Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

може би наи дашния водоемв БГ.
Модератор: bobopeli
може би наи дашния водоемв БГ.
по4ти съм обеден 4е розенския язовир таз година е наи дашния за БГ. то каракуда то 4удо верно само тва дава ама целогодишно миналата седмица одих за 2 4аса 5 кила таранки докам 350 грама има и по дребни ама на по плиткото оба4а навътре не6те на дъно ами пак на плувка и веднага иизмислих как да метна 50 метра с плувка и ги накусах утре пак самтам и снимки 6те има тоз път само дано не ми мине котка път да не мога да ида 4е малко остана от таз година и се 4уда толкоз много каракуда а шаран нема ни един то никва друга риба нема маи в тоа гиол ако някои от Ямбол е хващал нещо различно от каракуди на роза да каже моля ама мноо нещо се изкара сигур 200 тона .мангалите с каруци от ямбол одат да ловат там .4удо!!!
Айде Бог с нас , Пък ние за риба!!!
Айде Бог с нас , Пък ние за риба!!!
А, няма да е задълго най-дашния...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- barutchiata ©
- Администратор
Re: може би наи дашния водоемв БГ.
Ганчеф много те моля намери си къде ти е Ч-то на клавиатурата четворките в чата.Gan4eff написа:по4ти съм обеден 4е розенския язовир таз година е наи дашния за БГ. то каракуда то 4удо верно само тва дава ама целогодишно миналата седмица одих за 2 4аса 5 кила таранки докам 350 грама има и по дребни ама на по плиткото оба4а навътре не6те на дъно ами пак на плувка и веднага иизмислих как да метна 50 метра с плувка и ги накусах утре пак самтам и снимки 6те има тоз път само дано не ми мине котка път да не мога да ида 4е малко остана от таз година и се 4уда толкоз много каракуда а шаран нема ни един то никва друга риба нема маи в тоа гиол ако някои от Ямбол е хващал нещо различно от каракуди на роза да каже моля ама мноо нещо се изкара сигур 200 тона .мангалите с каруци от ямбол одат да ловат там .4удо!!!
ок
ок земам си бележка и ще се постарая да го спазвам абе аз някои път го чаткам Ч ама някои път за по бързо удрям четворката сори