Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Корекции и язовири в Търновско
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Корекции и язовири в Търновско
След вчерашния задоволителен излет-за четири часа имах шест удара на щука,днес пълно капо.По точно не съм и разпъвал пръчките.Обиколих Куцина,Драганово,Кортина и на връщане по Янтра.Стоящата вода замръзна навсякъде,а реките са кристално бистри!Никъде нищо.Просто не си губете времето и не мръзнете напразно!
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Понаобиколих реките в региона,но след дъжда в петък водата се мъти и качва.За пръв път съм капо и на Стара река.Направи ми впечетление,че имаше страшно много хора.В последствие забелязах кола на Булсатком и разбрах от колеги,че снимали филм.Стана ми кофти,че на моя територия съм изтървал подобен купон,но какво да се прави.Ако някой има информация за проведеното мероприятие,моля да я сподели! 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Връщам се от Върбица.Водата се е позатоплила,но е много бистра.Позахраних да си хвана някое и друго рибе за стръв,и като се почна 2-3кг дребна червеноперка.Чат пат и някоя по едра уклейка.На тапите-нищо.Щука нито ми удари,нито видях да подгони.Единственната по квалитетна риба бе 25см-ов костур на дъно/грозд земен червей/.
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка: