СЕЧ, СЕЧ НА МАРИЦА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
ko74
новобранец
новобранец

СЕЧ, СЕЧ НА МАРИЦА

Мнение от ko74 »

Днес се нагледах на сеч на малки шаранчета на марица до пловдивското село оризаре,то небеха търмъци небеха 1 ,2-ма души цял панаир беше.а ИАРА НИКАКВА Я НЯМА......а уж били пратили група да проверат.аз се обаждах........други хора звъняха а те никакви ги няма,поне до 4 следобед когато си тръгнах. а шаранчетата са по 250-300 грама,това си е престъпление според мен.Едните които търмъчеха сигорно до обед имаха поне 5 кила хваната риба,а небяха само те.ПОСЛЕ НЯМАЛО РИБА, АМИ КАК ШТЕ ИМА. Мога още да пиша но се ядосвам а нищо немога да направя освен да тегла една маина на АИРА И НА ТЕЗИ ДЕТО ТЪРМЪЧАТ :twisted: :axe:
Аватар
pampo98
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: СЕЧ, СЕЧ НА МАРИЦА

Мнение от pampo98 »

Наистина, много неприятно... то само такива неща в тая държава...
Дано новата петиция, която се подготвя, да помогне в решението на тези проблеми.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=13&t=55221
merchan
новобранец
новобранец

Мнение от merchan »

Споделям мнението за ИАРА .Аз също го видях това с шаранчетата на Оризаре.
От колеги рибари разбрах,че на този участък от реката е зарибявано именно с тези рибки по 200-300 грама.Пълно е с цигани .Сигурно за това не идват от ИАРА.може да ги е страх да не се умиришат.
Аватар
eden_fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от eden_fish »

Моето мнение е че ИАРА въобще не работи правят само някакви показни акций а като се обадиш никви ги няма.Аз лично напъдих 5 малумни селяни от с.оризаре който косяха на реката ако трябва и шамари щв ядат.Според мен браконерството като деяние трябва да се криминализира и да се лежи в затвора.Тези изроди унищожават рибата и след няколко години няма да има къде да се ходи за риба.Трябва да се вземем в ръце и да се обединим свички срешу тази напаст.
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

институцията ИАРА е напълно излишна и измислена.това е пристан за намиране на работа на най-некъдърните " наши хора ".лично в пазарджик сън ги чувал да казват колкото пари толкова и работа, и бягат да лапат кифтета.до къто не се изкорени тази порочна практика каквото и да говорим и пишем все ще е така.
Аватар
pampo98
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pampo98 »

Колеги, ето и линк към текста на изготвената вече петиция... Тя вече е разпространена в много риболовни магазини.. моля да проследите темата и ако подкрепяте идеята, не се колебайте да се включите в подписката!
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=105
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

начинанието е отлично но относно т.2 и т.4 по-добре да имаше консултация с юрист преди да се напише
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Ако този народ продължава по този начин ще заприличаме на тези...http://vbox7.com/play:b996fc5a6b
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”