Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

река Велека
Модератор: Paublo_Eskobar
река Велека
Колеги, моля за компетентен съвет какво да очаквам от Велека около село Бродилово. Ще карам Новата година там семейно и бих се разходил в района с въдица. Изобщо разрешен ли е риболова там. Благодаря ви предварително.
Чума да тръшне бракониерите!
Re: река Велека
да,това е интересен въпрос на които аз не мога да ти отговоря,но ако си вземеш бял червеи тънки поводи и прашка няма да cбъркаш,наи-вероятно...търсищ рибите на границата на течението и бавната вода.
успех и да пишеш после.
п.с. и се крий добре..
успех и да пишеш после.
п.с. и се крий добре..
фен клуб-скобар
- jasonsmith
- разбира нещата
това е рецептата за всяка една река. аз бих препоръчал и малко земен/торен червей, както и хляб/троха.sashoart написа:да,това е интересен въпрос на които аз не мога да ти отговоря,но ако си вземеш бял червеи тънки поводи и прашка няма да cбъркаш,наи-вероятно...търсищ рибите на границата на течението и бавната вода.
успех и да пишеш после.
п.с. и се крий добре..
- pechat
- научил се да хвърля
По добре си вземи сладка царевица кутии, и най вероятно ще хванеш някой кефал,ако има вода все още.
С троха се съмнявам да имаш успех на тая река.Риблова е на отсрещния бряг-в смисъл ловиш като хвърляш близо до отсрещния бряг.В самото село има доста голям вир,на него опитай.
С троха се съмнявам да имаш успех на тая река.Риблова е на отсрещния бряг-в смисъл ловиш като хвърляш близо до отсрещния бряг.В самото село има доста голям вир,на него опитай.
Благодаря ви колеги. Когато се върна ще пиша. Весели празници!
Велека при с. Бродилово пълно капо. Какво ли не пробвах и нищо. Имаше всеки ден по 7-8 колеги но и те нищо.