Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мачoве Sensas?
Модератор: Paublo_Eskobar
- дичето
- новобранец
Мачoве Sensas?
Здравейте,съвсем нов съм в риболова с мач, и се колебая между 2-пръчки на SENSAS,едната е SENSAS Istres-4,20 и SENSAS X carp medium 4,20. Моля за съвет, ако някой има информация за тези мачове. Нямам информация и за акцията на нито една от двете.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: мач риболов
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Re: Мачoве Sensas?
За тези модели за които питаш , не зная нищо. Но мога да ти препоръчам един доста добър модел на сенсас , който аз ползвам , и е доказал качествата си в доста и разнообразни ситуации. Имам предвид модела - крейзи мач медиум. Аз го ползвам на дължина 4.50 , и акция 5-20гр. Имай предвид , че това е единствения компромис който аз съм направил , изневерявайки на любимата си марка
!!!

Върл Shimano фен!
- yaata
- фен клуб-скобар
Аз също си заприходих като втори мач същия на Сенсас само че на 4.20 и с акция до 16 гр. и мога да кажа само добри думи за него.Изпитан е от хубавите скобари и мрени на р.Искър до Богровските шарани.simo72 написа:За тези модели за които питаш , не зная нищо. Но мога да ти препоръчам един доста добър модел на сенсас , който аз ползвам , и е доказал качествата си в доста и разнообразни ситуации. Имам предвид модела - крейзи мач медиум. Аз го ползвам на дължина 4.50 , и акция 5-20гр. Имай предвид , че това е единствения компромис който аз съм направил , изневерявайки на любимата си марка!!!

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- дичето
- новобранец
Благодаря за отговорите момчета. Накрая си взех, x carp medium, на sensas
Хвърлил съм око и на тоя мач, http://www.pezcalo.es/products/cana-ing ... d-vercelli. Ако може някоя дума за марката VERCELLI?

- usein_85
- новобранец
Mного добър мач Sensas kрейзи медиум 420 4-16