Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Колеги не мога да се сетя за една захранка ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Колеги не мога да се сетя за една захранка ?
Еее преди време си купих един пакет купешка захранка, оБаче тя Беше такава, че само една част от нея се ползваше и се доБаваше в качамак когато си правиш 1/4 от нея слагаш в качамака е последният стадий на приготвянето му. Като консистенция Беше лепкава и твърда ама като я стиснеш се ронеше. Тъмна сега като си спомням тъмно кафява и в пакета Беше като плочка едва ли не т си чупех от нея и когато си правех качамак слагах от нея.Та един ден си направих такава захранка ма незнайно защо качамака ми стана малко воднист ако мога така да напиша та тряБваше да му слагам кюспе сигурно един пакет и жито та стегна малко де ставаха топки та от тая захранка, де да знам дали и местото Беше доБро дали захранката ама захранихме с 4 топчици колкото пинг/понче и повече не хвърлихме от нея. Ма само едри таранки и на дъно на пружина и едно шаранче хванах около килце на нея айде да нее кило ма половинка имаше, както и да е за 3 4 часа се уБихме от риБа. СлетоБят седнахме към 4 и ктм 8 9 си тъгнахме с Близо една кофа риБа и само едра таранка над 25 см таъв Бой не Бех виждал та въпроса ми е знае ли някой за коя захранка говоря , че ми е изБягала от акъла ся и немога да се сетя как се казваше питах в същият магазин ма и те не могат д ами кажат за какво става на въпрос. За тези които са от Видин и четът темата , купих я от ГЕцата от магазина когато раБотеше ш;еменникат му там още та пплеменникът му ми я продаде за 5 лева. много ми хареса ей искам да си купя едно пале от нея дето се вика, ако някой знае да напише моля ви се !!!
Поздрави
Поздрави
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Re: Колеги не мога да се сетя за една захранка ?
Колеги никой ли не знае за каква захранка говоря ?
Все си мисля , че беше като меласа но в твърд вид и съотвенто някакви примеси в нея, н се сещам моля, ако някой знае да сподели.
Все си мисля , че беше като меласа но в твърд вид и съотвенто някакви примеси в нея, н се сещам моля, ако някой знае да сподели.
Мисля си, че ми говориш за това... http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=67 погледни на CUKK - МАЗАТ
- ivelin_1976
- разбира нещата
Вероятно говориш за Царевин, но в кафевия вариант, който е и с други съставки 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има подобна на ЦУК
Ползвах една с арома на лук,още мирише душата ми 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!