ЦАРЕВИЦА СЪС ЯГОДА

Модератор: Paublo_Eskobar

apocalypse
новобранец
новобранец

ЦАРЕВИЦА СЪС ЯГОДА

Мнение от apocalypse »

Здравей те колеги вчера бях ме на язовир Добри Дял и от там ми останаха много царевички със степ ягода и тази седмица ще ходя в реката става ли да ловя каракуди,кефали и др. със същите царевички мерси предварително щъм много благодарен за отговорите.
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: ЦАРЕВИЦА СЪС ЯГОДА

Мнение от boki speca »

От мой личен опит , с който не искам да ангажирам никого разбира се , съм стигнал до извода че ако царевицата с аромат на нещо бъде оставена и освен аромата замирише и на вкиснато рибата не я пипва.Така че няма да е лошо да не разчиташ само на нея при предстоящия излет за да не ти изиграе лоша шега.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
apocalypse
новобранец
новобранец

Мнение от apocalypse »

На такава царевица идват по големи шарани това го забелязах в язовира, на реката ловя едри каракуда на царевица жълта нормална сладка царевица, но тази е ярко червена и със силен аромат на ягода незнам каракудата ще ми кълве ли на този тип царевички :(
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

boki speca написа:От мой личен опит , с който не искам да ангажирам никого разбира се , съм стигнал до извода че ако царевицата с аромат на нещо бъде оставена и освен аромата замирише и на вкиснато рибата не я пипва.Така че няма да е лошо да не разчиташ само на нея при предстоящия излет за да не ти изиграе лоша шега.
И аз имах преди такова мнение за царевицата като вкисне,но го промених.Точно на вкисната царевица за захранка и стръв ловят амура :wink: Не случайно я пълнят в туби от 10л. минерална вода и оставят на слънце,обаче само натурална царевица.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Ловил съм амури на вкисната царевица без аромати, на вкисната с аромат на скопекс, вкисната с дип натурална царевица. Така, че по мое мнение рибите си я хапват :wink:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”