Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Серйозно начало с новата 2007год.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Мартин Марков
- новобранец
Серйозно начало с новата 2007год.
Ето с какво се обзаведох чрез дядо Коледа 
Това ми е макаричката:

А това прьчката:

Ето и лтнк за повече инфо. на самата прьчка.
http://www.berkley-fishing.com/prod.php ... RS862M.jpg
А това ми е монофила:

С този невероятен подарьк мисля да се втурна доста серйозно кьм спининговия риболов.Ще се радвам на дискусий и теми по отношение,техника и тактика и т.н.Бьдещият ми успех е зависим изцяло от практика и кореспонденция сьс всички Вас,колеги!!!Весела нова година

Това ми е макаричката:

А това прьчката:

Ето и лтнк за повече инфо. на самата прьчка.
http://www.berkley-fishing.com/prod.php ... RS862M.jpg
А това ми е монофила:

С този невероятен подарьк мисля да се втурна доста серйозно кьм спининговия риболов.Ще се радвам на дискусий и теми по отношение,техника и тактика и т.н.Бьдещият ми успех е зависим изцяло от практика и кореспонденция сьс всички Вас,колеги!!!Весела нова година

НА СЛУКА НА ВСИЧКИ!!!
- Мартин Марков
- новобранец
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- krokibg
- учете се от него
Здравейте колеги и за много години.Как са спинингите,вадите ли щуки?Гледам колегата,дядо му коледа сериозно му е ходил на гости,да ги ползува със здраве и много риби да хване, и като ги пробва да каже добри ли са такъмите или не.Аз от работа нямам време да завърта спининга,но скоро се освобождавам и ще се захвана сериозно със щуките.Сега съм само на телевизора и гледам по Булсаткома има нова програма Хоби тв.Тези руснаци са страшни,многа се кефя и събирам инфо за доста неща не само за щуката.Гледайте ги ако имате възможност,много работи ще научите.Това такъми,конци,блесни,воблери,абе всичко.Хайде със здраве и наслука през новата година - демек много риби!!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- orkam_12
- новобранец
Благодаръа за поздравите!!!
Все о6те не сам ползвал такамите за6тото и до момента сам у дъадо коледа на гости(Ба6та ми)+(В чуйдбина).
Завра6там се след 18.01.07 и чак тогава 6те ги повартъа по Искара,Панега и Вита. :винк:
p.p-Pi6a ot akaunda na ba6ta si i 4rez komp. v hotela v koito se namirame v momenta.Nyama BG 6rift
Все о6те не сам ползвал такамите за6тото и до момента сам у дъадо коледа на гости(Ба6та ми)+(В чуйдбина).
Завра6там се след 18.01.07 и чак тогава 6те ги повартъа по Искара,Панега и Вита. :винк:
p.p-Pi6a ot akaunda na ba6ta si i 4rez komp. v hotela v koito se namirame v momenta.Nyama BG 6rift

Наслука на всички!!!