние все чакаме и чакаме.
Верно е не споря, но защо се натиска тук а не в "белия свят" като знае че тук е сиво, че и черно.
Иска парите ни а неможе да почака, нима в "белия свят' не ти свалят звезди и не ти правят метани до земята за да си купиш от тях.
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

ivelin_1976 написа:
Не , че при нас е супер , ама иди и си купи хляб в Германия в събота вечер, и после обяснявай как всичко там става веднага . Става веднага , защото едните знаят кога да питат , когато другите могат да отговорят . Защото там освен че едните си знаят правата , си знаят и задълженията . А тук всички сме само с права .. , та така .
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

sharanestiq , пич , разясни ти се ясно и точно че пари за реклама може да ти вземе само собственика на сайта ! От там на там той може да реши че точно от теб пари не иска да вземе :idea: Може да е зает с нещо по-важно и да реши че не си приоритет :idea: Може просто верно да си почива някъде , все пак не е длъжен да е нонстоп във форума :idea: От друга страна ти си длъжен да спазваш правилата на форума след като си негов гост !
Инак как да ти кажа , личи си че си израснал в Германия . Личните ми впечатления са че от немците извън немачко нема по-големи кияци ! В Германия са мишоци и спазват всички правила и пр. , а навънка стават в пъти по-Ганьовци от наш Ганьо . Тия ми впечатления са на база едно и също и в Сл. Бийч , и в Созопол , и във Виена , и в Кан , и в Марсилия , и в Рим , и на Канарските острови и на още една купчина места ! В случаят просто затвърждаваш тези ми наблюдения !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Павел Иванов написа:sharanestiq , пич , разясни ти се ясно и точно че пари за реклама може да ти вземе само собственика на сайта ! ......
Павле, отдавна тоз хубав форум се е обърнал на Битак, вземете сменете темплейта и регистрирайте едно "Битак-нариба.ком", напоследък нищо полезно не съм прочел тука. Ако пък требе да си набавя нещо, не мисля че точно от тука ще стане, магазини бол, виртуални дваж по-бол...
По-голям шаран от рибаря няма...
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”