Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Флуорокарбон 0,08 ?
Модератор: sapuna
Флуорокарбон 0,08 ?
Здравейте, някой знае ли читав флуорокарбон да се предлага и с диаметър 0,08, че търся да си купя.
Re: Флуорокарбон 0,08 ?
Благодаря колега. Дренан са сериозна марка.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тя марката е сериозна, ама 12 лева за 50 метра не е ли твърде ниска цена за истински ФК?
Виж и това: http://www.colmic.bg/?page=lines&cat=8
Ползвам го на 0,112 и 0,152, мерил съм ги с микрометър, толкова са. С по-дебелото имам шарани по 5 кила. Меко е и се връзва без никакви проблеми като обикновен монофил. И най-важното - като ловя с него ми кълве!
Виж и това: http://www.colmic.bg/?page=lines&cat=8
Ползвам го на 0,112 и 0,152, мерил съм ги с микрометър, толкова са. С по-дебелото имам шарани по 5 кила. Меко е и се връзва без никакви проблеми като обикновен монофил. И най-важното - като ловя с него ми кълве!

нямам живарник
Fluorocarbon Hooklength 0.08mm DRENNAN-no mercy

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дай на българица и малко глаголи вкарай по възможност, за да ти се получи изречение.bobopeli написа:Fluorocarbon Hooklength 0.08mm DRENNAN-no mercy
Последно промяна от hristotihov на Сря Дек 07, 2011 9:22 am, променено общо 1 път.
нямам живарник
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Дренан влакното е добро. Дали е ФК, де да го знам, тежко е, твърдо е, лесно се къса- трябва да е ФК.
Не е ли малко излишно ФК 0.08мм?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Според мен , твърдо влакно за повод - при риболов на плувка -не е препоръчителноchirusa_bg написа:На Дренан влакното е добро. Дали е ФК, де да го знам, тежко е, ТВЪРДО е, лесно се къса- трябва да е ФК.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Това е въпросаchirusa_bg написа:Не е ли малко излишно ФК 0.08мм?

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А изобщо нужно ли е при риболов на плувка в нормални условия.Георги Кръстев написа:Това е въпросаchirusa_bg написа:Не е ли малко излишно ФК 0.08мм?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Дали е излишно ФК 0,08, може и така да се каже, понеже 0,08 си е доста тънко и от там и невидимо. Но може и да се окаже, че ФК и с тези размери върши по-добра работа от обикновено влакно, не мисля някой да има наблюдения. Мен ми трябва за повод за уклей, че зимата са си доста капризни, те дребните рибки са си доста по-очати от големите пък и зимата риболова понамалява и мога да си поекспериментирам, така от скука.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Щом имаш излишни пари пробвай.Има и 0.07ммPracticar написа:Дали е излишно ФК 0,08, може и така да се каже, понеже 0,08 си е доста тънко и от там и невидимо. Но може и да се окаже, че ФК и с тези размери върши по-добра работа от обикновено влакно, не мисля някой да има наблюдения. Мен ми трябва за повод за уклей, че зимата са си доста капризни, те дребните рибки са си доста по-очати от големите пък и зимата риболова понамалява и мога да си поекспериментирам, така от скука.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Напротиф,колкото по тънко,толкова по лесно се оплита,а като е малко по твърдо-не се оплитаpampasa написа:Според мен , твърдо влакно за повод - при риболов на плувка -не е препоръчителноchirusa_bg написа:На Дренан влакното е добро. Дали е ФК, де да го знам, тежко е, ТВЪРДО е, лесно се къса- трябва да е ФК.

Аз там съм пораснал...
Щом имаш излишни пари пробвай.Има и 0.07мм
Те парите никога не са излишни, но е казано: кефа цена няма!
Те парите никога не са излишни, но е казано: кефа цена няма!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Напротиф,колкото по тънко,толкова по лесно се оплита,а като е малко по твърдо-не се оплита
[/quote]
Има една подробност и тя се нарича презентация на стръв,та не знам кое ще е по-удачния вариант за това.

Има една подробност и тя се нарича презентация на стръв,та не знам кое ще е по-удачния вариант за това.