Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

КЮСПЕ С ВАНИЛИЯ
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
КЮСПЕ С ВАНИЛИЯ
Здравейте колеги взех си кюспе, течна ванилия и сладка царевица мисля всичко това да ги смеся и да хвърлям за захранка и да ловя на сладка царевица за каракуда и друго къквото да е добре ли е идеята за такава захранка че сряда се чака времето да се оправи цял ден да съм на риболов че тази година отивам на реката и се връщам на ден със 2 риби най много
за 4,6 часа... + това си взех бели и торни червеи

- antivik
- кандидат преподавател
Re: КЮСПЕ С ВАНИЛИЯ
Че зависи къде и как ще го ползваш това чудо
. Дали само ще го мааш върху мястото, да направиш мътно петно, дали ще го слагаш на пружина или хранилка/тогава не става няма какво да слепи кюспето и царевицата и ще се разпада/, дали рибата е научена на тези аромати, но единствено като опиташ ще разбереш става ли или не.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
на хранилката във р. янтраantivik написа:Че зависи къде и как ще го ползваш това чудо. Дали само ще го мааш върху мястото, да направиш мътно петно, дали ще го слагаш на пружина или хранилка/тогава не става няма какво да слепи кюспето и царевицата и ще се разпада/, дали рибата е научена на тези аромати, но единствено като опиташ ще разбереш става ли или не.
-
- новобранец
някой друг няма ли да отговаря
- antivik
- кандидат преподавател
Както си описал рецепката, още при удара във водата ще се разпада, ще трябва да добавиш свързващи съставки: хляб, брашно, лепила, някоя и друга готова захранка за река или фидер.apocalypse написа:на хранилката във р. янтраantivik написа:Че зависи къде и как ще го ползваш това чудо. Дали само ще го мааш върху мястото, да направиш мътно петно, дали ще го слагаш на пружина или хранилка/тогава не става няма какво да слепи кюспето и царевицата и ще се разпада/, дали рибата е научена на тези аромати, но единствено като опиташ ще разбереш става ли или не.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
има ли значение какво брашно пшенично, царевично
- dzeviza
- ще става разбирач
Колега ,според мен царевично е по-добреapocalypse написа:има ли значение какво брашно пшенично, царевично

-
- новобранец
Нямах царевично добавих пшенично и стана много добре стегнато, дано утре сутринта да не въли дъжд аз от сега си направих кюспето във една бака и ще добавя няколко шепи сладка царевица направих сега кюспето защото беше на плочки и аз строших плочките малко омекнаха и стана добре но има малко бучки до утре ще омекват
и става екстра.
Между другото по колко топки да хвърля и през колко време

Между другото по колко топки да хвърля и през колко време
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Някъде скоро имаше една тема за приготвяне на кюспе - можеш да хвърлиш едно око там.Иначе е хубаво към сместа дотук да прибавиш хлебни трохи и глина.
Дохранването - според кълването ...... примерно след всяка риба по едно топче колкото орех.
А .......... и повечко бял червей с прашката ....
Дохранването - според кълването ...... примерно след всяка риба по едно топче колкото орех.
А .......... и повечко бял червей с прашката ....