Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

На кой да се обадя като никой невдига??? Бракониери !!!
Модератор: bobopeli
На кой да се обадя като никой невдига??? Бракониери !!!
Здравейте колеги,пиша пак със гняв и незнам какви чувства.Преди час се върнах от риболов и то доста ядосан.Почти всеки ден ходя за риба в близост до Сливенското село,Злати Войвода,край Тунджа.Днес отидох кам 16:00 и след два часа,пристига син бус и спира точно до моторът ми.Понеже обичам сам да ходя за риба,редовно си нося оръжието,приготвено с 8 патрона.Та заредих го набързо при евентуален проблем......слизат четерима и единия се обръща към мен "Кво става брато,кълве ли?" Усетих накъде отиват работите,щом започнаха да мълчат и да се оглеждат.Та взе да притъмнява и реших да тръгвам.Докато скатавах забелязах кофата с мрежата и че си шепнат и сочат нещо.Даже не ме изчакаха да си тръгна и докато запаля мотора я бяха поставили.Замомент се замислих ако изкарам пистолета и започне разправията какви са шансовете ми, и дали няма да изглеждам глупаво като каубоец срещу тия говеда.Бесен съм дори и сега.НИКОЙ НЕ МИ ВДИГА В АКВАКУЛТУРИТЕ МУ!Значи аз мога да си купувам билет,15 лева съм дал за захранка,три вида червии,30 лева гориво,въдици незнам си кво и сульо с мрежичката да не остави нито една рибка.От сряда ходя всеки ден и то за кеф,ама все пак......
а като се сетя че щяха да ме арестуват в Англия,затова че съм карал лодка с дистанционно и съм смущавал шараните,които пък били на кралицата...... и дойдоха на 5-тата минута след като пуснах лодката в някакво езеро в покрайнините на Лондон.Какво трябва да се случи в нашата държава нещо да се оправи незнам!Трябва ни атомна бомба над цяла България и втора за да са СИГУРНИ че няма живи Българи останали и......наново с друго население.Към кой да се обърна незнам,досега съм званял на Аква културите и нищо.Никой невдига.Мога да посоча с точност в момента къде е мрежата,ама с точност до метър включително и на google maps /сателит/ . Ако ли не утре това място което за заградили тези лешпери ще остане с 3,4 щтуки по малко и бог знае колко от другата риба и след това аз пак ще си хооооодя там и отново няма и да ми клавва даже.

и едно попълнение,като гледам надолу подобните теми ми е болно!

и едно попълнение,като гледам надолу подобните теми ми е болно!
Последно промяна от Rundev на Съб Сеп 24, 2011 8:35 pm, променено общо 1 път.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: На кой да се обадя като никой невдига??? Бракониери !!!
Шарана е изключително стеснителна риба и трябва да се съобразяваш с този факт. Особено когато са на Кралицата
))
Един съвет как да постъпиш в подобна ситуация - ревеж им 2 гуми на буса и се обаждаш на 112 !

Един съвет как да постъпиш в подобна ситуация - ревеж им 2 гуми на буса и се обаждаш на 112 !
т.е. да пия една студена вода имаш предвид,нали?
Да, това ни трябва. М/у другото....аз го казвам сериозно, не само да ти вляза в тона. Просто отдавна съм се убедил, че ние сме гадно племе и че ТУКА ОПРАВИЯ НЯМА.Трябва ни атомна бомба над цяла България и втора за да са СИГУРНИ че няма живи Българи останали
И то...........де да беше само за рибите....
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Не, да позвъниш на 112Rundev написа:т.е. да пия една студена вода имаш предвид,нали?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Няма с кой,иначе сега бих трагнал ако имаше някой познат да изкарам и да върна всичката риба където и е мястото за да се лови както трябва.
- Whassup
- ще става разбирач
Сам не се и опитвай, колега. Не знаеш откъде кой те гледа и какво би ти се случило утре. Няма оправия, гадно ми е да го кажа, но е така.
- stefan4etoo
- сериозен играч
един път ми се случи нещо подобно.звънях на ИАРАТА ама нацки и страх не страх викнах комшията и набързо напускахме рибата и мрежата на парчета след това.стана ми кеф на душата ,ама като знам че пак ще пускат тия маймуни ............Комшията ми е в Англия в момента и отива той на разходка на едно язовирче(не да риболува).и вика има няма 10 минути и тамошната иара(не знам как се казва)хоп веднага на проверка какво прави,пак тук званя в 8 сутринта (имаше грапажий)и дойдоха в чак в 1-н на обяд (имали много работа)абе оправия няма тука и тва е
прав е колегата за тел112..Звъниш и казваш ,че искаш да съобщиш за извършване на престъпление от общ характер.Там вече ангажираш няколко институции и всеки гледа да си върже гащите.Нормалната реакция е да изпратят местните от ИАРА заедно с униформени служители на МВР.....но кое ли вече е нормално в държавата ни?....
-
- разбира нещата
Този син бус редовно го засичаме и по Жребчево (около с Паничерево).И аз съм се обаждал на 112 ама идват униформените полицаи след като изчезне буса....,абе само бомба за България,че който ни хване той ни клати. 

- danev69
- сериозен играч
Много работещ вариянт. Преди около 2 месеца на Марица в раьона на Пловдив,мой колега видял двама човека с каик да си разпъват мрежите и да мятат даулите. Звъннал директно на 112 и след 15 мин на местото е дошла полицията. Тези с лодката са излезнали на другия бряг и избягали. Като звъннеш на 112,от там сезират няколко инстанции и ефекта е много по-голям.sandista написа:Един съвет как да постъпиш в подобна ситуация - ревеж им 2 гуми на буса и се обаждаш на 112 !
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- Whassup
- ще става разбирач
Значи единствения вариант е 112.
След малко мосля да отивам пак там с мотора,ако е още там мрежата и за днес и ако няма никой страх нестрах ще я накъсам.Ако стане фал май наистона деиствало 112.Гадно ми е на мен че някой прави голяма мизерия,незнам защо се чувствам така но сякаш съм пряко отговорен.
- Whassup
- ще става разбирач
Нормално е, аз също като видя мрежари и се чувствам тъпо, но няма защо да се чувстваш отговорен. Ти не си им казал да отидат там, че да се чувстваш виновен.
Бракониерите трудно ще си вдигнат телефона сами .