Още едно похвално начинание на ИАРА тези дни!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Още едно похвално начинание на ИАРА тези дни!

Мнение от sunnen »

http://iara.government.bg/?p=4428
И новините на http://iara.government.bg/ през последните няколко дни се забелязва активна работа!
Риболовец Гб
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Още едно похвално начинание на ИАРА тези дни!

Мнение от Риболовец Гб »

А дано да продължават така всеки ден! Като чета тези редове ми става едно хубаво.
Съдбата рано ни излъгала,
живота сграбчил ни отвред
и х*й подложил ни на ъгъла,
за туй вървим с г*за напред.
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

400 метра бракониерски мрежи са иззети от язовир “Жребчево”

София, 8 ноември 2011 г. – Инспектори от сектор “Рибарство и контрол” на ИАРА Сливен са извършили рутинна проверка на язовир “Жребчево”. При обхода на водоема с патрулна лодка, инспекторите са открили и извадили от водата 4 бр. бракониерски мрежи с обща дължина 400 метра. Уловената в тях около 10 кг. риба от вида - сребриста каракуда и бяла риба е върната във водата. Мрежите са конфискувани и е съставен констативен протокол срещу неизвестен извършител.

Направи ми впечатление във вторник, че като си тръгвахме от язовира към 17.30ч една кола пристигаше... Какво ли могат да правят в тъмницата освен да опънат някоя мрежичка?
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sunnen »

Звънкате веднага на 112 и казваш, че идват хора с лодка :) Мислиш, че са бракониери и да пратят екип на МВР и Риболовни. Предупреди ги, че разговора го записваш и ще чакаш екипа. Вярвай ми ще пратят хора! :) От личен опит казвам :)
Аватар
boogaard
новобранец
новобранец

Мнение от boogaard »

Мрежарите са бич за водоемите,но токаджиите са още по-голям бич.Свидетел съм как унищожиха яз.Ал.Стамболийски.Гледах как заможни хора,със скъпи лодки и мотори бият риба с уреди за ток за кеф.Казвал съм тези факти на ИАРА Габрово,но те се занимават основно с кокошкари-че някой хвърлил четири въдици и тем подобни.Безумни истории в площ 111 000кв. километра,където не съществува понятието ДЪРЖАВА.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”