яз."Искър"

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
s45
новобранец
новобранец

яз."Искър"

Мнение от s45 »

Колеги какво дава на язовир "Искър" от към филмовата къща ако въобще дава нещо или някой е ходил
Благодаря предварително
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

вероятно нищо,ходи на щьркела,вземи си рибки и блессни,както и неколко хляба на боза разкиснати и цветен червей ако искаш уклей :wink: :wink: не сьм ходил скоро,ама тоя язовир го знам по добре от всичко и предполагам да имаш успех-ако ли не-мерси предварително,че нема да ме напсуваш :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

а дали знае некой как ловим тонове скобар на втичалото на язовира,докато всички се занимават с глупости? :lol: :lol: :lol: :lol:
viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

5кила написа:а дали знае некой как ловим тонове скобар на втичалото на язовира,докато всички се занимават с глупости? :lol: :lol: :lol: :lol:
Колега,ако това не е някакъв майтап,ще се радвам да дадеш повече инфо.Место,стръв,подхранка и т.н...Може и на ЛС.
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

не е майтап-цепиш кьм самоков,след мечката завиваш наляво за кьм филмовата кьща,на бившите рибарници обаче завиваш пак наляво,а не кьм кьщата,минаваш през гората и излизаш на реката..на самото втичало има нещо като остров-там е местото,зависи от нивото на водата де..бе,от големия десен завой в гората надолу,до язовира все са места!скобара не е много едьр-около 300-500гр,но па ако го набараш доволен ще останеш!!много подхранка и стрьв-два бели и един червен или троха,най добре бял хляб,а не тия дето ги продават по риболовните магазини,макар и на тях да става.от тоя завой дето ти казах,докьдето има течение надолу има скобар!!не знам дали е нужно да пояснявам,че с разни просташки плувки и влакна нищо нема да направиш-мойта линия е следната-основно 0,14,повод 0,12,0,10,плувка 2-2,5гр-КАЧЕСТВЕНА, с дьлга антена и малко майсторльк :lol: сега не сьм ходил-ловим ги главно лятото в най големите жеги-по миналата година,верно за тонове говорим,много ми е интересно що никой не знае,че на язовира има толкова скобар :idea: покрай скобара се закачат и по некоя платика,таранка и шаран...наслука :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

случвало ми се е на ден да имам по НЕКОЛКОСТОТИН откачвания на троха и да изпадам в нервни кризи.... :lol: :lol: и внимавайте с комарите-некьв ад е...носете си богато репеленти...миналата година един приятел ги лови и по това време,само,че то времето беше различно..
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

5кила написа:не е майтап-цепиш кьм самоков,след мечката завиваш наляво за кьм филмовата кьща,на бившите рибарници обаче завиваш пак наляво,а не кьм кьщата,минаваш през гората и излизаш на реката..на самото втичало има нещо като остров-там е местото,зависи от нивото на водата де..бе,от големия десен завой в гората надолу,до язовира все са места!скобара не е много едьр-около 300-500гр,но па ако го набараш доволен ще останеш!!много подхранка и стрьв-два бели и един червен или троха,най добре бял хляб,а не тия дето ги продават по риболовните магазини,макар и на тях да става.от тоя завой дето ти казах,докьдето има течение надолу има скобар!!не знам дали е нужно да пояснявам,че с разни просташки плувки и влакна нищо нема да направиш-мойта линия е следната-основно 0,14,повод 0,12,0,10,плувка 2-2,5гр-КАЧЕСТВЕНА, с дьлга антена и малко майсторльк :lol: сега не сьм ходил-ловим ги главно лятото в най големите жеги-по миналата година,верно за тонове говорим,много ми е интересно що никой не знае,че на язовира има толкова скобар :idea: покрай скобара се закачат и по некоя платика,таранка и шаран...наслука :lol:
Колега, реката в момента няма нищо общо с това което описваш. Много е ниско нивото (като поточе е на места) и почти липсват места за ловене... Освен това е бистра като сълза. Просто не става... На самото вливане рекичката е с дълбочина 30см и всичко е в кал.
Иначе като е висок язовира (лятото) там си има доста риба - не само скобарчета, но пък тогава обикновено килограмовите платики на устието са на мода :lol:
viiksan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от viiksan »

kriki написа:
5кила написа:не е майтап-цепиш кьм самоков,след мечката завиваш наляво за кьм филмовата кьща,на бившите рибарници обаче завиваш пак наляво,а не кьм кьщата,минаваш през гората и излизаш на реката..на самото втичало има нещо като остров-там е местото,зависи от нивото на водата де..бе,от големия десен завой в гората надолу,до язовира все са места!скобара не е много едьр-около 300-500гр,но па ако го набараш доволен ще останеш!!много подхранка и стрьв-два бели и един червен или троха,най добре бял хляб,а не тия дето ги продават по риболовните магазини,макар и на тях да става.от тоя завой дето ти казах,докьдето има течение надолу има скобар!!не знам дали е нужно да пояснявам,че с разни просташки плувки и влакна нищо нема да направиш-мойта линия е следната-основно 0,14,повод 0,12,0,10,плувка 2-2,5гр-КАЧЕСТВЕНА, с дьлга антена и малко майсторльк :lol: сега не сьм ходил-ловим ги главно лятото в най големите жеги-по миналата година,верно за тонове говорим,много ми е интересно що никой не знае,че на язовира има толкова скобар :idea: покрай скобара се закачат и по некоя платика,таранка и шаран...наслука :lol:
Колега, реката в момента няма нищо общо с това което описваш. Много е ниско нивото (като поточе е на места) и почти липсват места за ловене... Освен това е бистра като сълза. Просто не става... На самото вливане рекичката е с дълбочина 30см и всичко е в кал.
Иначе като е висок язовира (лятото) там си има доста риба - не само скобарчета, но пък тогава обикновено килограмовите платики на устието са на мода :lol:
Благодаря и на двама ви,бяхте достатъчно изчерпателни.
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
Аватар
Klenajiata
новобранец
новобранец

Мнение от Klenajiata »

Платика и каракуда кълве!
Изображение
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

колеги какво става с бялата риба на искъра ?
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Няма я никаква нито на влачене нито на рибе.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Има си я бялата ама тези температури объркаха работата,рязкото повишаване на температурата се отразява и на повърхнастния слой на водата и аз съм забелязал че в жегите не пипа,от горе водата е 23гр. ана 4-5мт. е 8-12гр. трябва си и ветрец да поизравни температурите и рибата да се раздвижи.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”