Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

уклей на Лобош
Модератор: Paublo_Eskobar
уклей на Лобош
на 19 и 20 ноем.бяхме на лобош на понтоните(база ПОСЕЙДОН)минута е много:)))специално за колегите от софия и окръга язовира е близо и дава на богато....и двата дена имахме слука и хванахме по над 3 кг.уклей,така че ако някой иска може да пробва,и да се порадва на интензивен риболов
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: уклей на Лобош
Ей нейсе някъде дето дава,евала пичовеivan7710 написа:на 19 и 20 ноем.бяхме на лобош на понтоните(база ПОСЕЙДОН)минута е много:)))специално за колегите от софия и окръга язовира е близо и дава на богато....и двата дена имахме слука и хванахме по над 3 кг.уклей,така че ако някой иска може да пробва,и да се порадва на интензивен риболов

И другия път в нормата ей...хванахме по над 3 кг.уклей

Малко сте се увлекли...

Аз там съм пораснал...
Мерси много за информацията ivan7710 !! Колега голям ли е уклея или дребен , а захранка да ползваме ли ?

Колеги а нещо плаща ли се там?И как да стигна до там от село Лобош коя одбивка се пада
-
- новобранец
Как е с днешна дата положенито с уклея?ivan7710 написа:на 19 и 20 ноем.бяхме на лобош на понтоните(база ПОСЕЙДОН)минута е много:)))специално за колегите от софия и окръга язовира е близо и дава на богато....и двата дена имахме слука и хванахме по над 3 кг.уклей,така че ако някой иска може да пробва,и да се порадва на интензивен риболов
Селските мутри взимат по два кинта от всеки застанал на брега, независимо дали лови или не!
КОГА СА ТИ ВЗИМАЛИ 2 ЛЕВА БЕ? КИРЕ САМО СИ ГОТВИ НА СКАРАТА И ПАРИ НЕ Е СЪБИРАЛ НЕЗНАМ ОТ КОГА.mitew написа:Селските мутри взимат по два кинта от всеки застанал на брега, независимо дали лови или не!
-
- ще става разбирач
Стана интересно! 

от март месец насам не са ми взели лев а имам 10- ина излета тамkateri4ok написа:КОГА СА ТИ ВЗИМАЛИ 2 ЛЕВА БЕ? КИРЕ САМО СИ ГОТВИ НА СКАРАТА И ПАРИ НЕ Е СЪБИРАЛ НЕЗНАМ ОТ КОГА.mitew написа:Селските мутри взимат по два кинта от всеки застанал на брега, независимо дали лови или не!
Не викай на човека и като не знаеш от кога не реагирай по този начин.На мен лично Киро от скарата ми е вземал два пъти по два лева за последните две седмици като естествено не съм там всеки ден.kateri4ok написа:КОГА СА ТИ ВЗИМАЛИ 2 ЛЕВА БЕ? КИРЕ САМО СИ ГОТВИ НА СКАРАТА И ПАРИ НЕ Е СЪБИРАЛ НЕЗНАМ ОТ КОГА.mitew написа:Селските мутри взимат по два кинта от всеки застанал на брега, независимо дали лови или не!
Миналата неделя минах през понтоните , такса не видях да взимат , хората бяха малко , ловяха само на голи тройки , основно маломерен уклей и чат пат по някоя бабушка или костурче , на стръв не пипаше.
- jasonsmith
- разбира нещата
аре стига бе, и уклей ли почнаха на гола тройка?? ебати и рибарите, за*би..gotzyss написа:Миналата неделя минах през понтоните , такса не видях да взимат , хората бяха малко , ловяха само на голи тройки , основно маломерен уклей и чат пат по някоя бабушка или костурче , на стръв не пипаше.
Не уклей, а уклейчета. Рибките са по 6-7 сантиметра. Това са едрите, повечето са под тоя размер. Тук таме се включва некой "гигант" с колосален ръст от десетина санта. Навързват по няколко тройки и яко косене. Все пак трябва да избиват двата лева дето ги събира образа от кръчмата.
Имах "честа и удоволствието" да се насладя на гледката
Имах "честа и удоволствието" да се насладя на гледката

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ле-ле,
Това съм го виждал на яз.Искър през Янчулевото време- да косят дребен уклей с тройки.
Ама мислех, че е останало в миналото.
Като че ли се връщаме назад във времето, вместо да вървим напред!!!
Или има много гладни, или сме оскотели напълно!
Това съм го виждал на яз.Искър през Янчулевото време- да косят дребен уклей с тройки.
отговаряха ни, е като не кълве кво да прравимG.Petkov написа:Ле-ле,