Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За хищници,но къде??????
Модератор: Paublo_Eskobar
За хищници,но къде??????
Здравейте колеги,в четвъртък имам свободен ден и смятам да направя един излет преди да е паднал първия сняг
.Много ще съм благодарен,ако някой сподели инфо,къде бих могъл да отида за костур или бяла риба.Смятам да използвам рибета за стъв,не съм по изкуствените примамки.От София съм и смятам дестинацията да не е по далеч от 100 км.Благодаря предварително, и много хванати и върнати риби
Успех.

Re: За хищници,но къде??????
Здр колега на яз Гарваново близо до Хасково излиза бяла риба и костур.
-
- ще става разбирач
На магазина колега е най сигурно ,а и най евтино ,повярвай

evolution написа:Здравейте колеги,в четвъртък имам свободен ден и смятам да направя един излет преди да е паднал първия сняг.Много ще съм благодарен,ако някой сподели инфо,къде бих могъл да отида за костур или бяла риба.Смятам да използвам рибета за стъв,не съм по изкуствените примамки.От София съм и смятам дестинацията да не е по далеч от 100 км.Благодаря предварително, и много хванати и върнати риби
Успех.
Пробвай се на язовир Сопот, малко повече от 100 км са, но си заслужава.
-
- вече хвърля и на тежко
Да и аз съм съгласен с колегата за яз. Сопот". Понеже съм от Троян, а той ни е домашния язовир така да се каже и идвам често на него. На стената на язовира излизат доста прилични костури, носи си шипоци, ако имаш, но най-добре кълват на малки царички уловени на място с рачило. Тънкият момент тук е, че понякога от ИАРА правят проверки и не дават да се лови с рачилото, но това е рядкост. Наслука!
Колега пуснаха ли го язовира.т.като знам че беше забранен.Дай-малко повече инфо за условията и какво дава.Благодаря предварителноking_fish написа:Здр колега на яз Гарваново близо до Хасково излиза бяла риба и костур.