Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Шаран Къде?
Модератор: sapuna
Шаран Къде?
Колеги,
кажете къде може да се отиде по това време за шаран около софия.
Защото не съм ходил никъде около София за шаран. БЛАГОДАРЯ!!
кажете къде може да се отиде по това време за шаран около софия.
Защото не съм ходил никъде около София за шаран. БЛАГОДАРЯ!!
- Mitaka1
- научил се да хвърля
Аз знам че ноември вече му е късно да го търсиш,но пък виж тази година какво време ни изненада и според мен,това си е мое лично мнение,все още може да излиза но на жива стръв!
Аз съм хващал и през януари на Главиница!Имаше шаран и пъстърва но го затвориха тази година заради птичи грип,щото имаше един лебед и три патки които си плуваха из вътре!
Така че пробваи нищо нее сигурно!
Аз съм хващал и през януари на Главиница!Имаше шаран и пъстърва но го затвориха тази година заради птичи грип,щото имаше един лебед и три патки които си плуваха из вътре!
Така че пробваи нищо нее сигурно!

- krokibg
- учете се от него
Преди две минути затворих телефона,след разговор с мой приятел който в момента е за риба на Марица със още 3 ма приятели.Вчера са искарали един амур 3кг и един шаран 7кг.Не го попитах на какво са ги хванали но аз знам.Всяка година,след като се застуди,ходиме(и не само ние) по Марица за шаран на перо и ловим на щипан хляб и на червей (дървояд) който вадим от изгнили и проядени дървета покрай реката.Мисля че тази техника ще е валидна и за р.Искър,Дунав идр.Надявам се да съм ви бил полезен.
И още нещо което е изключително важно - наблюдавайте нивото на водата и когато е най-ниско тогава е удачно да се ходи,дори и да вали сняг или е киша.Водата когато е много ниска,рибата се насочва към по-дълбоките места покрай брега и се храни интензивна,за разлика от рибите в язовирите.И едно нещо ще ви кажа,научете се да споделяте каквото знаете,защото в противен случай този сайт и форум ще се обезмислят.Повечето само умуват и искат информация.Успех
И още нещо което е изключително важно - наблюдавайте нивото на водата и когато е най-ниско тогава е удачно да се ходи,дори и да вали сняг или е киша.Водата когато е много ниска,рибата се насочва към по-дълбоките места покрай брега и се храни интензивна,за разлика от рибите в язовирите.И едно нещо ще ви кажа,научете се да споделяте каквото знаете,защото в противен случай този сайт и форум ще се обезмислят.Повечето само умуват и искат информация.Успех
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
re Krokibg
Прав си за споделянето мен ме згънаха на две като попитах къде да ходя за пъстътрва по искъра