Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Риболовно Изложение Холандия 2007
Модератор: bobopeli
Риболовно Изложение Холандия 2007
Здравейте колеги,
преди ден два бях на едно риболовно изложение тук при нас, което сериозно ме въодушеви, ако трябва да използвам малко варненски акцент: Новите продукти на SHIMANO направо късат пражки, къртат зъби и чупат мифки! Аз напрао са искорах!

Накратко - за 2007ма тия японци са с няколко години напред преди всички останали производители. Нищо не се произвежда от стъклопласт вече, всичко е 100% карбон и корк /точно по мой вкус =)

Сомаджийките и лебедките към тях напрао къртат зъби! На всичкото отгоре са сглобили и макара със софтуеар и USB! Абе напрао са искорах на тва изложение!

Срамота е че нямат продукти под 100 евра, но затова пък качеството което предлагат е неземно...

До скоро!
преди ден два бях на едно риболовно изложение тук при нас, което сериозно ме въодушеви, ако трябва да използвам малко варненски акцент: Новите продукти на SHIMANO направо късат пражки, къртат зъби и чупат мифки! Аз напрао са искорах!

Накратко - за 2007ма тия японци са с няколко години напред преди всички останали производители. Нищо не се произвежда от стъклопласт вече, всичко е 100% карбон и корк /точно по мой вкус =)

Сомаджийките и лебедките към тях напрао къртат зъби! На всичкото отгоре са сглобили и макара със софтуеар и USB! Абе напрао са искорах на тва изложение!

Срамота е че нямат продукти под 100 евра, но затова пък качеството което предлагат е неземно...

До скоро!

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз бях преди няколко седмици на иззложението в Амстердам, само че за кораби и всички прилежащи работи.
Та впечатленията ми са същите. Скъпо но качествено и полезно.
Друго което ме ядоса много беше че имаше надуваеми лодки с твърдо дъно и транец от хипалон на много ниски цени в сравнение с тези в България.
Вярно едната фирма беше украйнска, другите 3-4 бяха турски, но материята си беше хипалон и лодкитя бяха много добри с малки изключения де.
А за сонари и мотори не ми се коментира въобще.
Само електрическите двигатели на Минн Кота бяха 3-4 пъти повече и 2 пъти по евтини от тези в България.
Почвам да си мисля че митото ни е много високо или вносителите ни са най-долнопробни манафи и боклуци.
Та впечатленията ми са същите. Скъпо но качествено и полезно.
Друго което ме ядоса много беше че имаше надуваеми лодки с твърдо дъно и транец от хипалон на много ниски цени в сравнение с тези в България.
Вярно едната фирма беше украйнска, другите 3-4 бяха турски, но материята си беше хипалон и лодкитя бяха много добри с малки изключения де.
А за сонари и мотори не ми се коментира въобще.
Само електрическите двигатели на Минн Кота бяха 3-4 пъти повече и 2 пъти по евтини от тези в България.
Почвам да си мисля че митото ни е много високо или вносителите ни са най-долнопробни манафи и боклуци.
- Mich
- ще става разбирач
май излиза че в България всеки спекулира и надува цените на макс защото алчността и лакомията в тази държава аз съм се убедил, че са безгранични.
Цените европейски - заплатите африкански и ся ние къде сме никой не знае. Вместо тук да е по евтино защото народа не е толкова платежоспособен се случва точно обратното. Нямам сили даже да коментирам вече това безличие на цялата ни държава.

Цените европейски - заплатите африкански и ся ние къде сме никой не знае. Вместо тук да е по евтино защото народа не е толкова платежоспособен се случва точно обратното. Нямам сили даже да коментирам вече това безличие на цялата ни държава.
който не лови, няма да яде 

Изключително си прав, многократно съм се убеждавал че мнозина неща са сравнително и значително по-евтини в европа отколкото вкъщи. И защо - защото:в България всеки спекулира и надува цените на макс защото алчността и лакомията в тази държава аз съм се убедил, че са безгранични.
който мамят маймуните с трици, и то успешно! затова пък средният европеец не се поддава на подобни спекулации, а и никога предоставителите и не си позволяват да завишават цените - конкуренцията би ги смачкала. Колкото до нас - ние живеем в средата на джунглата кадето всеки си играе с цените както му изнася...вносителите ни са най-долнопробни манафи и боклуци

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
-
- сериозен играч
не е точно : по точно е...Smokey написа:Колкото до нас - ние живеем в средата на джунглата кадето всеки си играе с цените както му изнася...
всички си играят с цените както им изнася !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако се почне с редовна публикация на цени от вън и тук....може и да се замислят много хора в бг !!!
а пък ако не се замислят...2007ма идва...ще си купуваме от Европа...вече нищо няма да ни спира !!!
гяволите тук да си ги продават на албанците или на супа да си ги варят !!!
Господ може всичко чада мой !
- ivan_yo
- разбира нещата
не само на супа да .... ами и да духат в супатаотец Ми Го Нафърфорий написа:не е точно : по точно е...Smokey написа:Колкото до нас - ние живеем в средата на джунглата кадето всеки си играе с цените както му изнася...
всички си играят с цените както им изнася !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ако се почне с редовна публикация на цени от вън и тук....може и да се замислят много хора в бг !!!
а пък ако не се замислят...2007ма идва...ще си купуваме от Европа...вече нищо няма да ни спира !!!
гяволите тук да си ги продават на албанците или на супа да си ги варят !!!

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ