Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Магазин за палатки в Казанлък
Модератор: Ачо ♣
Магазин за палатки в Казанлък
Здравейте, колеги! На скоро разбрах, че в гр. Кзанлък някъде около пазара и по - точно джамията има склад или магазин за палатки внос от Англия. Някой купувал ли е от там и имали ли въобще някаква информация за въпросното място? Къде по - точно се намира? Склад ли е магазин ли е? Предполагам колеги от Казанлък би трябвало да го знаят. Ако някой има каквато и да е информация нека пише.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
- pachosz
- сериозен играч
Re: Магазин за палатки в Казанлък
Ако са същите палатки каквито има и в Ст. Загора, те са много стари модели. Също са внос от Англия, ама са огромни чували с платове и рейки, голяма хамалогия ще е носенето и разпъването им.
Ако пък са някакви по-съвременни модели, и аз бих го посетил такъв магазин. Чакаме колегите от Казанлък да кажат.
Ако пък са някакви по-съвременни модели, и аз бих го посетил такъв магазин. Чакаме колегите от Казанлък да кажат.

От София съм, но случайно попаднах в този магазин преди около две седмици. Намира, до Алианц - срещу изхода на гастронома.
Има интересни неща, които ми хванаха окото, но бързах и нямах време да ги разглеждам подробно. Имаше палатки, спални чували, якета, лампи за къмпинг и т.н. Специално палатките не ми се сториха много оферта. Наистина изглеждаха стари модели.
Има интересни неща, които ми хванаха окото, но бързах и нямах време да ги разглеждам подробно. Имаше палатки, спални чували, якета, лампи за къмпинг и т.н. Специално палатките не ми се сториха много оферта. Наистина изглеждаха стари модели.
- dedeff
- разбира нещата
Пачо,а в Стара Загора къде се измести това магазинче,че не ми е ясно,имаше добри и кофти неща,купих си палатка с липваща рейка,но разбрах в последствие,подарих я на колега,взех си и дюшек-уникален,беше в Тих труд а сега и идея си нямам.pachosz написа:Ако са същите палатки каквито има и в Ст. Загора, те са много стари модели. Също са внос от Англия, ама са огромни чували с платове и рейки, голяма хамалогия ще е носенето и разпъването им.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- ще става разбирач
Колеги,в магазина има хубави неща,но ми се струват наистина стари,а цените са доста високи. На околовръстното на Казанлък ,в посока София,направиха склад за къмпинг стоки ,внос от Англия.И там има интересни неща,палатки,сенници,маси, столове,всичко за летния отдих.Успех !
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- разбира нещата
Здравей,колега!Този магазин го затвориха, но има склад и магазин с английски стоки на околовръстното по пътя за София преди КАТ.От там съм си купил палатка , шатра и други дребни неща, които не знам колко са стари модели -на мен ми вършат работа.
Колкото повече толкова повече!
- pachosz
- сериозен играч
Aз даже не знаех, че е преместен. Колегата току-що ми каза, че бил вече на северозападния ъгъл на "Хр. Ботев" и "Гео Милев".dedeff написа:Пачо,а в Стара Загора къде се измести това магазинче...
Съществува ли още такъв магазин в Казанлък?
Да
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
da ima no cenite ne sa mnogo izgodni
Модерирано!!! Пиши на кирилица!
Модерирано!!! Пиши на кирилица!
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
а някой знае ли дали и в софия има подобен магазин?
пускайте ги,за да хващате
- SBANKOV
- ще става разбирач
И мен ме вълнува същата информация
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...