пръчка

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lfcpordim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

пръчка

Мнение от lfcpordim »

Здравейте! Имам една пръчка 1,80м и акция 60-100 гр ще ми свърши ли работа за спининг за щука?
Аватар
Rdjambito
новобранец
новобранец

Re: пръчка

Мнение от Rdjambito »

lfcpordim написа:Здравейте! Имам една пръчка 1,80м и акция 60-100 гр ще ми свърши ли работа за спининг за щука?
Колега няма да ти върши работа , нито ще постигаш дистанция с нея ,нито ще усещаш примамката която водиш . Акцията и дължината не отговарят за щука препоръчвам ти нещо от сорта 2,40/2.70м. и акция 10/30 . А твоята би ти свършила работа за тролинг ако 1.80м ти е удобна пръчка от лодката.Поздрави
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Пордим,вервай на колегата-много правилно ти казва /позволявам си да ти пиша направо селото,щото го знам,бил съм там да правя заря като старослужещ военна служба в гарнизон с.Каменец /и да конкретизирам,можеш да се ориентираш към пръчка 2,70 м,"Формакс Страйкър",тест 10-30 грама,цена около 70-80 лева,решава ти въпроса за щука и бяла риба с примамки от 07-до 28 грама,стига да имаш съответната читава спининг-макара.
Аватар
lachezar1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lachezar1 »

Ако тролиш с нея става.Иначе от ръка е много къса и неможеш да достигнеш голяма дистанция.
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”