Как да си поправя прашките?

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Как да си поправя прашките?

Мнение от Bai Dobri »

Здравейте! Имам такъв проблем - на три от прашките ми се измъкват ластиците. Едната прашка е със 7мм ластици, а другите две са със 5мм. Прашките са за изстрелване на захранка на далечна дистанция и си искат сила на опъване. Какво ли не правих, и отгоре ластичета слагах, и "миши опашчици" им натягах и пак си се измъкват. Молбата ми е, ако някой знае елегантен начин за решаване на този проблем, нека го сподели, ще съм му много благодарен.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Как да си поправя прашките?

Мнение от ExTaZzY »

Нанинижи втулки на предишните(мъьките където ти се нахлузват ластиците) и тогава зад тях вържи с миши опашки тъка се получава ръб при които се затяга мишата опашка и става като контра и не се измъква моите са тъка.За втулки ползвах покси пол след което го оформих първо с макетен нож и след това с финна шкурка.Само гледай да не ги направиш толкова големи че да не влизат ластиците,ако видиш затруднение ползвай някъква смазка,олио,маргарин,смазка за ластигк,масло... абе квото ти дойде на ум :) айде и ако съм помогнал да почерпиш :D
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Как да си поправя прашките?

Мнение от Bai Dobri »

А ако отгоре, вместо миши опашки, сложа термосвиваем шлаух ще стане ли? Някой пробвал ли го е?
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”