Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

макари grauvell
Модератор: sapuna
макари grauvell
преди известно време си купих две макари grauvell лично аз сам доволен за сега но не виждам въобще някои да коментира за тази марка и взех да се притеснявам а цената е не е ниска ''за българина естествено'' общо 350 лв някои има ли впечатления за тази марка дано не съм се набутал

бягаи рибо идвам
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
asini то и със шише с намотано на него влакно се лови риба ама
сиом , Ексел или Тарга си взе ? Доста сносни макари произведени в заводите на Риоби по поръчка на Граувел , алуминиева шпула с читав аванс , червяк ( безконечник ) , добре лагерувани , добър баланс , общо взето за парите си са идеални ! Със здраве да ги ползваш и големи риби да вадиш с тях !

сиом , Ексел или Тарга си взе ? Доста сносни макари произведени в заводите на Риоби по поръчка на Граувел , алуминиева шпула с читав аванс , червяк ( безконечник ) , добре лагерувани , добър баланс , общо взето за парите си са идеални ! Със здраве да ги ползваш и големи риби да вадиш с тях !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
моделите са: ELEKTRA ZF 3000 пише че е със 11 лагера но аз лично не вярвам Другата е по голяма DAKAR Z 5000 и е със 8 лагера със което съм по съгласен и двете са със по 3 шпули и имат една година гаранция на външен вид са солидни и от качествени материали
Между другото си купих и пръчка на GRAUVELL но винаги правя една и съща грешка взимам много къса пръчка тази е 2.40м дълга карбонова и върха съответно е не много чувствителен акция 150-300 гр. и май нямам много в
ариянти за риболов със нея

бягаи рибо идвам
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За споменатите модели нямам впечатление освен визуални от каталога им но предполагам че са читави макарета ! Още повече че Граувелите взаимстват от утвърдени модели и или си ги поръчват да им ги направят или копират яко
А за гегичката - ми мож да си меташ за всичко само къде ще е различно усещането 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: