макари grauvell

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
сиом
новобранец
новобранец

макари grauvell

Мнение от сиом »

преди известно време си купих две макари grauvell лично аз сам доволен за сега но не виждам въобще някои да коментира за тази марка и взех да се притеснявам а цената е не е ниска ''за българина естествено'' общо 350 лв някои има ли впечатления за тази марка дано не съм се набутал :shock: :roll: :?: :?: :?:
бягаи рибо идвам
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Аз пък лично невиждам защо трябва да давам 350 лв. за 2 макари, като и тези по 20лв. си ловя риба, а да тикажа честно grauvell-за тях не съм чувал.Предполагам, че цената съпътства качеството!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

asini то и със шише с намотано на него влакно се лови риба ама :wink:

сиом , Ексел или Тарга си взе ? Доста сносни макари произведени в заводите на Риоби по поръчка на Граувел , алуминиева шпула с читав аванс , червяк ( безконечник ) , добре лагерувани , добър баланс , общо взето за парите си са идеални ! Със здраве да ги ползваш и големи риби да вадиш с тях !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
сиом
новобранец
новобранец

Мнение от сиом »

моделите са: ELEKTRA ZF 3000 пише че е със 11 лагера но аз лично не вярвам Другата е по голяма DAKAR Z 5000 и е със 8 лагера със което съм по съгласен и двете са със по 3 шпули и имат една година гаранция на външен вид са солидни и от качествени материали :lol: Между другото си купих и пръчка на GRAUVELL но винаги правя една и съща грешка взимам много къса пръчка тази е 2.40м дълга карбонова и върха съответно е не много чувствителен акция 150-300 гр. и май нямам много в :roll: :roll: :shock: ариянти за риболов със нея
бягаи рибо идвам
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

За споменатите модели нямам впечатление освен визуални от каталога им но предполагам че са читави макарета ! Още повече че Граувелите взаимстват от утвърдени модели и или си ги поръчват да им ги направят или копират яко :lol: А за гегичката - ми мож да си меташ за всичко само къде ще е различно усещането :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
igoros
новобранец
новобранец

Мнение от igoros »

grauvell макарите нямат грешка ей не си се набутал изобщо аз си купих на скоро 2 макари Grauvell zeus Z5000 дадох 400 лв. за двете много сам доволен от тях. толкова познати имам кадето имат най-различни grauvelli и още не сам чул да се оплакват от тях като макара :smt023 :supz:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Карам excel и е много добра :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”