Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Въпроси към ползващите EXCEED SPX 2.40м.М/5-21/
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Въпроси към ползващите EXCEED SPX 2.40м.М/5-21/
Здравейте колеги, интересува ме:
1. Какъв е строят на тази пръчка - бърз, средно бърз или друг?
2. Колко е дълга дръжката?
3. Чувствителна ли е бланката - усеща ли се кълването дори на дребосъците в ръката?
4. Какви са ви впечатленията от риболова с нея?
Благодаря предварително?
1. Какъв е строят на тази пръчка - бърз, средно бърз или друг?
2. Колко е дълга дръжката?
3. Чувствителна ли е бланката - усеща ли се кълването дори на дребосъците в ръката?
4. Какви са ви впечатленията от риболова с нея?
Благодаря предварително?

Re: Въпроси към ползващите EXCEED SPX 2.40м.М/5-21/
Нека все пак бъдем реалисти, колега. В подобен ценови диапазон не трябва да имаме свръхочаквания. Но иначе въдицата е нормално чувствителна, не е сопол, но не е и кол и си струва паричките. Единствена слабост според мен е дългата дръжка.Osi написа:...
...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Нямам свръх очаквания, но ми е необходима някаква информация при положение, че дори не съм виждал пръчката. Това, че дръжката е дълга за мен не е добре. Благодаря! 

Здравей, колега!
1. Строят на въдицата е бърз (поне по моите разбирания);
2. Дръжката е дълга 464мм.;
3. Ловя с нея по Дунава и съм хващал доста дребни бели рибета. Някои са били малко по-едри от примамката и от чувствителността в такива случаи има какво да се желае, но за тези пари мисля, че няма какво да се правят драми от това;
4. Моето мнение е, че въдицата е много приятна, бърза... За мен прекалено дълга за туичинг. Подходяща за покриване на средни дистанции при риболов на распер и бяла риба.
Поздрави и наслука!

1. Строят на въдицата е бърз (поне по моите разбирания);
2. Дръжката е дълга 464мм.;
3. Ловя с нея по Дунава и съм хващал доста дребни бели рибета. Някои са били малко по-едри от примамката и от чувствителността в такива случаи има какво да се желае, но за тези пари мисля, че няма какво да се правят драми от това;
4. Моето мнение е, че въдицата е много приятна, бърза... За мен прекалено дълга за туичинг. Подходяща за покриване на средни дистанции при риболов на распер и бяла риба.
Поздрави и наслука!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
Чакайте малко, никой не уточни дължината.
Единият говори за ул-л на 1.80-2.10, а колегата на Дунав за нещо по към 3 метра.
И ако въпроса е за 2.40?
Единият говори за ул-л на 1.80-2.10, а колегата на Дунав за нещо по към 3 метра.
И ако въпроса е за 2.40?
Най-отгоре пише бре, колега!_DK_ написа:Чакайте малко, никой не уточни дължината.
И ако въпроса е за 2.40?
Просто не си го видял

Въпроса е за нещо по към 2.40 (5-21гр)

За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
прав си, извинявам се, не съм догледал нещата

- te4osoma
- разбира нещата
Може би там и е чара

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън