Обраха ме на паркинг на Carrefour.

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
KrasimirK
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Обраха ме на паркинг на Carrefour.

Мнение от KrasimirK »

Не, че не е ежедневие и се случва на различни хора всеки ден, но просто... реших да ви предупредя да внимавате с подземни паркинги на Carrfour. Днес по обяд на GrandMoll varna са ми отворили колата и липсват няколко сака с дрехи, лаптоп Acer Aspire 5738ZG и очила Ray Ban 3183. Утре ще пусна жалба в полицията, но ако някой види обява из интернет с днешна дата моля да драсне едно ЛС. Имам всички необходими документи поне за лаптопа.

От охраната ми казаха, че нямат камери в паркинга и не се вижда нищо. Вчера по същото време е имало кражба пак там. 20 кражби ли трябва да станат не знам, че да направят нещо. :twisted:
Явно не са рибари. Фидер Дайва си стоеше между седалките :o

Ръчичките да им изсъхнат на тия, дето посягат на лаптоп на студент, изскаран с половин лято стоене на крака. :x
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Обраха ме на паркинг на Carrefour.

Мнение от lusienn »

Е колега съжалявам за теб-краде се навсякъде.Непознавам Българин да не е обран :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Жалко наистина !
И мен винаги ме е страх да оставям неща в колата.
Спирам за 10-на минути например, но взимам лаптопа.
Дано " изскочат " нещата .....
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Много лоша ситуация колега, ама малко си предизвикал съдбата...другото айде, ама лаптопа тежи 2кг. Защо ще чакаш до утре с жалбата?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
ribar4oto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4oto »

колега браво за предупреждението и жалко за обира,бял ден да не видят тия гамени,сигурен съм,че ще ги хванат.
НИКОГА КАПО,,,,
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

За съжаление такива неща са ежедневие.Колега , трябвало е днес да извикаш полиция. Утре е вече късно... Съжалявам за това , което ти си е случило.
Христо - наслука на всички
veliko_stoianov
новобранец
новобранец

Мнение от veliko_stoianov »

Колега.... не знам дали ще съм ти полезен , ако си знаеш мак адреса на лан картата на лаптопа има минимален шанс да го намериш.......... примерно ... ако се включат в мрежата на някои интернет доставчици ..........примерно Интербилт ,то там те изискват мак адреса които ако не си запознат не можеш да го смениш и така направо ще те заведе до вратата.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Според мен веднага трябва да уведомиш полицията иначе може и да не ти обърнат внимание
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
DGK
новобранец
новобранец

Мнение от DGK »

Лошото е, че на никой не му пука - включително и на полицията. Преди година ми счупиха стъклото ми откраднаха cd плеъра. Обадих се на полицията веднага, но човека отсреща едва ли не се зачуди защо го безпокоя.
Искрено съжалявам колега.
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Колега, такива ши*аняци навсякъде. Миналата година си оставих колата за 15 мин. и като се върнах, беха я претарашили и музиката я нямаше, а зад мойта кола на едно Берлинго на 5000 км(още с наелоните на седалките)беха му измъкнали целия блок(с климатроник, сд и т.н.), човека направо се беше поболял, още не бил и напраил каско.

п.п. Всичко това го разказах за да ви кажа на тези които сте от София, да не си оставяте колите на метростанциите: Сливница, Люлин, Западен парк.....Ако я оставите и не ви ''думнат'' нещо, аз черпя :) Тези, които минават от там могат да се загледат да видят, че 100% ще видят кола със счупено стъкло
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
lusienn

Мнение от lusienn »

kocitoto написа:Колега, такива ши*аняци навсякъде. Миналата година си оставих колата за 15 мин. и като се върнах, беха я претарашили и музиката я нямаше, а зад мойта кола на едно Берлинго на 5000 км(още с наелоните на седалките)беха му измъкнали целия блок(с климатроник, сд и т.н.), човека направо се беше поболял, още не бил и напраил каско.

п.п. Всичко това го разказах за да ви кажа на тези които сте от София, да не си оставяте колите на метростанциите: Сливница, Люлин, Западен парк.....Ако я оставите и не ви ''думнат'' нещо, аз черпя :) Тези, които минават от там могат да се загледат да видят, че 100% ще видят кола със счупено стъкло
Е да де-моя район-мангалите ми дигнаха цялата лада на въже.Още си е у Враня-чакам да поскъпне железото за скраб-и пращам Надин-от полицията един хуй :P
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
KrasimirK
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от KrasimirK »

Как да не съм се обадил на полиция бре колеги!? :shock: Първо извиках охраната на Мола, който ми каза, че нямало камери и нямал какво да направи. Обадих се на полицията и ми казаха елате в "еди кое си районно и подайте жалба срещу неизвестен извършител". Отидох, но нямах данни за лаптопа. Утре ще отида да си оставя някой подробности за лаптопа, пък дано го намерят. Дори не ми е за лаптопа, ами за HDD-то. :( Дрехи се купуват, очила също, лаптоп... всичко, но живот не. Живи и здрави да сме, той Господ си знае работата! :wink:
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Дано да ти намерят работите изкренно ти го пожелавам
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Дано имаш късмет :)
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
KREPEJA
новобранец
новобранец

Мнение от KREPEJA »

KrasimirK написа: Ръчичките да им изсъхнат на тия, дето посягат на лаптоп на студент, изскаран с половин лято стоене на крака. :x
Мамицата им гадна :smt021
Няма да е лошо да се поразгледаш по заложните къщи :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”