Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Въпрос към стъкларите-дограмджии
Модератор: dantho.mihov
Въпрос към стъкларите-дограмджии
Интересува ме колко струва 1кв.м. стъклопакет 24мм шир. от така нареченият "четири сезона"?
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Въпрос към стъкларите-дограмджии
Благодаря ти Румен.Сигурен ли си,че става въпрос за четири сезона,а не за Ка стъкло,защото тук за Ка-то ми искат 34лв. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- фен клуб-скобар
40 лв
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

-
- ще става разбирач
Няма такова понятие в пазарната икономика, цената се определя на място според човека и подлежи на коментар!dekata написа:Интересува ме колко струва 1кв.м. стъклопакет 24мм шир. от така нареченият "четири сезона"?

Като си сменях дограмата за едно и също нещо, различните фирми ми даваха различни цени и пазарлъци. Избираш където най ти изнася и поръчваш.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Проверих в една фирма,вярно е 32лв. за кв.м. 

Значи всички сте прави
във всеки град и всяка фирма цената е различна и зависи от доста субективни и не фактори , например при нас в Добрич - бяло с Ка е 32лв , а четири сезона е 37 лв. 

Под 37лв надали има по ниска цена ка е на около 30- 32 знам го от източника 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е тука изби рибата с бомби
Много ми е интересно кой е източника в случаят
Нормалната цена на едро на стъклопакет бяло / 4 сезона на 24 мм е около 30 - 32лв. за кв.м. Верно че в много от случаите се бъркат понятията сенерджи и енержи ( 4 сезона ) , както примерно да се съпоставят стъкла метализирани във вариант мека и твърда емисия , ама тва щото тъй на некой му изнася и така 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Така е.Тук в Карлово една фирма ми даде цена 32лв.за кв.м.Иначе става въпрос за 25 квадрата.Ка стъклото беше 29.50лв.