Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Охх може ли едно разяснение
Модератор: sapuna
Охх може ли едно разяснение
Може ли да ми кажете каква е тая система на Драйкович 4е не ми е ясно и в турса4ката не намерих ни6то споменава се тук там ама какво точно е не се пи6е да ако е вазможно на две на три да ми нахвърлите как се праи монтажа то аз може и да сам го ползвал ама незнам 4е таи се казва
- barutchiata ©
- Администратор
Казва се Драшкович.И изглежда така.Телта се промушва през устата на мъртва рибка ,едната се забива по средата на тялото и а вторатана в основата на опашката .На снимката липсва една медна тел която е захваната до тежеста и то се овива около главата на рибето като по този начин се застопорява да не пада примамката .
[/quote]
аха
Драшкови4 да грешка при писането мерси много не сам ползвал този метод ама 6те пробвам да видим кво ще стане А междувпро4ем днеска по тунджа голямо мъртвило поне покраи ямбол се едно у ваната в къщи мятам колко риба има в нея 4е и по тунджа толкоз хванахме голям студ голямо 4удо
- barutchiata ©
- Администратор
Я и аз да попитам има ли занечение каква ще е мъртвата рибка?barutchiata написа:Искам да допълня да си направиш различни по големина и отежнение монтажи.За по дълбоки места както и бързи течения с по големи олова и обратно за по плитки и бавни води.Също можеш да варираш и с дължината според големината на стръвта.
- barutchiata ©
- Администратор
таи де ама
таи де ама ти казваш умряло рибе а дали ще го ареса щуката щот са гледам да слагам колкото се може по игрива рибка направо електроника тряя да е както му викаме ние незнам умряло как ще я привлече ама шом казвате обезателно ше пробвам се пак сте по опитни от мен и е нормално щом е цяла система да е ефективна аз до сега ползвам наи стандартния метод с троен вирбел и рибката направо за троиката през грабнака но ако не и сложа стопер или ако и е по лабав грубнака при по далечни замятания много често се откача за тва питам и дано да има хубави дни от малкото оставащи до края на годината че да пробвам на другаря дражкович системата изглежда стабилна смисул рибето нема де да ходи ама единственно ме притеснява тва че е мъртво .А и тази тел която минава през устата му каква да е медна или алуминиева щот ми се струва че алуминиевата по няма да се криви
БОг с нас,ние пак за риба!!!
БОг с нас,ние пак за риба!!!
Re: Охх може ли едно разяснение

Последно промяна от vesa75 на Вто Юли 20, 2010 8:30 pm, променено общо 2 пъти.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- учете се от него
пи4ове се пише с голямо "П"
п.п. иначе Драшкото е приоритетно за бяла риба, но става и за щуки; рибето трябва да е живо до последния момент за да е гъвкаво и да има правилна игра
Тази правата скоба му се мушка в устата и рибето се нанизва на нея до като устата му стигне плътно до съчмата; след това медната тел се навива плътно около главата, като се промушва няколко пъти и през хрилете- това е рипката да не пада при замятанията
Едната тройка се забива зад хрилния капак ( по-късата), а другата- в основата на опашката. Води се по дъното или малко над него, на пресекулки , като трябва да имитира умираща в последния момент болна рипка ( това с "воденето" е много дълга тема и не е за тука). Дано да съм обяснил горе-долу

п.п. Изобретателят на устройството се казва Алберт Драшкович, австриец от сръбско потекло.

п.п. иначе Драшкото е приоритетно за бяла риба, но става и за щуки; рибето трябва да е живо до последния момент за да е гъвкаво и да има правилна игра

п.п. Изобретателят на устройството се казва Алберт Драшкович, австриец от сръбско потекло.
много благодаря Пи4ове