Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

как да си напълня лодката с пяна?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
как да си напълня лодката с пяна?
имам една стара лодка и ми се иска да я напълня по някакъв лесен и не много скъп начин
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: как да си напълня лодката с пяна?
не става. аз съм пробвал. изобщо не е ефтин. поне 15 флакона пяна ти трябват и не става равномерно. като втвърди става на едни големи вълни и големи кухини. сега има и на изплащане.и в брой не са много скъпи. има и 2-ра употреба.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Преди години имаше тема, ако не се лъжа се стигна до извода, че единствен вариант е да ти я напълнят някъде, където шприцват професионално в големи обеми. Заводи за бойлери, хладилници и тн.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- P-etkan
- ще става разбирач

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%BD%D0%B0
това е твоята тема

...,а ако решиш да я изхвърляш прати я да експериментирам.
Колега провери в нета за фирми които продават тръби за парно(за външни трасета) те продават химикали в шишета с които уплътняват муфите смесват се двете шишета и се изливат където искаш и след 10 мин. става на пяна и уплътнява обема