Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Кемер-Анталия
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Кемер-Анталия
Здравейте колеги.В други ден заминавам за Турция на почивка и по-точно Кемер който е на 40 км южно от Анталия.Искам да знам какво се лови там на каква стръв,как и т.н.На връщане също ще се спи 2 дена и в Измир така че който е бил в Анталия или Измир да каже всичко за риболова там ще съм много благодарен.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Кемер-Анталия
Здравей за риболов в Кемер не видях никой да лови риба там за една седмица ,това е курорт тип Слънчев Бряг има плажове но са камъни ,вземи си долари заради руснаците това е оновната валута ако искаш нещо да питаш за почивката давай на лично ,все пак е риболовен форум .
-
- ще става разбирач
С риск да спамя, бих споделил, че в Турция е по - изгодно да се вкарва евро. Има разлика между обменния курс лев - евро и т. лира - евро.
Христо - наслука на всички
-
- научил се да хвърля
Да питам и за Истанбул защото ще се спи първо там.Излиза ли сафрид по това време и заргана ?
-
- вече хвърля и на тежко
Да прави си но точно в Кемер да сменяш валута или в някой курорт курса е трагичен ,казах долари защото е пълно с руснаци а вие знаете че при тях това е втората валута.А иначе и аз като ходя до Инстанбул си сменям от евро в лири на границата .besttop написа:С риск да спамя, бих споделил, че в Турция е по - изгодно да се вкарва евро. Има разлика между обменния курс лев - евро и т. лира - евро.