Струма Симитли скобар

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

machev
новобранец
новобранец

Струма Симитли скобар

Мнение от machev »

Половинкилограмови скобари калват прилиЧно, но само на гола троъка.рибите все още не са се конзентрирали в триметровото над моста, има ги и в разлива под него.Троъките на местните са трисантиметрови - не знам коъ е този номер.В два завала силно.

:!: :!:
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Струма Симитли скобар

Мнение от biserpp »

какво разбираш под прилично
месните да не ги косят мам...им

:!: :!:[/quote]
Изображение
machev
новобранец
новобранец

за бисерпп

Мнение от machev »

на половин Час скобар.
не косат мраснишки като на Роман, но троъките им са две, огромни са,а плувките им не регистрират калване.
Независимо от тромавото клатушкане на десетграмовиа щукарски топуз, те засиЧат на наколко постоанни места по време на изтиЧането.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: за бисерпп

Мнение от biserpp »

не по врат а по шия :evil:
аз незнам тия дето събират пари за такси и освояват държавни пари за зарибяване и всеки месец се редят като стане време за заплати защо не направят нещо по въпроса
ако някои ги попита те казват че не са чули за косачи и парашутисти
а навсякаде се пише и говори за това
Изображение
Skip4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

молба, ама не за работа!:)

Мнение от Skip4o »

това което ще Ви помоля може да Ви се стори глупаво .. но живея в Благоевград от 2год. като студент и никога не съм ходил за скобар по р.Струма ... родом съм от Видин и там съм ходил за скобар, но само лятото! та въпроса ми е ... как се лови скобар по струма през зимата .... чувал съм за голи тройки .... прочетох няколко теми тук също ... но тук се пишат неща за бракониерите и за ИРА и т.н. ... може да ми препратите и някой сайт в който е описано ... интересува ме всичко ... препоръчителна дължина и гъвкавост на пръчката, грамажа на плувката ... има ли малка съчма на около 2см. от куката ... ползва ли се по-тънък повод от основното влакно ... прочетох за някакви цветни троики ... ще съм Ви много благодарен!
мейла ми го пише в профила ... може и на мейла да ми пишете!
отново благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”