Мачoве Sensas?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
дичето
новобранец
новобранец

Мачoве Sensas?

Мнение от дичето »

Здравейте,съвсем нов съм в риболова с мач, и се колебая между 2-пръчки на SENSAS,едната е SENSAS Istres-4,20 и SENSAS X carp medium 4,20. Моля за съвет, ако някой има информация за тези мачове. Нямам информация и за акцията на нито една от двете.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: мач риболов

Мнение от Paublo_Eskobar »

Това намерих за втория мач за който питаш!

http://www.fishing4fun.co.uk/shop/sensa ... float-rod/
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Мачoве Sensas?

Мнение от simo72 »

За тези модели за които питаш , не зная нищо. Но мога да ти препоръчам един доста добър модел на сенсас , който аз ползвам , и е доказал качествата си в доста и разнообразни ситуации. Имам предвид модела - крейзи мач медиум. Аз го ползвам на дължина 4.50 , и акция 5-20гр. Имай предвид , че това е единствения компромис който аз съм направил , изневерявайки на любимата си марка :wink: !!!
Върл Shimano фен!
Аватар
yaata
фен клуб-скобар

Мнение от yaata »

simo72 написа:За тези модели за които питаш , не зная нищо. Но мога да ти препоръчам един доста добър модел на сенсас , който аз ползвам , и е доказал качествата си в доста и разнообразни ситуации. Имам предвид модела - крейзи мач медиум. Аз го ползвам на дължина 4.50 , и акция 5-20гр. Имай предвид , че това е единствения компромис който аз съм направил , изневерявайки на любимата си марка :wink: !!!
Аз също си заприходих като втори мач същия на Сенсас само че на 4.20 и с акция до 16 гр. и мога да кажа само добри думи за него.Изпитан е от хубавите скобари и мрени на р.Искър до Богровските шарани. :D
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Аватар
дичето
новобранец
новобранец

Мнение от дичето »

Благодаря за отговорите момчета. Накрая си взех, x carp medium, на sensas :) Хвърлил съм око и на тоя мач, http://www.pezcalo.es/products/cana-ing ... d-vercelli. Ако може някоя дума за марката VERCELLI?
Аватар
usein_85
новобранец
новобранец

Мнение от usein_85 »

Mного добър мач Sensas kрейзи медиум 420 4-16
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”