Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Щука около София?
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Щука около София?
Здравейте колеги,нов съм и във форума и като рибар....извинявам се ако е писано по темата но немога да намеря нищо ,та въпросът ми е къде около софия може да се отиде за щука и ако някой е хващал скоро някъде нека да сподели.Благодаря и наслука на всички...
Re: Щука около София?
Здравей,колега,може би не съм аз човекът,който ще ти даде най-добрият съвет,но поради липса на други пак е нещо.Класиката за щука си е Богров,може и на платения да отидеш за да се понаучиш малко там.Иначе на неплатените гьолове около Богров се е ловило щука от време оно,макар че вече са почти обезрибени.Друга дестинация е Враждебна до летището.миналата година аз лично имам две изпуснати щуки там,а един приятел хвана една около килограм.За тази година не знам ,не съм ходил,но може да пробваш.Даже там е по-голяма вероятността да хванеш според мен,отколкото на Богров.Визирам риби около килограм.
-
- научил се да хвърля
Колега,на платеното кви са условията?има ли сериозни баби там?
Мерси предварително
Мерси предварително
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
-
- разбира нещата
Благодаря,и аз съм чувал за този до летището ,че все още дава отвреме навреме....защото на богров е пълна скръб.Ходих над 30 пъти това лято и няма даже и удар....че е имало риба до преди 3-4 години е вярно но в момента няма нищо.....за съжаление...чао от мен и наслука
Колега,що не пробваш на Стефаново Радомирско,платен е /такса 6лв. за 24 ч.,рибата не се плаща/ щука има доволно с големина и над 10кг.По добри резултати дава на жива рибка,за спининг от ноември натам.Успех.
-
- новобранец
Пробвй на Челопечене колега виж ми снимките и не забравяй да връщаш по малкит
-
- разбира нещата
Това всичкото там ли е хващано колега? На Челопечене?bogomilangelovlevron написа:Пробвй на Челопечене колега виж ми снимките и не забравяй да връщаш по малкит