Чадър на Колмик

Модератор: sapuna

Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Чадър на Колмик

Мнение от AtMos »

Колеги ако някой ползва чадър на Колмик НУЛОН на 2,50 нека сподели впечатленията от него ... от доста време се рушкам в нета бях се спрял на Сенсас Лимерик но се оказа със доста дефекти ... последно съм решил на Колмик и мисля до края на седмицата да си поръчвам вече ... ще съм благодарен да споделите със мен и да ме посъветвате ... буджета е до 100-120 лв :)
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Re: Чадър на Колмик

Мнение от ivelin_1976 »

Имах преди чадър на колмик, плата на посоченият от теб ми изглежда същия и ако е така ще направиш голяма грешка ако го вземеш. Така като го гледам ми прилича на плажен чадър, само че цената е като за 10 такива :D Моят на пет излета и даде фира, начупиха се спиците, накъса се плата и го хвърлих. Не си взимай чадър без да си го видял, по-добър вариант е да си вземеш на Филстар за около 45лв. и най-вероятно ще е два пъти по добър от колмика. Този Филстарския има нещо като гумено покритие, абе за тези пари е перфектен, дебели и здрави спици. Ако ходиш към Сливен го има в магазина в блока срещу Окръжна болница.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

ivelin_1976 написа:Имах преди чадър на колмик, плата на посоченият от теб ми изглежда същия и ако е така ще направиш голяма грешка ако го вземеш. Така като го гледам ми прилича на плажен чадър, само че цената е като за 10 такива :D Моят на пет излета и даде фира, начупиха се спиците, накъса се плата и го хвърлих. Не си взимай чадър без да си го видял, по-добър вариант е да си вземеш на Филстар за около 45лв. и най-вероятно ще е два пъти по добър от колмика. Този Филстарския има нещо като гумено покритие, абе за тези пари е перфектен, дебели и здрави спици. Ако ходиш към Сливен го има в магазина в блока срещу Окръжна болница.
Не пиши такива истини , че на Щедрия ще му развалиш сутришното кафе ! :lol:
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

ivelin_1976 написа:Имах преди чадър на колмик, плата на посоченият от теб ми изглежда същия и ако е така ще направиш голяма грешка ако го вземеш. Така като го гледам ми прилича на плажен чадър, само че цената е като за 10 такива :D Моят на пет излета и даде фира, начупиха се спиците, накъса се плата и го хвърлих. Не си взимай чадър без да си го видял, по-добър вариант е да си вземеш на Филстар за около 45лв. и най-вероятно ще е два пъти по добър от колмика. Този Филстарския има нещо като гумено покритие, абе за тези пари е перфектен, дебели и здрави спици. Ако ходиш към Сливен го има в магазина в блока срещу Окръжна болница.
Име нещо вярно за това как изглежда и на мен не ми вдъхва много доверие :rolleyes:
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Не мога да кажа нищо за чадъра на Колмик, но съм сигурен че има и добри и по слаби чадъри, в зависимост качеството и цената. Но за прилични пари мисля че тъмно синия чадър на Мавер е перфектен- цена, качество. Отговара ти на бюджета, а и го имам вече и мога да потвърдя, че си струва. Предишния ми беше от по ефтините на Сенсас , но един смерч му потроши всичко. На колегата, който беше с мен, чадъра му беше такъв Мавер и преживя торнадото. Беше обърнал спиците, но колегата си го нагласи и сега си е още с тоя чадър. Вече и аз. Размера 2,50 е реален. Отиди в Майсторски и го разпъни и ще решиш. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
плувката2006
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от плувката2006 »

Ямбол-София,добро предложение за разпъване на чадър. :D
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

indalo написа:Не мога да кажа нищо за чадъра на Колмик, но съм сигурен че има и добри и по слаби чадъри, в зависимост качеството и цената. Но за прилични пари мисля че тъмно синия чадър на Мавер е перфектен- цена, качество. Отговара ти на бюджета, а и го имам вече и мога да потвърдя, че си струва. Предишния ми беше от по ефтините на Сенсас , но един смерч му потроши всичко. На колегата, който беше с мен, чадъра му беше такъв Мавер и преживя торнадото. Беше обърнал спиците, но колегата си го нагласи и сега си е още с тоя чадър. Вече и аз. Размера 2,50 е реален. Отиди в Майсторски и го разпъни и ще решиш. :D
Колега този Маверския го знам но скоро четох коментар от един колега който не ми хареса иначе е идеал за моя буджет ... ето тук пише предпоследния коментар е за него ... http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 7&start=15 ... днес ходех до един магазин тук в Ямбол на Видракс и разпънах чадър на Вега който наистина ще ми върше перфектна работа ... утре мисля да отида да си го взема ето за този красавец става въпрос ... http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3439
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Този на Вегата не съм го виждал, но изглежда добре. За Маверския, бих казал, че си е достатъчно стабилен. Както писах по горе преживя смерч и сега си работи, а аз тогава бях със сенсас, от ниския ценови клас и с него се случи това
Изображение

Изображение

По снимките с предните крака на стола ми и прикачното за чадър си направи сметка какво е преживял Маверския и дали е здрав или не. Само ще кажа, че целия багаж беше във водата, барабар с нас. Е при големи жеги няма качествата на климатик, но на дъжд няма проблеми както и прави голама сянка. Размера му отговаря и бих казал, че си струва парите.
Поздрави и успех с покупката. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

indalo написа:Този на Вегата не съм го виждал, но изглежда добре. За Маверския, бих казал, че си е достатъчно стабилен. Както писах по горе преживя смерч и сега си работи, а аз тогава бях със сенсас, от ниския ценови клас и с него се случи това
Изображение

Изображение

По снимките с предните крака на стола ми и прикачното за чадър си направи сметка какво е преживял Маверския и дали е здрав или не. Само ще кажа, че целия багаж беше във водата, барабар с нас. Е при големи жеги няма качествата на климатик, но на дъжд няма проблеми както и прави голама сянка. Размера му отговаря и бих казал, че си струва парите.
Поздрави и успех с покупката. :D
Kолега във петък си закипих чадъра на Вега и в събота го пробвах просто му си изкефех на мах ... невероятен чадър струва си всяка стотинка ... качество , стабилност , здравина и реални размери тва е което мога да кажа за него след 1-вия ми риболов със него :) вземайте само качествени неща колеги не се подвеждайте под разни логота за които само си даваме парите и в краина сметна не ни вършат работа :)
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

За Мавера..
Да спиците са здрави, плата също бива, но определено трябва му смениш колчето. Както съм писал там и запарва(при голям пек). Иначе перфекто спира слънцето. На дажд съм нямал щастието да го ползвам засега.

Колега, indalo ще те помоля да заснемеш колчето и механизма му на захващане... да не би са ме нещо леко попрецакали, че го купувах по нета. Също така при слаб вятър се върти като вятърна мелница. Има ли го при вас тоз проблем. Тенкс.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

AtMos написа:във петък си закипих чадъра на Вега и ....
Честито, само да не забравиш да го "кръстиш" и на маса :drinkers:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”