Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Днес на Марица....
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Днес на Марица....
Тъкмо се прибирам от Марица, днешния риболов протече с много емоции и едно много подобаващо сефте на новата въдичка.
Викам си днес трябва да направя сефтето на въдичката, та сглобявам си въдичката, нося 5 примамки в мен от който една китайска въртелешка, един китайски воблер, клатушка на Джаксън и две Салмота (Хорнет и Фриски), закачам въртящата блесница и се започва хвърляне след хвърляне и на някъде 8-10 хвърляне хванах ето този кефал...........

който дори не съм вадил от водата, направих ми тази снимка и го откачих беше някъде около 30 см , след това пак се започна въртене, но си закачих въртелешката и я скъсах тъй като бях с 0.18 монофилно влакно, както и да е.
След това си викам други блесни за кефал нямам дай да закачам клатушката та закачих въпросната клатушка слезнах на около 25м след местото на бента където водата се обръща и се започна едно хвърляне 10 мин хвърлям с тази клатушка и нищо и точно в следващия момент виждам как изиграва един разпер и веднага последва замятане към въпросното место, 1-во замятане нищо, 2-ро замятане нищо и на третото замятане УДАР, доста сериозен и след 1-2 минути разпера беше на брега ....

след всичко това си скъсах и клатушката, както и да е. Кефа беше на МАКС
Ето и една снимка за цвят

Викам си днес трябва да направя сефтето на въдичката, та сглобявам си въдичката, нося 5 примамки в мен от който една китайска въртелешка, един китайски воблер, клатушка на Джаксън и две Салмота (Хорнет и Фриски), закачам въртящата блесница и се започва хвърляне след хвърляне и на някъде 8-10 хвърляне хванах ето този кефал...........
който дори не съм вадил от водата, направих ми тази снимка и го откачих беше някъде около 30 см , след това пак се започна въртене, но си закачих въртелешката и я скъсах тъй като бях с 0.18 монофилно влакно, както и да е.
След това си викам други блесни за кефал нямам дай да закачам клатушката та закачих въпросната клатушка слезнах на около 25м след местото на бента където водата се обръща и се започна едно хвърляне 10 мин хвърлям с тази клатушка и нищо и точно в следващия момент виждам как изиграва един разпер и веднага последва замятане към въпросното место, 1-во замятане нищо, 2-ро замятане нищо и на третото замятане УДАР, доста сериозен и след 1-2 минути разпера беше на брега ....
след всичко това си скъсах и клатушката, както и да е. Кефа беше на МАКС
Ето и една снимка за цвят

Re: Днес на Марица....
Красота! Поздрави за успешното сефте на уникалната въдица! Би ли споделил само дали нивото се е вдигнало малко и къде улови рибите, в средата на реката или до брега ? Че мисля и аз тия дни като се прибера да се поразходя и малко инфо ще ми е полезно. 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- koda33
- разбира нещата
браво колега, арни рибоци 

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Китайската блесна ,коята е захапал кефала от тези ли е
http://fishingshop-pike.com/index.php?id=5
http://fishingshop-pike.com/index.php?id=5
- Vid
- кандидат преподавател
Е това е кеф Градски... Вече виждам, че си минал на по лек спининг. Важното е да се лови, т.е . да има удари, адреналин... Те сомовете по Марица свършиха и като гледам как стоят нещата, след 1-2 години ще си ги гледаме само на снимка.
Днес и аз ковнах два мерни кефала и гоних един голям распер, но не ще, и не ще,
Кажи две думи за Кроато, каква акция е? Не е ли малко нефелна за Марица, особено в течение?
п.п. Ще се чуем на ЛС, да направим един общ излет.
Днес и аз ковнах два мерни кефала и гоних един голям распер, но не ще, и не ще,
Кажи две думи за Кроато, каква акция е? Не е ли малко нефелна за Марица, особено в течение?
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека

-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега супер излет си направил и сефте
на въдичката и рибки си хванал .Наслука
на въдичката и рибки си хванал .Наслука
- pachosz
- сериозен играч
Пламене, кефя ти се, братле
Страхотно сефте наистина
А сомовете не са изчезнали. Мойте другарчета миналата седмица пак извадиха 2 сомета по 7-8 кила. Единия го знаеш, Пламене - дето последния път бяхме с него като се видяхме.
А ти продължавай да ходиш, твоята риба е още в реката и си те чака

А сомовете не са изчезнали. Мойте другарчета миналата седмица пак извадиха 2 сомета по 7-8 кила. Единия го знаеш, Пламене - дето последния път бяхме с него като се видяхме.
А ти продължавай да ходиш, твоята риба е още в реката и си те чака

Какво да ти кажа за Кроато, Premier 2.13м 3.5-14.2 гр , не е нефелна, много си е арна, примамките в диапазона не я затрудняват. Распера беше преборен за отрицателно време.Vid написа: ......Кажи две думи за Кроато, каква акция е? Не е ли малко нефелна за Марица, особено в течение?
П.п - Няма проблем само да си мераклия .

Браво, Пламене, пожелавам слуз по Новата сопа, още на следващия излет
!

Ако не мога да ти помогна, няма да ти преча.
Айде да не е точно на тази, че ако се окаже по-едър и ще стане голямо шоуSpinhead написа:Браво, Пламене, пожелавам слуз по Новата сопа, още на следващия излет!