Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Разляттото Б-с
Модератор: bobopeli
Разляттото Б-с
Оня ден накасах костура там . Беше много страно вЧката риба беше в камаша ама много таранка шаран костур сиЧката риба беше там направо вреше водата които минеше се хващаше за главата рибата могеше да се хваща на брега с раcе ,старното беше Че само костура калвеше а и оная гадна хибридна риба дето има шипове на хрилете и дето има слуз . 3 дни подред е така ?????? що така баси
:ролл:

-
- разбира нещата
миналата седмица и аз забелязах същото
е, не видях шарани но рибата се е събрала в тръстиките но това е за кратко .И други години се е слу4вало това-седмица ,две и после изведнъж изчезва
ти за кое разлято си писал?за мостовете след село Твърдица ли,там където е защитено
а пробвал ли си с малко захранка щото колкото и да я има трябва да и "възбудиш"апетита .Ако е там няма на4ин да не удари
е, не видях шарани но рибата се е събрала в тръстиките но това е за кратко .И други години се е слу4вало това-седмица ,две и после изведнъж изчезва
ти за кое разлято си писал?за мостовете след село Твърдица ли,там където е защитено
а пробвал ли си с малко захранка щото колкото и да я има трябва да и "възбудиш"апетита .Ако е там няма на4ин да не удари
Ето ти го тоя "хибрид", барабар с двамата му братя
Ма преди време писах, че този грозник става напаст като слънчевката. Е, к'во искаш, второто беше от Куба (Северна Америка, ха!), другото ти е от братска Русия. Можеш да го разцелуваш на http://floranimal.ru
Търси костурообразни, ерш, пише с е-двойное, ама на тая кирилица си я нямам.
Търси костурообразни, ерш, пише с е-двойное, ама на тая кирилица си я нямам.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Незнам къде е ходил колегата ама аз бях в Димчево,между Димчево и Твърдица,а след това и на Вая.Въобще не съм доволен от риболова в неделя.Дано другата седмица е по- добре ще ходя на някакъв язовир до Котел.Казаха ми че имало Амур и Шаран.
А тази рибка,за която става дума се появи преди няколко години тук по нашите блата,не знам как се казва дядовците по блатата и викат Дунавски костур и казват че е нарочно пусната като зарибителен материал в Мандренското езеро.И наистина започва да се превръща в напаст,яде всичко и е много странна на вид.Прилича на нещо като костур и сулка сляти в едно.Ако намеря снимка ще я пусна да я видиш.
А тази рибка,за която става дума се появи преди няколко години тук по нашите блата,не знам как се казва дядовците по блатата и викат Дунавски костур и казват че е нарочно пусната като зарибителен материал в Мандренското езеро.И наистина започва да се превръща в напаст,яде всичко и е много странна на вид.Прилича на нещо като костур и сулка сляти в едно.Ако намеря снимка ще я пусна да я видиш.
- zarganski
- ще става разбирач
Тази рибка се казва Бибан май...Ribarina написа:А тази рибка,за която става дума се появи преди няколко години тук по нашите блата,не знам как се казва дядовците по блатата и викат Дунавски костур и казват че е нарочно пусната като зарибителен материал в Мандренското езеро.И наистина започва да се превръща в напаст,яде всичко и е много странна на вид.Прилича на нещо като костур и сулка сляти в едно.Ако намеря снимка ще я пусна да я видиш.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!