Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко тролинг по яз.Искър
Малко тролинг по яз.Искър
Здравейте,отново колеги вчера бяхме със колегата да по тролим на яз.Искър,нещата бяха ясни още първите няколко часа,времето хубаво а рибатаааааа........НЯМААААА.......
Сменихме по няколко воблера на различни дълбочини на различни цветове но НЯМАААА.........
,както каза един колега във една друга тема и костура вече го няма.
Ето и малко снимки,то поне снимки направихме

Стана обяд и излезнахме на брега от страната на резервата да хапнем по нещо,а там едно слънцееее......
.

А тук аз малко медитирах
,добре че колегата ме събуди

На всичко отгоре сонара нещо пощуря и взе да ги реди като на индианска нишка и то на 2м. дълбочина
,ако някой знае защо ще съм благодарен да сподели.

Сменихме по няколко воблера на различни дълбочини на различни цветове но НЯМАААА.........
,както каза един колега във една друга тема и костура вече го няма.
Ето и малко снимки,то поне снимки направихме

Стана обяд и излезнахме на брега от страната на резервата да хапнем по нещо,а там едно слънцееее......

А тук аз малко медитирах

На всичко отгоре сонара нещо пощуря и взе да ги реди като на индианска нишка и то на 2м. дълбочина

Зависим от риболова !!!!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Re: Малко тролинг по яз.Искър
Колега на мен нещо не ми излизат снимките?!?
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Снимките се виждат,екстра време,водата спаднала.Колега ,от коя страна спуснахте лодката,че имаме спор за мястото 

Всичко може,но не всеки го можe.

- bokser
- ще става разбирач
А силикони, стъв нещо не пробвахте ли? Иначе хубаво сте си поплавали. 

Ееее колега веднага ме хванаMITKO70 написа:Снимките се виждат,екстра време,водата спаднала.Колега ,от коя страна спуснахте лодката,че имаме спор за мястото

Пробвахме и силикони и на щипоци ги пробвахме, но даже и на сонара не излиза риба,абе пълно капо.
Колега за сонара да ти кажа е възможно да е отчел някой от воблерите (аз като влачех с даунрингера ЕДНО ВРЕМЕ като още имаше оцеляла риба ми показваше гюлето по същия начин).По това време на годината я търси пред залива на филмовата къщаbatzeto написа:Ееее колега веднага ме хванаMITKO70 написа:Снимките се виждат,екстра време,водата спаднала.Колега ,от коя страна спуснахте лодката,че имаме спор за мястото,първите две снимки са от Пясачник,а иначе влезнахме от една отбивка след икърско ханче,посока щъркела.
Пробвахме и силикони и на щипоци ги пробвахме, но даже и на сонара не излиза риба,абе пълно капо.

Колега,няма как да е воблера понеже бяхме спряли и пробвахме кустура на рибе/пропуснах да го спомена/
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма проблем за снимкитеbatzeto написа:Ееее колега веднага ме хванаMITKO70 написа:Снимките се виждат,екстра време,водата спаднала.Колега ,от коя страна спуснахте лодката,че имаме спор за мястото,първите две снимки са от Пясачник,а иначе влезнахме от една отбивка след икърско ханче,посока щъркела.

Интересни са стойките за въдиците,купени ли са или си ги правил,как са захванати.Ако имаш снимка по от близо ,ще е екстра

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега, добре че не си нацелил коритото на реката откъм устието на 15-20м дълбочина, че тогава щеше да ти се побърка сонара от риба... след малко ще кача една снимка от вчера на Доспат да видиш колко риба показва
Но и там (почти) капо направихме...
А ти пробва ли да го изключиш и включиш отново... Така на снимката изглежда като да се е ошашкал...

Но и там (почти) капо направихме...
А ти пробва ли да го изключиш и включиш отново... Така на снимката изглежда като да се е ошашкал...
Колега,стойките ги направи ортака,всичко е от неръждавейка могат да се регулират със малко шестограмче,хванахме ги със коларски болтове за дъската.Станаха добре ама трябва да си по тесен в задника ,чееееее........едвам се намествамИнтересни са стойките за въдиците,купени ли са или си ги правил,как са захванати.Ако имаш снимка по от близо ,ще е екстра

Колега не ми дойде на ум да го изключа ,че нали за втори път го топвамеА ти пробва ли да го изключиш и включиш отново... Така на снимката изглежда като да се е ошашкал...

Иначе това го показваше на щъркела 50м. на вътре.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Мерси за снимките, и аз го мисля нещо такова ,само че да може да се сваля от седалката.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Този сонар не става за нищо и го сменяй бързо-бързо!
Възможно е да показва уклейски пазаж,но при евтините сонари нищо не е сигурно!
Жалко,че го съсипаха Искъро и сега треа да бием стотици километри път за некоя свестна риба! 

- bokser
- ще става разбирач
Да бе! Взимай един от 700-1000 лв. и той ще ти каже каква е рибата под лодката, и на какво кълве в момента...!

- mitko ribara
- ще става разбирач
Извиняваите колеги снимките сега се виждат и при мен иначе добре сте си изкарали.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Разходили сте се с лодката, направили сте си кефа.Това е важното.