Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да си поправя прашките?
Модератор: emo vasilev
Как да си поправя прашките?
Здравейте! Имам такъв проблем - на три от прашките ми се измъкват ластиците. Едната прашка е със 7мм ластици, а другите две са със 5мм. Прашките са за изстрелване на захранка на далечна дистанция и си искат сила на опъване. Какво ли не правих, и отгоре ластичета слагах, и "миши опашчици" им натягах и пак си се измъкват. Молбата ми е, ако някой знае елегантен начин за решаване на този проблем, нека го сподели, ще съм му много благодарен.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Как да си поправя прашките?
Нанинижи втулки на предишните(мъьките където ти се нахлузват ластиците) и тогава зад тях вържи с миши опашки тъка се получава ръб при които се затяга мишата опашка и става като контра и не се измъква моите са тъка.За втулки ползвах покси пол след което го оформих първо с макетен нож и след това с финна шкурка.Само гледай да не ги направиш толкова големи че да не влизат ластиците,ако видиш затруднение ползвай някъква смазка,олио,маргарин,смазка за ластигк,масло... абе квото ти дойде на ум
айде и ако съм помогнал да почерпиш 

Без риболов няма любов !
Re: Как да си поправя прашките?
А ако отгоре, вместо миши опашки, сложа термосвиваем шлаух ще стане ли? Някой пробвал ли го е?