Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

за щука в гръцко
за щука в гръцко
здравейте колеги,този път реших и аз да разкажа за моят риболовен излет!!!та значи,в събота ставаме в 04.00часа и потегляме на юг(към гръцко),спираме да заредим колата и пием кафе.Разгръщаме картата и уточняваме къде ще отидем.потегляме,и към 6.00 сме на КПП Илинен. Митничаря като разбра че отиваме за риба,каза че много рибари вече са минали.Продължихме,и към 7.00 бяхме на избраното място.Извадихме такъмите и зачаках ме(хвърлих ме тапи за щука),беше кучи студ. До обяд смених 3 места(между другото няма много места за хърляне)та доста походих. Намерих едно място на около километър от първоначалното ми положение и отново зачаках тапата да потегли.Взе да ми додява от пасивноста на щуката и реших да пробвам на спининг с блесна мепс номер4. На второто замятане дойде и първият удар,и то какъв?!!аванса не бях го регулирал, но влакното издържа и рибата се озова набрега,щука 1,5кг.След 10мин още една ,този път 2,4 кг и с малката въдица(2,10м)видях доста зор докато я извадя като накрая върха се спука. В същото време погледнах тапата я няма.Още не бях откачил предишната и се втурнах към другата. Тапата изплува и отново изчезна,тогава засечка и резултата беше 3.100кг. Всъщото време брат ми на същата блесна извади 4.00кг.плюс два кефала по 2,00 кг. Слънцето се скри и решихме да си тръгваме. Има и снимки но не мога да ги кача,може да ми помогнете ако някой знае
Re: за щука в гръцко
Качи снимките в личният си албум и после драсни едно Л.С. за да ги метна в темата.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Умишлено пропуснах снимките на рибите в мивката понеже съм твърдо против тези касапски работи!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
част от тези риби в банята заминаха в близък водоем до разлог,който умишлено ще спестя къде е точно

- bokser
- ще става разбирач
Браво! Добри риби! 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- begleca_sv
- кандидат преподавател
всичко живо масово у чужбина за риба ОМГ 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
- mitko ribara
- ще става разбирач
Добри ТУПАЛКИ си наредил евала.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Адмирации само

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
Добър улов колега,всички станахме гастербайтери за съжаление 

YOU LL NEVER WALK ALONE