Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз."Искър"
Модератор: Paublo_Eskobar
яз."Искър"
Колеги какво дава на язовир "Искър" от към филмовата къща ако въобще дава нещо или някой е ходил
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
вероятно нищо,ходи на щьркела,вземи си рибки и блессни,както и неколко хляба на боза разкиснати и цветен червей ако искаш уклей
не сьм ходил скоро,ама тоя язовир го знам по добре от всичко и предполагам да имаш успех-ако ли не-мерси предварително,че нема да ме напсуваш 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
не е майтап-цепиш кьм самоков,след мечката завиваш наляво за кьм филмовата кьща,на бившите рибарници обаче завиваш пак наляво,а не кьм кьщата,минаваш през гората и излизаш на реката..на самото втичало има нещо като остров-там е местото,зависи от нивото на водата де..бе,от големия десен завой в гората надолу,до язовира все са места!скобара не е много едьр-около 300-500гр,но па ако го набараш доволен ще останеш!!много подхранка и стрьв-два бели и един червен или троха,най добре бял хляб,а не тия дето ги продават по риболовните магазини,макар и на тях да става.от тоя завой дето ти казах,докьдето има течение надолу има скобар!!не знам дали е нужно да пояснявам,че с разни просташки плувки и влакна нищо нема да направиш-мойта линия е следната-основно 0,14,повод 0,12,0,10,плувка 2-2,5гр-КАЧЕСТВЕНА, с дьлга антена и малко майсторльк
сега не сьм ходил-ловим ги главно лятото в най големите жеги-по миналата година,верно за тонове говорим,много ми е интересно що никой не знае,че на язовира има толкова скобар
покрай скобара се закачат и по некоя платика,таранка и шаран...наслука 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
случвало ми се е на ден да имам по НЕКОЛКОСТОТИН откачвания на троха и да изпадам в нервни кризи....
и внимавайте с комарите-некьв ад е...носете си богато репеленти...миналата година един приятел ги лови и по това време,само,че то времето беше различно..

- kriki
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега, реката в момента няма нищо общо с това което описваш. Много е ниско нивото (като поточе е на места) и почти липсват места за ловене... Освен това е бистра като сълза. Просто не става... На самото вливане рекичката е с дълбочина 30см и всичко е в кал.5кила написа:не е майтап-цепиш кьм самоков,след мечката завиваш наляво за кьм филмовата кьща,на бившите рибарници обаче завиваш пак наляво,а не кьм кьщата,минаваш през гората и излизаш на реката..на самото втичало има нещо като остров-там е местото,зависи от нивото на водата де..бе,от големия десен завой в гората надолу,до язовира все са места!скобара не е много едьр-около 300-500гр,но па ако го набараш доволен ще останеш!!много подхранка и стрьв-два бели и един червен или троха,най добре бял хляб,а не тия дето ги продават по риболовните магазини,макар и на тях да става.от тоя завой дето ти казах,докьдето има течение надолу има скобар!!не знам дали е нужно да пояснявам,че с разни просташки плувки и влакна нищо нема да направиш-мойта линия е следната-основно 0,14,повод 0,12,0,10,плувка 2-2,5гр-КАЧЕСТВЕНА, с дьлга антена и малко майсторльксега не сьм ходил-ловим ги главно лятото в най големите жеги-по миналата година,верно за тонове говорим,много ми е интересно що никой не знае,че на язовира има толкова скобар
Иначе като е висок язовира (лятото) там си има доста риба - не само скобарчета, но пък тогава обикновено килограмовите платики на устието са на мода

Благодаря и на двама ви,бяхте достатъчно изчерпателни.kriki написа:Колега, реката в момента няма нищо общо с това което описваш. Много е ниско нивото (като поточе е на места) и почти липсват места за ловене... Освен това е бистра като сълза. Просто не става... На самото вливане рекичката е с дълбочина 30см и всичко е в кал.5кила написа:не е майтап-цепиш кьм самоков,след мечката завиваш наляво за кьм филмовата кьща,на бившите рибарници обаче завиваш пак наляво,а не кьм кьщата,минаваш през гората и излизаш на реката..на самото втичало има нещо като остров-там е местото,зависи от нивото на водата де..бе,от големия десен завой в гората надолу,до язовира все са места!скобара не е много едьр-около 300-500гр,но па ако го набараш доволен ще останеш!!много подхранка и стрьв-два бели и един червен или троха,най добре бял хляб,а не тия дето ги продават по риболовните магазини,макар и на тях да става.от тоя завой дето ти казах,докьдето има течение надолу има скобар!!не знам дали е нужно да пояснявам,че с разни просташки плувки и влакна нищо нема да направиш-мойта линия е следната-основно 0,14,повод 0,12,0,10,плувка 2-2,5гр-КАЧЕСТВЕНА, с дьлга антена и малко майсторльксега не сьм ходил-ловим ги главно лятото в най големите жеги-по миналата година,верно за тонове говорим,много ми е интересно що никой не знае,че на язовира има толкова скобар
Иначе като е висок язовира (лятото) там си има доста риба - не само скобарчета, но пък тогава обикновено килограмовите платики на устието са на мода
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
- Klenajiata
- новобранец
-
- кандидат преподавател