Некоректен потребител

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
intel98
фен клуб-скобар

Некоректен потребител

Мнение от intel98 »

Колегата rocknrolla79 е много НЕКОРЕКТЕН, ЛЪЖЕ И НЕ СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА. Историята е следната: беше публикувал, че продава LCD tv. Това е темата viewtopic.php?f=92&t=52921 . След като се бяхме разбрали, че купувам тв-то с бонусите /навигация и HDMI кабел/ и се бяхме разбрали /петък 16.09/, да го изпрати в понеделник. На следващия ден се чувам по телефона с него и той потвърждава, че в понеделник го праща. Същия ден вечерта публикува в темата, че няма да продава тв-то /даже не ми пише ЛС, камо ли да се обади/, защото го подарява на родителите си. Заради този телевизор си продадох мача на колега във форума. Ако бях като въпросния колегата сигурно трябваше да откажа да продам мача на колегата след като сме се уговорили, НО НИКОГА НЕ БИХ ПОСТЪПИЛ ТАКА. Както и да е рекох си може и наистина да го е подарил на родителите си, след като същия ден и бил изгорял техния. Гледам след 2-3 дни същия колега продава някакви въдици и дава бонус навигацията /заради нея щях да купя телевизора/. Питам го на ЛС дали ще ми продаде само навигацията и рутера и той ми отговаря, че заради това че ме е подвел с телевизора щял да ми продаде навито и рутера на "каквато цена кажа". Не беше баш така, но се разбрахме и договорихме и да ми ги изпраща в понеделник. Във вторник не получавам СМС от куриера и решавам да се обадя на колегата. Той ми обяснява, че имал много работа и щял след 1 час да ги изпрати. Днес вторник 21.09 пак не получих СМС и реших да му звънна да видя какво става. Звъннах 3 пъти и той все ми затваря. Така и така имах ходене при куриерите и реших да проверя дали ги е пратил нещата. НЕ не е пратил нищо. Звъня му от друг номер и той ми вдига и го питам дали е пратил навито и рутера и той казва, че е пратил всичко и аз му казвам, че във Плевен няма нищо и той ми затвори. Това ми говори само едно, че колегата е продал навито и рутера на друг колега след като се бяхме разбрали и договорили. Най-вероятно и с телевизора е постъпил по този начин. Много дълго стана, за което се извинявам, но за повече от три години в този форум, не съм попадал на такъв лъжлив и арогантен потребител. Така, че внимавайте с "новите регистрирани потребители" и в частност с този потребител.
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Некоректен потребител

Мнение от lefera1 »

A вие внимаваите какво и от кого купувате защото често тези неща са КРАДЕНИ и често ги купувате от КРАДЦИ.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Некоректен потребител

Мнение от ribolovcho »

lefera1 написа:A вие внимаваите какво и от кого купувате защото често тези неща са КРАДЕНИ и често ги купувате от КРАДЦИ.
:smt023
Изображение
Най добрите са тук
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”