Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

ваглер с вода в антената
Модератор: emo vasilev
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ваглер с вода в антената
купих си един ваглер на Лагуна и след няколко риболова видях че има капки вода в антената. Беше се напукало и тялото, него го лакирах, но как да махна водата от антената?
-
- фен клуб-скобар
Re: ваглер с вода в антената
Пробвай да го оставиш на яка жега ще се изпари се от някъде.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да и най-вероятно от топлото ще се огъне и ще заприлича на чепvlado-fidera написа:Пробвай да го оставиш на яка жега ще се изпари се от някъде.

Без риболов няма любов !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
http://www.kolko.bg/bg/laguna-vagler-za ... /p/1459175
това е ваглера, а водата е в антената, аз вече съм лакирал тялото(може би избързах, но беше напукана боята още след 1 риболов), но водата не изчезва вече 1 седмица.
това е ваглера, а водата е в антената, аз вече съм лакирал тялото(може би избързах, но беше напукана боята още след 1 риболов), но водата не изчезва вече 1 седмица.
-
- разбира нещата
Отдавна съм разбрал ,че като видя нещо с марка Лагуна трябва да извръщам глава на другата страна.А като гледам ще го разбереш и ти.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това на 90% съм сигурен че е влезнала водата о горния край на антената там принципно не ги лепят добре...

Без риболов няма любов !
Срежи антената,ако ще я снаждаш после с втулка на около сантиметър от края,ако ще язатапваш с тапичка, колкото се може по-близо да края.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
е точно тия втулки продават ли се някъде и тапичките също
някак без горната операция може ли да се изцеди водатаExTaZzY написа:Това на 90% съм сигурен че е влезнала водата о горния край на антената там принципно не ги лепят добре...
Като се е напукал толкова бързо, по-добре го смени с нов ама друга марка, защото този ще го ремонтираш и ще те предаде точно когато най не трябва. Още повече мачовия риболов вече поприключва и сигурно тоя ваглер ще отлежава до напролет с водата в "коляното".niki23 написа:купих си един ваглер на Лагуна и след няколко риболова видях че има капки вода в антената. Беше се напукало и тялото, него го лакирах, но как да махна водата от антената?

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Режеш из дъно взимаш едно парче от карбонов връх около 20 сантиметра заливаш дупката която се е получила в тялото с канаколит изчакваш да изсъхне около 24 часа (знам секундно лепило е но когато е повече се изчаква повече да изсъхва) след което взимаш бургия 1-2 мм в зависимост от дебелината на върха които си взел разпробиваш канаколита точно в среда е ся може и да не е точно ама да е в центъра след което напъхваш парченцето от върха намазваш го преди това с канаколит мушкаш и оставяш 5-10 мин да изсъхне след което си правиш горната част на антената каквато пожелаеш.niki23 написа:е точно тия втулки продават ли се някъде и тапичките също
някак без горната операция може ли да се изцеди водатаExTaZzY написа:Това на 90% съм сигурен че е влезнала водата о горния край на антената там принципно не ги лепят добре...

Без риболов няма любов !