Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Една идея ...
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Една идея ...
Така, идеята е на Андон /Промарин/ и е следната: изборите наближават, а както знаете, най-подходящото време за всякакви искания е преди избори
Та идеята е да направим подписки по райони - Варна, Бургас и т.н. в която да искаме изграждането на безплатни слипове за пускане на лодки
Въпросните подписки ще бъдат връчени на кандидат кметовете и съответно ще искаме гаранции за осъществяването на поетите ангажименти от тяхна страна ... Наясно сте, че за да има някакъв ефект цялата работа, трябва да съберем поне стотина подписа, абе колкото повече, толкова повече ...
Като сложим и жените в сметката, мисля, че имаме добри шансове
Една молба - нека хората, които не са съгласни с идеята просто да не цапат темата! Знам, че на някои от Вас идеята ще се стори утопична, но нищо не губим от една такава инициатива

Една молба - нека хората, които не са съгласни с идеята просто да не цапат темата! Знам, че на някои от Вас идеята ще се стори утопична, но нищо не губим от една такава инициатива

Re: Една идея ...
аз съм за даже имам и идея кой може да ни помогне
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Въх,я да настъпя Стоилов да маправи едно такова чудо на 1-ва буна Кранево.
Че и бая нива има там за паркинг.
Че и бая нива има там за паркинг.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
Аз съм за,моят глас го имате 

-
- ще става разбирач
Няма ли да е по-готино да искаме позволение за нощен риболов 

Страхотна идея.Аз нямам лодка,но имам трима приятели с такива и който има място ме качва на борда.Често сме коментирали темата за липсата на слипове,така че осигурявам подписите на три цели екипажа.Ако може за уточнение къде ще се проведе подписката.
Това ще го уточним, изборите са на 23.11, така че си мисля за 15-16 /Събота или неделя/coolpix написа:Ако може за уточнение къде ще се проведе подписката.

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Идеята е превъзходна още 2 екипажа по 4 човека сомо кажете къде и кога
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- atanasov1589
- ще става разбирач
-
- разбира нещата
днес като разхождах кучката до езерото,се заприказвахме с колега пак за проблема по водоема ,че се сабира през деня само таксата ,а вечер е оставен на произволаи даде ИДЕЯ- ДА СЕ ИЗИСКВА ОТ ВСЕКИ КМЕТ НА ГОЛЯМ ГРАД ДА ИМА СВОБОДЕН ВОДОЕМ В БЛИЗОСТ ДО ГРАДА КОИТО ДА СЕ ОХРАНЯВА И ЗАРИБЯВА.ТАКА ЧЕ ИДЕИТЕ СТАВАТ 2

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
,... както и за премахване на дневния лимит за улов на преходните пасажни морски риби при любителския риболов. Сигурен съм, че с любителски риболов не можеш да повлияеш на популацията. Особено в конкуренция с тралове, даляни, километри мрежи. Да не говорим, че най-важно е опазване чистотата на морето от индустриални и т.н замърсители. Също така сме неравнопоставени спрямо колегите-любители от другите черноморски държави-днес рибата етука-утре в турско вдруги ден- в грузия и т.н.xt33m33 написа:Няма ли да е по-готино да искаме позволение за нощен риболов
Последно промяна от dddd на Сря Окт 05, 2011 9:00 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Идеята е за слип бре.
Де фръкнахте за килата сафрид,и водоемите.
Ако искате,пускайте си теми - ама да са отделни.
Де фръкнахте за килата сафрид,и водоемите.
Ако искате,пускайте си теми - ама да са отделни.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Бройте мен и жената 

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Аз поне 50 подписа ще намеря.
Нека да има и електронен варианат на подписката.
Аз съм от Пловдив и често идвам в района на Бургас. С две ръце съм заподписката, но ако няма електронен вариант няма как да дойда само за подписа до Бургас.
Аз съм от Пловдив и често идвам в района на Бургас. С две ръце съм заподписката, но ако няма електронен вариант няма как да дойда само за подписа до Бургас.
ГОЛ ШАРАН ...