Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

моля за коментар
Модератор: sapuna
моля за коментар
Здравейте, колеги
мисля да си закупя три от тези http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7804 шарански пръта и моля който ги е ползвал да даде мнение за тях, или дайте мнение за други марки и модели извинявайте ако някъде бъркам ако е така моля модераторите да преместят темата,благодаря

Последно промяна от me4otooo на Нед Сеп 11, 2011 6:40 pm, променено общо 1 път.
Победата е навик!!!
Re: моля за коментар
към тези пръчки мисля да сложа и тези макари http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7904
Победата е навик!!!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За прьчките и на мен ще ми е интересно да видя мнение.
За макарите обаче ще ти кажа нещо
и то е стой по далеч от тях.
Човекьт с когото ходим за риба си купи 3 броя,на 4ят излет в 2 от тях се появиха странни шумове,а навиването на влакно по дебело от 0,30 е под всякаква критика.
Този проблем така и не можахме да си го изясним 0,30 се навива задоволително,но при 0,35 или 0,40 става страшно.
Освен това макарата я има под няколко имена ,като може да се намери на по прилична цена.
това е само пример сьс сьшата макара но под друго име,намира се с поне 4 имена

За макарите обаче ще ти кажа нещо

Човекьт с когото ходим за риба си купи 3 броя,на 4ят излет в 2 от тях се появиха странни шумове,а навиването на влакно по дебело от 0,30 е под всякаква критика.
Този проблем така и не можахме да си го изясним 0,30 се навива задоволително,но при 0,35 или 0,40 става страшно.
Освен това макарата я има под няколко имена ,като може да се намери на по прилична цена.
това е само пример сьс сьшата макара но под друго име,намира се с поне 4 имена

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
До 3-4 дена мога да те уредя с горната макара Sea Hawker
J3F70/която е показал Тишо/ + пръчките от долнта снимка примерно!Цената на комплекта ще е около 120лв!И все пак,макарите наистина не са от най добрите!За 50-60лв могат да се намерят доста по читави!

При интерес - имаш лично!
J3F70/която е показал Тишо/ + пръчките от долнта снимка примерно!Цената на комплекта ще е около 120лв!И все пак,макарите наистина не са от най добрите!За 50-60лв могат да се намерят доста по читави!

При интерес - имаш лично!