Къде около Казанлък за щука?

Модератор: Кърцата

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Къде около Казанлък за щука?

Мнение от pacho69 »

Привет колеги, на Павел баня съм за десетина дена, ама тръпката нали си е тръпка въдиците са се с мене. Та дайте съвет къде да търся крокодила около ПБ и Казанлък. Предварително благодаря.
По-голям шаран от рибаря няма...
burg
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде около Казанлък за щука?

Мнение от burg »

На времето, приятел ми казваше за Бузовград - но трябва да разпиташ, къде и дали сега инфото е актуално !
А, ето ти и една тема :drinkers: Успех!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Здравей колега. Има много места около теб за щука. Ще ти кажа най близкото и сигурното. Като излизаш от Павел Баня веднага след моста завиваш в дясно по един широк черен път, той продължава все покрай реката. Мисля че след около 3 км ще стигнеш до една рекичка (кара дере)която се влива в Тунджа. Ако си с по висока кола нямаш проблеми да я минеш. около 30 см е водата обикновенно, аз с опела минавам. веднага следд реката като се изкачиш на дигата виждаш водоемчето. малко е мо никога нямам там капота. в водоема има само слънчак и много едра каракуда, така че си намери стръв от другаде. много е обрасъл и не става за изкуствени примамки. ако си фен на спининга след ПБ има едно село Виден (Карагитлии) там се влива Турийската река в Тунджа . Там също има много зъбатки. там ми е рекорда на щука- 7,800. Надявам се да съм бил полезен. Наслука.
Последно промяна от Petar Nedev на Пон Ное 28, 2011 7:48 am, променено общо 1 път.
sspopa
новобранец
новобранец

Мнение от sspopa »

Здравей колега.За първия водоем-вече е платен.Последно преди около седмица,сутринта беше замръзнал.Ако си решил мисли как да си направиш дупка да хвърляш,леда не е дебел но...
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”