Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Обраха ме на паркинг на Carrefour.
Модератор: sapuna
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко
Обраха ме на паркинг на Carrefour.
Не, че не е ежедневие и се случва на различни хора всеки ден, но просто... реших да ви предупредя да внимавате с подземни паркинги на Carrfour. Днес по обяд на GrandMoll varna са ми отворили колата и липсват няколко сака с дрехи, лаптоп Acer Aspire 5738ZG и очила Ray Ban 3183. Утре ще пусна жалба в полицията, но ако някой види обява из интернет с днешна дата моля да драсне едно ЛС. Имам всички необходими документи поне за лаптопа.
От охраната ми казаха, че нямат камери в паркинга и не се вижда нищо. Вчера по същото време е имало кражба пак там. 20 кражби ли трябва да станат не знам, че да направят нещо.
Явно не са рибари. Фидер Дайва си стоеше между седалките
Ръчичките да им изсъхнат на тия, дето посягат на лаптоп на студент, изскаран с половин лято стоене на крака.
От охраната ми казаха, че нямат камери в паркинга и не се вижда нищо. Вчера по същото време е имало кражба пак там. 20 кражби ли трябва да станат не знам, че да направят нещо.

Явно не са рибари. Фидер Дайва си стоеше между седалките

Ръчичките да им изсъхнат на тия, дето посягат на лаптоп на студент, изскаран с половин лято стоене на крака.

Re: Обраха ме на паркинг на Carrefour.
Е колега съжалявам за теб-краде се навсякъде.Непознавам Българин да не е обран 

Риболовци.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Жалко наистина !
И мен винаги ме е страх да оставям неща в колата.
Спирам за 10-на минути например, но взимам лаптопа.
Дано " изскочат " нещата .....
И мен винаги ме е страх да оставям неща в колата.
Спирам за 10-на минути например, но взимам лаптопа.
Дано " изскочат " нещата .....
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Много лоша ситуация колега, ама малко си предизвикал съдбата...другото айде, ама лаптопа тежи 2кг. Защо ще чакаш до утре с жалбата?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
колега браво за предупреждението и жалко за обира,бял ден да не видят тия гамени,сигурен съм,че ще ги хванат.
НИКОГА КАПО,,,,
-
- ще става разбирач
За съжаление такива неща са ежедневие.Колега , трябвало е днес да извикаш полиция. Утре е вече късно... Съжалявам за това , което ти си е случило.
Христо - наслука на всички
-
- новобранец
Колега.... не знам дали ще съм ти полезен , ако си знаеш мак адреса на лан картата на лаптопа има минимален шанс да го намериш.......... примерно ... ако се включат в мрежата на някои интернет доставчици ..........примерно Интербилт ,то там те изискват мак адреса които ако не си запознат не можеш да го смениш и така направо ще те заведе до вратата.
- Skorpi
- сериозен играч
Според мен веднага трябва да уведомиш полицията иначе може и да не ти обърнат внимание
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Лошото е, че на никой не му пука - включително и на полицията. Преди година ми счупиха стъклото ми откраднаха cd плеъра. Обадих се на полицията веднага, но човека отсреща едва ли не се зачуди защо го безпокоя.
Искрено съжалявам колега.
Искрено съжалявам колега.
- kocitoto
- ще става разбирач
Колега, такива ши*аняци навсякъде. Миналата година си оставих колата за 15 мин. и като се върнах, беха я претарашили и музиката я нямаше, а зад мойта кола на едно Берлинго на 5000 км(още с наелоните на седалките)беха му измъкнали целия блок(с климатроник, сд и т.н.), човека направо се беше поболял, още не бил и напраил каско.
п.п. Всичко това го разказах за да ви кажа на тези които сте от София, да не си оставяте колите на метростанциите: Сливница, Люлин, Западен парк.....Ако я оставите и не ви ''думнат'' нещо, аз черпя
Тези, които минават от там могат да се загледат да видят, че 100% ще видят кола със счупено стъкло
п.п. Всичко това го разказах за да ви кажа на тези които сте от София, да не си оставяте колите на метростанциите: Сливница, Люлин, Западен парк.....Ако я оставите и не ви ''думнат'' нещо, аз черпя

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Е да де-моя район-мангалите ми дигнаха цялата лада на въже.Още си е у Враня-чакам да поскъпне железото за скраб-и пращам Надин-от полицията един хуйkocitoto написа:Колега, такива ши*аняци навсякъде. Миналата година си оставих колата за 15 мин. и като се върнах, беха я претарашили и музиката я нямаше, а зад мойта кола на едно Берлинго на 5000 км(още с наелоните на седалките)беха му измъкнали целия блок(с климатроник, сд и т.н.), човека направо се беше поболял, още не бил и напраил каско.
п.п. Всичко това го разказах за да ви кажа на тези които сте от София, да не си оставяте колите на метростанциите: Сливница, Люлин, Западен парк.....Ако я оставите и не ви ''думнат'' нещо, аз черпяТези, които минават от там могат да се загледат да видят, че 100% ще видят кола със счупено стъкло

Риболовци.
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко
Как да не съм се обадил на полиция бре колеги!?
Първо извиках охраната на Мола, който ми каза, че нямало камери и нямал какво да направи. Обадих се на полицията и ми казаха елате в "еди кое си районно и подайте жалба срещу неизвестен извършител". Отидох, но нямах данни за лаптопа. Утре ще отида да си оставя някой подробности за лаптопа, пък дано го намерят. Дори не ми е за лаптопа, ами за HDD-то.
Дрехи се купуват, очила също, лаптоп... всичко, но живот не. Живи и здрави да сме, той Господ си знае работата! 

- Skorpi
- сериозен играч
Дано да ти намерят работите изкренно ти го пожелавам
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- kocitoto
- ще става разбирач
Дано имаш късмет 

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Мамицата им гаднаKrasimirK написа: Ръчичките да им изсъхнат на тия, дето посягат на лаптоп на студент, изскаран с половин лято стоене на крака.

Няма да е лошо да се поразгледаш по заложните къщи