Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

фанелки nariba.com
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
фанелки nariba.com
колеги преди това бях чел за някаква идея за фанелки на nariba.com примерно fixxer и отдолу nariba.com !! кой е за и кой е против!!! моля дайте своите мнения!!

Аз мисля, че може всеки колега да си направи фланелка със своя ник и под нея да пише http://www.nariba.com така може по язовирите някъде да се познаем. 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дайте само качествена художествена идея - да не се излагаме с цапаници - за фланелките нямайте грижи - има технология, която не позволява да се изтъркат или избледнеят цветовете - близка е до фотокопирането - това мога да кажа засега.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
мисля 4е логото на "nariba.com" е най доброто решение,разбира се,трябва да се договори въпроса с правата!?durumov написа:Дайте само качествена художествена идея - да не се излагаме с цапаници - за фланелките нямайте грижи - има технология, която не позволява да се изтъркат или избледнеят цветовете - близка е до фотокопирането - това мога да кажа засега.
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Най-благополучно според мен ще е отпред да си напишем никовете с който сме регнати , а отзад с удебелен шрифт " НаРиба.ком" (на латински разбира сеkal4ev написа:мисля 4е логото на "nariba.com" е най доброто решение,разбира се,трябва да се договори въпроса с правата!?durumov написа:Дайте само качествена художествена идея - да не се излагаме с цапаници - за фланелките нямайте грижи - има технология, която не позволява да се изтъркат или избледнеят цветовете - близка е до фотокопирането - това мога да кажа засега.

SPINING FOREVER