Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Търся ролка на бигела
Модератор: emo vasilev
Търся ролка на бигела
Здравейте колеги, търся ролка за бигела +шайбичката отстрани на ролката за макарата от снимката.Има вариант да се поръча на стругар...но няма да е като оригинала.
Ако някой има такъв чарк да се обади за цената във форума или на e-mail: vals@dir.bg
Наздраве и наслука 
Ако някой има такъв чарк да се обади за цената във форума или на e-mail: vals@dir.bg

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Търся ролка на бигела
Я виж ТАЗИ ТЕМА -предполагам,че ще ти е от полза!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Благодаря. Темата съм я гледал...за съжаление не ми върши работа. Ако не намеря оригинал-отивам при стругар , но все пак да пробваме- може някой да има строшена такава макара...
В Пазарджик зад съда, продават най-различни големини на бигелите. Трябва обаче да се иде с макарата и да си намериш точния. Ако има някой, който да ти съпортне ще минеш с 2-3 лв.
Благодаря за информацията.Ще видя как да се възползвам от нея-живея в Ловеч,но имам една позната от Пазарджик,може пък и да свърши работа . И тук продават,но с такъв диаметър не мога да намеря-засега.
Още веднаж - благодарности за отзивчивостта.
Още веднаж - благодарности за отзивчивостта.
Няма проблем. Ако тези дни реша да ходя до Пазарджик, дори ще ти съпортна каква им е цената и с какви размери разполагат.
Ето и размерите на ролката: В прикачения файл-снимката.
Вътрешен диаметър - 7.9 мм.
Външен диаметър - 12 мм.
Ширина - 5 мм.
Вътрешен диаметър - 7.9 мм.
Външен диаметър - 12 мм.
Ширина - 5 мм.
Записах си. Тези дни като ходя, ще попитам, ако няма кой от пазарджишките колеги да попита.