За хищници,но къде??????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
evolution
новобранец
новобранец

За хищници,но къде??????

Мнение от evolution »

Здравейте колеги,в четвъртък имам свободен ден и смятам да направя един излет преди да е паднал първия сняг :).Много ще съм благодарен,ако някой сподели инфо,къде бих могъл да отида за костур или бяла риба.Смятам да използвам рибета за стъв,не съм по изкуствените примамки.От София съм и смятам дестинацията да не е по далеч от 100 км.Благодаря предварително, и много хванати и върнати риби ;)Успех.
king_fish
новобранец
новобранец

Re: За хищници,но къде??????

Мнение от king_fish »

Здр колега на яз Гарваново близо до Хасково излиза бяла риба и костур.
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

На магазина колега е най сигурно ,а и най евтино ,повярвай :wink: :wink: :wink: :wink:
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

evolution написа:Здравейте колеги,в четвъртък имам свободен ден и смятам да направя един излет преди да е паднал първия сняг :).Много ще съм благодарен,ако някой сподели инфо,къде бих могъл да отида за костур или бяла риба.Смятам да използвам рибета за стъв,не съм по изкуствените примамки.От София съм и смятам дестинацията да не е по далеч от 100 км.Благодаря предварително, и много хванати и върнати риби ;)Успех.

Пробвай се на язовир Сопот, малко повече от 100 км са, но си заслужава.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Да и аз съм съгласен с колегата за яз. Сопот". Понеже съм от Троян, а той ни е домашния язовир така да се каже и идвам често на него. На стената на язовира излизат доста прилични костури, носи си шипоци, ако имаш, но най-добре кълват на малки царички уловени на място с рачило. Тънкият момент тук е, че понякога от ИАРА правят проверки и не дават да се лови с рачилото, но това е рядкост. Наслука!
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

king_fish написа:Здр колега на яз Гарваново близо до Хасково излиза бяла риба и костур.
Колега пуснаха ли го язовира.т.като знам че беше забранен.Дай-малко повече инфо за условията и какво дава.Благодаря предварително
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”