Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

цар киро-до кога
Модератор: dantho.mihov
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
цар киро-до кога
драги съфорумници..при създалото се положение в с. Катуница....
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... oduljavat/
искам и аз да вметна няколко реда..
Купих си къща във гр. Койнаре естествено заради риболова..и тук както навсякаде има много роми/цигани/ които по някаква причина ,изпитват презрение към българското населени....случват се и инциденти между българи и цигани..
наскоро 2 човека отишли да си пазят лицерината която били окосили и я оставили да изсъхне...но нещеш ли 2 през ноща дошли едни мангали и ги прибили от бой със вили и тояги..строшени ребра, избодено око...множество травми..тва се някои от нанесените щети
по хората,единия човек вече излезна от болницата но за съжаление със едно око по малко...другия е още във болницата със опасност за живота..
напълно подкрепям хората в Катуница, в каква старна живеем да те прибият за една купа сено..не мога да се примиря със това че пак някои цигани ще се отърват само със условна присъда..преди години един приятел го бяха нападнали мангалите в едно заведение и той ги беше намятал като сардели със закония си пистолет..сега той лежи за 15 години във панделата,децата му как живеят само те си знаят..а за циганите няма присъда..ciganite изсякоха гората,окрадоха реколтата,крадат кадето и каквото и попадне,изнасилват ни децата,и няма съд за тези хора..докога...докога..
за какво ви занимавам с тези глупости,ами затова че крайно време е всички да се вземем във ръце и да оправим нещата в тая държава,и по отношение на бракониери и всичко,докато всеки си вика нали на мен не ми се случва.няма да се оправим..
=======================
Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи.
Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата.
Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаде...н, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност.
Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... oduljavat/
искам и аз да вметна няколко реда..
Купих си къща във гр. Койнаре естествено заради риболова..и тук както навсякаде има много роми/цигани/ които по някаква причина ,изпитват презрение към българското населени....случват се и инциденти между българи и цигани..
наскоро 2 човека отишли да си пазят лицерината която били окосили и я оставили да изсъхне...но нещеш ли 2 през ноща дошли едни мангали и ги прибили от бой със вили и тояги..строшени ребра, избодено око...множество травми..тва се някои от нанесените щети
по хората,единия човек вече излезна от болницата но за съжаление със едно око по малко...другия е още във болницата със опасност за живота..
напълно подкрепям хората в Катуница, в каква старна живеем да те прибият за една купа сено..не мога да се примиря със това че пак някои цигани ще се отърват само със условна присъда..преди години един приятел го бяха нападнали мангалите в едно заведение и той ги беше намятал като сардели със закония си пистолет..сега той лежи за 15 години във панделата,децата му как живеят само те си знаят..а за циганите няма присъда..ciganite изсякоха гората,окрадоха реколтата,крадат кадето и каквото и попадне,изнасилват ни децата,и няма съд за тези хора..докога...докога..
за какво ви занимавам с тези глупости,ами затова че крайно време е всички да се вземем във ръце и да оправим нещата в тая държава,и по отношение на бракониери и всичко,докато всеки си вика нали на мен не ми се случва.няма да се оправим..
=======================
Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи.
Погледни му стойката. Очите. Изражението на лицето. Гледай го как ходи, каква сянка хвърля, колко му е акъла, обноските. Цяла седмица да се кисне във „Веро”, пак ще мирише лошо. То всичко само ти се намества в главата.
Циганина е тъмен човек. Не черен. Тъмен! Вътре, в оная гнойна и вмирисана топка- вместо човешка душа! Ходи по тая земя за да е гаде...н, за да е противен, за да отвращава околните. Създаден е да убива, краде, насилва, лъже, да мързелува, да паразитира и използва. Събрал е в себе си най-черното и гадно, което може да се залепи на същество ходещо изправено. Няма морал, няма такт, не знае що е съвест, мрази да прави добро, не иска да се развива, няма положително виждане за околния свят. Всичко в него е първично и грубо материално. Същество с генно увредена същност.
Циганите са обявили война на реда и закона, на добротата и човечността. И когато масата им нараства някъде, това значи, че тези добродетели са обречени. Индикатор, че една общност се разпада. Циганина е наказание за слабите и лековерните. БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА.

Re: цар киро-до кога
Има си упълномощени органи които да се занимават с такива случаи , все пак сме рибарски форум , не мисля , че тук му е мястото за това
2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!

2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мдааа - прав си много да знаеш.
Моя случай.( не съм мангал ве
)
Там дето работех миналата година,имаше
едно семейство дето подържаше имота.
Бащата - манго,ма уж малко култивирано.
Майката е Бг,с две хубави момченца.
Там си живееха,в имота от преди 3-5г някъде.
След като се назначи охраната,известно време това
момченце ни даваше акъл,как да не крадем от шефа,че той всичко виждал
и бля бля бля,като че ли опрях до ракията на шефа,или доматите му.
Селянче съм си,имам си каквото ми трябва.
Пък и другите колеги също.
Ама минаха няколко месеца,шефа почна да намеква че го крадем.
– Кво изчезна ве шефе?
– Ракията намалява,доматите не зреят,краставиците не растат.
Ахаааа,те така близо 2 г.Почнаха и други неща да се случват,ний знаем де е
цирея,ама шефа не мож го убеди.
Аз през това време напуснах заради моите си здравословни проблеми.
Ама понеже се чуваме постоянно с колегите,разбрах че онова тъмното хептен се уляло.
После и Мангалчето са го махнали.
Ами съвсем се е забравило,та почнало и дървата на шефа да си ги носи у село.
А оня искаше в камината му само череша и бадем да кади.
Имаше ги в изобилие в местата му.
И едно буре с качественно вино забърсало,че после с вода го пълнило.
И на едни баш гости като се е сервирало "виното",съвсем
лъснали нещата.И нали е най-доверения,мангала пак вината е хвърлил към охраната.
И тогава моите като са грабнали шефа - изказали са си мъката.
Май има и други неща,ама те това е.
Оня му даваше заплата 600 кинта,700 на жена му че се грижи за къщата,
ама нали има кой да поема вината,що да не крадне и още манго,
нали ще обвини охраната.
Примери много имам само аз.
Ама няма смисъл да пиша.
Моя случай.( не съм мангал ве

Там дето работех миналата година,имаше
едно семейство дето подържаше имота.
Бащата - манго,ма уж малко култивирано.
Майката е Бг,с две хубави момченца.
Там си живееха,в имота от преди 3-5г някъде.
След като се назначи охраната,известно време това
момченце ни даваше акъл,как да не крадем от шефа,че той всичко виждал
и бля бля бля,като че ли опрях до ракията на шефа,или доматите му.
Селянче съм си,имам си каквото ми трябва.
Пък и другите колеги също.
Ама минаха няколко месеца,шефа почна да намеква че го крадем.
– Кво изчезна ве шефе?
– Ракията намалява,доматите не зреят,краставиците не растат.
Ахаааа,те така близо 2 г.Почнаха и други неща да се случват,ний знаем де е
цирея,ама шефа не мож го убеди.
Аз през това време напуснах заради моите си здравословни проблеми.
Ама понеже се чуваме постоянно с колегите,разбрах че онова тъмното хептен се уляло.
После и Мангалчето са го махнали.
Ами съвсем се е забравило,та почнало и дървата на шефа да си ги носи у село.
А оня искаше в камината му само череша и бадем да кади.
Имаше ги в изобилие в местата му.
И едно буре с качественно вино забърсало,че после с вода го пълнило.
И на едни баш гости като се е сервирало "виното",съвсем
лъснали нещата.И нали е най-доверения,мангала пак вината е хвърлил към охраната.
И тогава моите като са грабнали шефа - изказали са си мъката.
Май има и други неща,ама те това е.
Оня му даваше заплата 600 кинта,700 на жена му че се грижи за къщата,
ама нали има кой да поема вината,що да не крадне и още манго,
нали ще обвини охраната.
Примери много имам само аз.
Ама няма смисъл да пиша.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Иво сори,ама натиснах бутона вече.
Тук мисля че само коментираме нещата от живота.
Не съм казал - атака за сапун от ...........
Но настина отдавна се уверих,че този дискриминициозен отдел
хора не стават за народ.
Тук мисля че само коментираме нещата от живота.
Не съм казал - атака за сапун от ...........
Но настина отдавна се уверих,че този дискриминициозен отдел
хора не стават за народ.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз с радост изгледах как трепереше гласчето на причината за лошия махмурлук.
Иначе щях да кажа нещо по грубо.

Иначе щях да кажа нещо по грубо.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- GODzillata
Все пак темата е в "Разни", та шЪ мЪ прощаваш, Митеффффф.
Искам и аз да се изокам - ribolovcho е адски прав!
За съжаление, от ден на ден все по-лошо ще става...накрая ще остане само един.

Искам и аз да се изокам - ribolovcho е адски прав!

За съжаление, от ден на ден все по-лошо ще става...накрая ще остане само един.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- tiktak
- ще става разбирач
Идват избори. "Царчето" ще се откупи с няколко хиляди гласа, а пък и нали е член на ГЕРБ. Ще вкарат в затвора някой беден манго, който може и да не е бил в Катуница по това време. След 5-6 години ще излезе позабогатял. Бат Бойко мълчи, СерГей мълчи, Болен и той се ослушва...
Тва е положението
Тва е положението
Последно промяна от tiktak на Нед Сеп 25, 2011 7:54 pm, променено общо 1 път.
виждал съм цигани в различни страни и да си кажа честно такова чудо като нашите и румънските нема. и унгарски,и руски,и бритиш,и чешки абе много са да ги изброявам с които пряко съм се срещал но такова БГ циганин е страшно - гена ли му е повреден, разпуснаха ли го щото е избирател ..... а последната част на първия пост маи е много вярна....НО за нашия циганин, хората по света си мислят че са като техните - да ама НЕ - и много бързо изпищяха като нашия циганин им се пренесе при тях .... не става да се интегрира какво се получи в франция,италия,скандинавието след кадо добиха малко реална престава що за циганин е БГ и румънски циганин
Абе люде ,къв цар..............жив мангал ............писна ми.............ЧЕСТНО 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- pacho109
- сериозен играч
Е ,ми...... така еxoxo написа:виждал съм цигани в различни страни и да си кажа честно такова чудо като нашите и румънските нема. и унгарски,и руски,и бритиш,и чешки абе много са да ги изброявам с които пряко съм се срещал но такова БГ циганин е страшно - гена ли му е повреден, разпуснаха ли го щото е избирател ..... а последната част на първия пост маи е много вярна....НО за нашия циганин, хората по света си мислят че са като техните - да ама НЕ - и много бързо изпищяха като нашия циганин им се пренесе при тях .... не става да се интегрира какво се получи в франция,италия,скандинавието след кадо добиха малко реална престава що за циганин е БГ и румънски циганин

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- tiktak
- ще става разбирач
Аха, така си е. Сори, пропуснал съм кавичките в поста си, поправено е.bkd написа:Абе люде ,къв цар..............жив мангал ............писна ми.............ЧЕСТНО
22 години вече, няколко правителства само това правят. Кофтито в случая е, че сигурно ще осъдят някои от тези момчета,че са му подпалили къщата, а мангала ще осъди България в Страсбург, че полицията не му е осигурила защита. Ама може и да се споразумеят за гласовете на изборите.xoxo написа:разпуснаха ли го щото е избирател .....
Последно промяна от tiktak на Нед Сеп 25, 2011 9:56 pm, променено общо 1 път.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
ribolovcho написа:Циганин не значи човек от някакъв етнос. Циганина е състояние! Болест! Чума по-страшна и от СПИН-а. Индикация за пагубност! Печат за дефект! Аларма сред народите, че нещо им куца, че не се развиват правилно. Нагледен пример какво става, когато Господ си направи лоша шега. Ако циганите се въдят повече от нормалното в някой точки от земята, това означава, че там нещата са зле и е нужна намеса, нужна е помощ. Така, както помагаш на домашния си любимец, ако го нападнат кърлежи.

На мен ми е чудно като уж вече сме в обединена Европа,що от тая същата Европа реват за интеграция на "малцинствата" ами не вземат да разселят малко мангал из цяла Европа та тогаз да разберат какъв К.Р е да живееш с цигани.

- Vid
- кандидат преподавател
Напълно подкрепям всяка казана дума от мнението на колегата ribolovcho.
Докато бяхме тоталитарна държава си знаеха мястото - бяха навряни в гетата, където им е мястото и не смееха да мръднат оттам, от как се водим демократична държава са плъзнали като хлебарки навсякъде, на всичкото отгоре и си научиха правата, но не и задълженията...
Не е възможно да се отървем от тази измет докато се водим демокрация и докато сме част от Европейския съюз, но пък той върви към разпад..... Все пак всичко всичко е в движение и всичко се променя, въпроса е дали ние ще бъдем живи да видим една относително чиста България или една държава наречена Цингалария..
Накрая бих предложил, когато ни приемат в Шенген, правителството да отдели бюджетни средства с които да им изкупи бараките и катуните и да им закупи еднопосочни самолетни билети за страни по избор в западна европа..
Докато бяхме тоталитарна държава си знаеха мястото - бяха навряни в гетата, където им е мястото и не смееха да мръднат оттам, от как се водим демократична държава са плъзнали като хлебарки навсякъде, на всичкото отгоре и си научиха правата, но не и задълженията...
Не е възможно да се отървем от тази измет докато се водим демокрация и докато сме част от Европейския съюз, но пък той върви към разпад..... Все пак всичко всичко е в движение и всичко се променя, въпроса е дали ние ще бъдем живи да видим една относително чиста България или една държава наречена Цингалария..
Накрая бих предложил, когато ни приемат в Шенген, правителството да отдели бюджетни средства с които да им изкупи бараките и катуните и да им закупи еднопосочни самолетни билети за страни по избор в западна европа..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Момчета ,предстои национално ОБДУХВАНЕ ,ама не знам от къде ще се случи..........от Гълфстрийм ли, или от към ............хотелите с многото звезди с целодневно тъпчене и преливане на корем.......... 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
има и един друг факт който ме тревожи още повече-масово цингарелите взеха да се правят на турци..аз вика не съм циганин,аз съм турчин.../ма баща му викат Минчо циганина/ а той бил турчин...къв турчин си ти бре ..ми нямам власт ....та да ви покажа аз кви турци кви 5 лева..ще ме извинявате колеги но аз повече не издържам ..